Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?
Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?
Toto je podarená diskusia 😂👍🏻 zlepšený ufučany deň 😄😄😄
Top, že mením v aute každých 10 000km olej 👍🏻😄ešte aby nie, by sa ti zadrel motor 😂😂
@bublanina1 Vyzerá to celkovo lepšie mať ženu a deti ako pobehujú na záhrade 🙂
@cocolino234 Tak ale s chalanom si malých potkanov nezaložím. A teraz sa nechcem chváliť, no bola by obrovská strata a škoda, ak by som ja nemal potomkov.
Chcel by som skvelú ženu, niečo ako Sandra Bullock či Pretty woman, niečo podobné a takisto aby bola aj vysoko inteligentná a vnímavá ako som aj ja.
@cocolino234 pozri do zrkadla, možno budeš krajšia ako Snehulienka 😄😄
Ja som škaredé káčatko nehanbím sa za to 😂👍🏻
Podľa mňa ma autor len priveľa voľného času a nemyslí nič vážne len sa zabáva a teší či sa niekto chytí
@potkan212 To, ze si v zivote nemal pred tym epilepticke zachvaty, nic neznamena. Moja mama mala prvy vo veku 60 rokov. Ty tie zachvaty vnimas ako velku nespravodlivost, absolutne si to nedokazal spracovat. Bez toho sa dalej nepohnes. Ani ten vodicak ti nepomoze.
Toto musi byt troll.
Neviem ako inac by som to zhrnul nez "This can't be a real person..... If he is, he's definitely not happy."
"yebnutý nejsom, som náhodou dosť inteligentný a aj v pohode príjem mám..." to stačí 😀
Ideme sa o Teba teda pobiť 😹😹😹
https://www.csfd.cz/film/229968-control/prehled/
Pozri si tento film, mal všetko aj ženu a tuším milenku aj tak jeho choroba-resp. jej vnímanie, mu zobrala všetko... Trošku nadhľadu a správnu liečbu