icon

Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?

potkan212
2. okt 2021

Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?

Strana
z3
pribinak
2. okt 2021

@potkan212 áno, ale len ak by som vedela že berie lieky a neklame lekárov

potkan212
autor
2. okt 2021

@pribinak však neklamem 🙂

lesana25
2. okt 2021

Ak ty niekym myslíš seba, tak na základe predošlých diskusii určite nie

potkan212
autor
2. okt 2021

@lesana25 a co take hroznee som napisal?

pribinak
2. okt 2021

@potkan212 zlatik a neklamal si kvôli vodičáku?

potkan212
autor
2. okt 2021

@pribinak tak akože vyslovene nie len som išiel k inej lekárke a tá mi dala pečiatku alebo povedala, že ak uvidí nejaký sanitkový výjazd v systéme, tak hneď ma nahlási 🙂

sisa_s
2. okt 2021

@potkan212 nie, nechcem chlapa, ktory klame, ktory pije tak, ze dostava zachvaty, ktory chodi do krcmy, predvadza sa pred kamaratmi a musi vypisovat na zenske forum 😉

potkan212
autor
2. okt 2021

@sisa_s Haha aj chlapi sem môžu písať a záchvaty som mal aj keď nepijem 🙂 A pivko pije každý normálny chlap 🙂

pribinak
2. okt 2021

@potkan212 pozri, pre mna by epilepsia nebol problém, skôr prístup k veciam okolo

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
ivkazba
2. okt 2021

@potkan212 môj chlap pivo nepije a je dosť normálny.

potkan212
autor
2. okt 2021

@cocolino234 to som myslel, ze mi to vzniklo z toho ale teraz mávam záchvaty aj keď vôbec nepijem

sisa_s
2. okt 2021

@potkan212 ty tu prekrucas vsetko, ako sa ti hodi...raz sa dusujes, ze zachvaty nemavas, teraz zrazu mavas..spamataj sa, lebo raz sa po zachvate nepreberies, staci 1 pad, naraz...

jvlo
2. okt 2021

O záchvaty nejde, ale každý normálny a sudny človek sa chová podla svojho zdravotného stavu. Pivo nepije každý normálny chlap, ani sa nenadrbava ako činka, hlavne nie vtedy, keď ma jeho mozog problém v podobe epilepsie. Tvoje vystupovanie je katastrofa, všetko si ospravedlní, na všetko máš odpoveď... Tvoj problém je, že sú to nanešťastie len slová, realitu nezmeníš... ak nemáš 18,ale viac rokov, mal by si sa chovať ako dospelý clovek

potkan212
autor
2. okt 2021

@jvlo mám už 33 🙂 Tak samozrejme len som nasratý, že ja som vychytal túto pliagu a ešte niekto mi zobere vodičák, ktorý som si sám zaplatil. Je to choré a navyše nemám ani ženu ani nikoho, tak samozrejme, že musím chodiť na pivo....

petamich
2. okt 2021

@potkan212 nemas zenu ani nikoho tak musis chodit na pivo 🙈 a na tom pive si tu zenu alebo niekoho najdes? co takto napr. ist namiesto toho piva na hodiny salsy/tanga (chodi tam vela single zien) alebo na nejake organizovane sportove aktivity, asi by som uprimne sla niekam, kde si viem niekojo najst ci uz partnera alebo kamarata a nie na pivo

ale podla toho co tu pisu o tvojich predchadzajucich diskusiach problem nebude epilepsia 🤷‍♀️

de_zi
2. okt 2021

@potkan212 Môj muž nechodil na pivo ani keď bol 9 rokov sám. Tiež je normálny.
A nie, nechodila by som s takým, čo pije a tým si pravdepodobne ešte zhoršuje zdravotný stav.

caroline_
2. okt 2021

@ivkazba Súhlasím, som na tom rovnako.

natyreggae
2. okt 2021

@potkan212 ty si dobre yebnutý🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ že 33 rokov ty máš maximalné 15

heleninamama
2. okt 2021

@potkan212 Však si tu už neraz písal, že si gay. Tak načo by Ti bola, preboha živého, žena?
Nájdi si kamaráta podobného zamerania a môžete spolu chodiť aj na pivo. 😂

lesana25
2. okt 2021

@potkan212 chod na pokec, tam nejakú naivnú babenku skôr nájdeš.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
2. okt 2021

@heleninamama joooj, to je on, aj by som zabuudla 🤣🤣🤣

klip0
2. okt 2021

A aké záchvaty ? Epileptické ? Abstinenčné ? Astmaticke? Panické ? Žlčníkové ? .... 🤷🏻‍♀️

potkan212
autor
2. okt 2021

@viestta Ja som praveze zodpovedny, zodpovednost je jedna z mojich hlavnych vyhod skor by som povedal ze ini ludia su nezodpovedni.

potkan212
autor
2. okt 2021

@klip0 epilepticke, v zivote som to nemal....

klip0
2. okt 2021

@potkan212 a v čom napríklad si zodpovedný ?

potkan212
autor
2. okt 2021

@natyreggae No určite, že nemám 15 a yebnutý nejsom, som náhodou dosť inteligentný a aj v pohode príjem mám...

klip0
2. okt 2021

@potkan212 samozrejme, že ženám by nevadilo že máš epilepsiu. Teda väčšine podľa mňa. Každý má nejaký zdravotný problém. Len u teba či nebudú skôr iné problémy a dôvody prečo by žena nešla do vzťahu

potkan212
autor
2. okt 2021

@klip0 Mením olej v aute každých 10 tisíc km, dodržujem rýchlosť, som zodpovedný ku klientom a tak....

Strana
z3