icon

Išli by ste do vzťahu s mužom, ktorý chodil po erotických kluboch?

4. okt 2021

Zienky otazka
Isli by ste do vztahu s muzom ,ktory chodil po erotickych kluboch? Uvazovali by ste v buducnosti s nim aj nad manzelstvom ak by vas poziadal o ruku?
Ako vnimate takehoto chlapa ?dakujem

777januska777
4. okt 2021

Tak co ja viem toto by mi vadilo asi menej ako keby mi povedal, ze sa vyspal s nejakou ženou na diskotéke. Toto beriem ako nejaký výmenný obchod (keďže aj ona aj on vedia do čoho idu), ale opaľovanie ženy na diskotéke, následne vyspanie sa s ňou a vykaslanie sa na ňu beriem ako chrapunstvo. Lebo ten chlap co si zaplati za sex je aspoň úprimný a nehrá sa na niečo, kdežto ten chlap na diskotéke klame a oblbuje. Btw. To ze chlap chodil do bordelu nehovorí nič o tom, ako by sa ďalej v budúcnosti správal, toto je vždy o človeku.

petkasaurus
4. okt 2021

Ja nemôžem rozdychat, ze ten moj bol 2x na striptíze, co je vlastne nic, aj si to uvedomujem.. Keby navštevoval vyslovene erot.kluby za ucelom k.rvy, to by som nedala..

0silvia0
4. okt 2021

@777januska777 ale veď aj tá žena na diskotéke tam mohla ísť len za účelom vyspania sa s akýmkoľvek chlapom a naháňala len sexuálne dobrodružstvá, prečo to berieš z tohoto svojho uhla?

akbara77
4. okt 2021

A potom keď budete manželia napr.10 rokov...sa bude nudiť...dovody sa nájdu.

iwesska
4. okt 2021

Nie nesla. Neskoro potom vyplakavat nad HPV a inymi pohlavnymi pliagami. Clovek,ktory k takymto veciam inklinuje s tym nikdy neprestane a fikne,co sa kde mihne. A nie nerobia to vsetci,stale existuju muzi,pre ktorych su moralne zasady viac ako cudzia vygrnuta sukna.

777januska777
4. okt 2021

@0silvia0 tak potom ju nemá opíjať rozkom a ma povedať o co ide jemu a co ide jej. No možno preto, ze ja som za úprimnosť a nie za falošné pozlatko. Chlap co ide do bordelu, tam ide s tým, ze sa nebude hrať a tváriť, ale chlap na diskotéke sa tvári a prezentuje a tlačí kaleráby do hlavy len aby si vrzol? Za mňa osobne je toto oveľa vacsie zúfalstvo a chrapunstvo ako to, ze ide priamo do bordelu, kde sa nehrá ako mu ide v živote o niečo viac.

0silvia0
4. okt 2021

@777januska777 asi si celkom nepochopila, čo som napísala... dnešné mladé devy si rady vrznú tiež a nepotrebujú opíjať rožkami ani žemlami ani vianočkami. Tá deva na diskotéke mu tiež môže dať jasne najavo, že poďme si vrznúť spolu... inak ti to už vysvetliť neviem.

777januska777
4. okt 2021

@0silvia0 no možno, neviem za mojej doby to tak nebolo a neviem aké je to dnes. A to nie som ani nejaká stará, mám okolo 30, ale keď som chodievala na diskotéky, tak chalani opíjali rozkami 😀

mmoni89
4. okt 2021

Určite nie. Ú mňa by neprešlo že minulosť je minulosť. Človek sa nie vždy až na toľko zmení,práveže si to človek nahovárať a potom ostanú oči pre plač.

0silvia0
4. okt 2021

@777januska777 a veď tie baby sa nemusia dať opiť rožkami, hádam nie sú blbé, nech si sexuchtiví občania trepú čo chcú, nechcem, nedám...
Ja som od teba oveľa staršia, ale podľa niektorých reakcií užívateliek čítam, že dnešné ženy si sex vedia užívať ako muži a neočakávajú od stretka na diskotéke hneď lásku za hrob.

terezka1947
4. okt 2021

@0silvia0 tak ja som asi už úplne stará.
Alebo to nebude starobou?😃
Za mojich čias existovali aj muži,aj ženy,kt.rozhodne sex nebrali len tak,s hocikým,hocikde.
A určite existujú aj teraz.

