Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?
Išli by ste do vzťahu s niekým, kto máva záchvaty?
@cocolino234 to som myslel, ze mi to vzniklo z toho ale teraz mávam záchvaty aj keď vôbec nepijem
O záchvaty nejde, ale každý normálny a sudny človek sa chová podla svojho zdravotného stavu. Pivo nepije každý normálny chlap, ani sa nenadrbava ako činka, hlavne nie vtedy, keď ma jeho mozog problém v podobe epilepsie. Tvoje vystupovanie je katastrofa, všetko si ospravedlní, na všetko máš odpoveď... Tvoj problém je, že sú to nanešťastie len slová, realitu nezmeníš... ak nemáš 18,ale viac rokov, mal by si sa chovať ako dospelý clovek
@potkan212 nemas zenu ani nikoho tak musis chodit na pivo 🙈 a na tom pive si tu zenu alebo niekoho najdes? co takto napr. ist namiesto toho piva na hodiny salsy/tanga (chodi tam vela single zien) alebo na nejake organizovane sportove aktivity, asi by som uprimne sla niekam, kde si viem niekojo najst ci uz partnera alebo kamarata a nie na pivo
ale podla toho co tu pisu o tvojich predchadzajucich diskusiach problem nebude epilepsia 🤷♀️
@potkan212 Však si tu už neraz písal, že si gay. Tak načo by Ti bola, preboha živého, žena?
Nájdi si kamaráta podobného zamerania a môžete spolu chodiť aj na pivo. 😂
A aké záchvaty ? Epileptické ? Abstinenčné ? Astmaticke? Panické ? Žlčníkové ? .... 🤷🏻♀️
@natyreggae No určite, že nemám 15 a yebnutý nejsom, som náhodou dosť inteligentný a aj v pohode príjem mám...

@potkan212 áno, ale len ak by som vedela že berie lieky a neklame lekárov