Išli by ste na dovolenku bez 17 r. dcéry?
Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu, lebo ja už neviem kam z konopí...
Ide v skratke o to, že máme možnosť ísť teraz v auguste na týžden k moru do Talianska. išli by sme všetci - t.j. muž, ja, 11 r. syn a 3 r. syn. Dcéra 17 ročná nemôže ísť, pretože práve v tom týždni je na pobytovom tábore, na ktorom robí animátorku a velmi sa na to teší. My sme taká "lepkavá" rodina a radi spolu trávime čas a hlavne na dovolenkách. Teraz ide o to, či ísť aj v takejto situácii bez nej a nechať ju teda na SVK samu. Nemáme ani starých rodičov a teda v prípade, že by sa niečo zomlelo s dcérou, nemal by jej ani velmi kto pomôcť. Samozrejme, vzdialenejšiu rodinu aj dobrých priateľov máme, ale predsa...
Manžel vraví, že to je v pohode, vraj práve to je fajn, že bude v tom tábore a bude o ňu kvázi postarané. On skrátka by na tú dovolenku rád išiel. Mne sa to však nezdá, v hlave mám milion scenárov čo ak...že prosto budeme mimo dosahu. Zneistuje ma aj postoj samotnej dcéry, ktorá zrazu namieta, prečo musíme isť tak daleko, že čo ak to, alebo ono a vraj sa bojí predovšetkým o nás. Inak je velmi samostatná, bežne cestuje po SVK. Tak teda ozaj neviem. Iný termín žiaľ nepripadá do úvahy. Na jednej strane chápem aj mužove argumenty, ale prosto neviem to len tak hodiť za hlavu a odísť.
Čo vy na to? Išli by ste?
Dakujem.
určite by som šla,ved môže ale vôbec nič sa nemusi stať,a ked maš priateľou ktory by v pripade mohli pomôcť,tak by som balila a šla,ved dcera ma sedemnasť,a dnes su telefony,tak sa da spojiť behom chvile,tak krasnu dovolenku 😘

kolko ludi havarovalo cestou do prace ci z prace. z talianska ste za pol dna spat. vy sa postarate o seba ona o seba. bude to obohacujuca skusenost pre vsetkych