0silvia0
4. okt 2021

@terezka1947 ale veď samozrejme že existovali aj existujú. Ale existovali a existujú aj takíto sexužívači. Ja to neposudzujem, ani neodsudzujem, len píšem, že sú rôzne typy vzťahov. Alebo vzťahy kamaráti s výhodami, stretávajú sa za účelom sexu a obom im to navzájom vyhovuje. Nezažila som, ani nechcem zažiť, mne stačí fungovať v bežnom vzťahu. Ale nejdem sa pohoršovať ani moralizovať, veď načo? Každý má tieto sexuálne záležitosti inak...

terezka1947
4. okt 2021

@0silvia0 úplne s tebou súhlasím.
Ja sa teda pri horsujem. A nemyslím,že som až taká konzervatívna,ale niektoré veci,čo počúvam,či čítam....nechápem.
Ľudia túžia po láske,no majú o nej divný predstavu. A potom sú sklamaní.
Nie sú často schopní trvacnych vzťahov,no očakávajú to od iných.
Tiež mám deti,no bojím sa ich dospelosti,lebo sex sa začína brať ako niečo,čo je len tak ...žiadna láska,nič.
Stal sa z neho pud.

vevesh
4. okt 2021

Velmi prevelmi zalezi od cloveka a jeho charakteru a preco tam chodil. Ak bol pravidelny zakaznik, lebo chcel "poskusat vsetko", tak by mi blikali kontrolky, ci aj vo vztahu nebude dalej skusat kde-tade- spisovne sa tomu kedysi hovorilo suknickar, ludovo kure*nik. Ked bol taky pred vztahom, ostane i nadalej. Ak tam bol cisto z nudze, lebo potreboval sex, tak si to takto poriesil, potom nevidim problem. V dnesnej dobe by som sa skor bala, co za suveniry z diskotek mozu chlapi mat...

lopka1313
4. okt 2021

No mna napr. moj priatel bral ako jednorazovku, a predtym vselico skusal, aj v bordeli bol, bral to ako sluzbu, chranil sa... A ja som to tiez brala na nasom 1.rande, ze bude ako bude. Sme spolu takmer 2 roky, spokojni, verni (tym som si 100 perc ista) a viem aj, ze keby ma podviedol, tak to zistim, on totiz nic nedokaze utajit... Svadbu zatial neplanujeme, ale deti a zostarnut spolu ano... Ja len, ze minulost dost casto nic neznamena, dost ludi malo nejake obdobie, kedy sa vyrovnavalo so zivotom po svojom... Horsie je, ako jeden moj znamy, kt nikdy nedokazal mat len 1 vzťah - proste pri kazdom oficialnom vztahu mal este bokovku.

anita6666
4. okt 2021

Chlap nie je monogamny tvor a či v manželstve alebo bez,skôr či neskôr bude hľadať iné vzruchy či už v kluboch či už u iných žien. Buď budeš vo vzťahu s tymto vedomím alebo bud sama a užívaj si život tiež podla.seba a svojich preferencii. Voľba je na tebe. Obzvlášť dlhodobo single ľudia svoje single zvyky vplyvom vzťahu určite nezmenia. Tam sú už proste zaužívané iné vzorce správania,typické pre single ľudí a vernosť je viac menej sci-fi.

autor
4. okt 2021

@anita6666 takže mam chapat ze ak budem vo vztahu alebo manželstve s akymkolvek uzastnym chlapom bude mi vzdy neverny hej?

kiwinetta
4. okt 2021

No v podstate ano. Vedia to šikovne maskovať!!! To neviem zo svojej skúsenosti ale z ich rozprávania. ☹

kiwinetta
4. okt 2021

90% mužov vo vzťahu je neverných

anita6666
4. okt 2021

Ano....obzvlášť chlap,navstevujuci bordel,tam to už je jasne,ako facka,pretože aj muži majú istú dávku hrdosti a sebaúcty a ver,že muž,ktorý má akú takú úroveň a mienku sám o sebe,do bordelu nepôjde a rovnako nebude za sex ani platiť. Pre mužské ego je to potupa. Muž si svoje ego rád zdvihne a bude neverný,ale.predovsetkym s bežnou ženou z reálneho zivota,nie profi k*rvou.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
kiwinetta
4. okt 2021
sidicek
4. okt 2021

Mne by sa taky chlap hnusil.

terezka1947
4. okt 2021

Tak,pri takýchto názoroch už aj chápem mnohých,kto.sa svadby boja ako čert kríža,ale deti sú vo vzťahu ok,aj si veria,že sa nikdy nerozidu. Len svadba nie,to je obrovský závazok.
Lebo 90%muzov je nevernych.
A este sme tu nemali názor:tie,kto.tvrdia,že ich muži sú verní iba o ich nevere nevedia. Čiže sú chudery.

0silvia0
4. okt 2021

@terezka1947 jasné, o chvíľu aj to bude. Určite tie, ktoré si myslia, že ich muži sú verní, tak tie sú na veľkom omyle a majú ružové okuliare😂
Veď keď 90 percent podvádza, tak jednoducho 90 percent musí podvádzať, lebo to bolo na koníkovi

mmoni89
4. okt 2021

Určite nie, to sú tie obľúbené štatistiky 😆

zildo
4. okt 2021

Bože ako sa to tu zvrtlo..mňa by zaujímalo tá štatistika,že 90% mužov je nevernych.to badali,ktorí vedci ?..a ten názor,že chlapi nie sú monogamni,že určite podvedia.🤦ani ženy nie sú monogamne... ale preto sa nemusia podvádzať.. existujú aj verne partnerstvá.
@anita6666 ty musíš byť riadne zranená žena

mmoni89
4. okt 2021

@zildo ved jasne ze Americký vedci zistili.. Nepoznáš?? 👍✌️😀😀

jane89
Odpoveď bola odstránená