icon

Koľko vreckového dávať deťom na tábor?

Dnes o 11:38

Ahojte, syn ide prvý krát do pobytového tábora ( 8rokov)
V pokynoch píšu, že deti môžu mať menšie vreckové. Vôbec nemám šajn čo je to menšie vreckové. Koľko dávate takto malým deťom peňazí vy? Samozrejme peniaze bude mať v úschove animátor v obálke. Pribaliť synovi aj nejaké chrumky alebo drobnosti na vyjedanie? Ak máte ešte nejaké dobré rady,čo určite zbaliť a čo určite nie, budem rada ak sa podelíte. Ďakujem 🙂

amalka07
Dnes o 11:52

Nejaké drobnosti na zahryznutie mu určite daj, vedela by si ale špecifikovať viac o tábore? Pretože ak budú chodiť na túry do Tatier tak bude potrebovať viac peňazí ako keby bol len v jednom areály kde budú mať všetko pripravené

anonym_dacf78
Dnes o 12:46

na kolko dni? dala by som cca 80-100 eur, my sme davali sladkosti aj slane

rachel36a
Dnes o 13:23

Dávam mo nejaké keksy, tyčinky a pod....a 50€ vreckové na týždeň...zatiaľ mu to stačilo aj v tabore, aj v skole v prirode

autor
Dnes o 14:19

Program nieje zverejnený, výlety nepredpokladám keďže tábor majú iba na 5 dní a obrovsky areal. Tatry a podobne srandy určite nie, zrejme len na nejaké kupovanie blbosti pre seba. Priznám sa že mi pri sume 50 a viac skoro zabehlo, ja som si tak hovorila že cca 5 evri na deň mu bude bohato stačiť 😃

autor
Dnes o 14:24

A ešte baby, hračky ake pribaliť? Či len plysaka a nejaké anglicaky alebo si berú aj iné hry? Pištole, lego atď? Už je to dávno čo som na tábor chodila ja a veru si nepamätám aké hračky som si bravala 🙈

januska12323
Dnes o 14:45

50-100 eur na týždeň? Čo vám vyhráva? Čo si za to podľa vás 8 ročné decko potrebuje kúpiť?

@anonym_autor menšie vreckové je pre mňa maximálne 20-30 eur, aj to by som čakala, že polovicu donesie domov.

andrejka2424
Dnes o 14:50

synovi som dávala 20 a myslím, že aj 10 eur dostal pár krát. Sladkosti a slané si nosí na celý týždeň a ani to nemali kde míňať. Len predražený bufet, kde coly kupovali a ďalšie sladkosti, čiže zbytočné. Raz si ešte sami chalani z chatky pizzu objednali bez dovolenia a prúser z toho mali. Môj chodí do táborov od 7 rokov a teraz má skoro 16. Min. 2 .-až 3 tábory za leto.

andrejka2424
Dnes o 14:53
@anonym_autor

A ešte baby, hračky ake pribaliť? Či len plysaka a nejaké anglicaky alebo si berú aj iné hry? Pištole, lego atď? Už je to dávno čo som na tábor chodila ja a veru si nepamätám aké hračky som si bravala 🙈

@anonym_autor Keď bol v takom veku, bral obľúbeného plyšáka-potkana, lego figúrky , kartové hry a knihu . Teraz už iba karty a mobil stačia..

anonym_4edba1
Dnes o 14:56

Môj dostal 50 eur. Ale doniesol aj niečo naspäť, nemal to kde minúť. Obľúbenú hru a plyšáka na spanie. Ostatne podľa zoznamu čo sme dostali.
Nakúpila som mu slané aj dačo sladkého (nič čokoládové, lebo sa to roztopí) . 🙂

anonym_883d29
Dnes o 15:08

Naozaj tu nepozeraj na tie sumy vyssie. Dcera 10rokov mala 20 eur, 10 doniesla spat. Mali tak aj ostatne deti. Brat robi animatora, pri sumach 50 eur sa tu smeje, ze by to tym detom ani nedovolili minut. Mensie vreckove znamena 15 -20 eur 🙂

anonym_883d29
Dnes o 15:09

Vdacne je pribalit nieco, s cim sa podeli - chrumky, chipsy, haribo medvedikov… ale skromne, niektore deti grcaji na taboroch, co tolko sladkosti pojedia 🙂

chrobak7
Dnes o 15:12

@anonym_autor Síce neviem, koľko by si mu mala dať vreckové, ale spomenul som si, keď sme syna prvý krát poslali do tábora ako 7 ročného. Išiel so spolužiakom a spolužiakovým starším bratom. Pekne sme ho zbalili, na každý deň čisté šaty, nejaké mlsky a pod. Keď sa vrátil, bol v tých istých šatoch, čo odchádzal. Oni ten kufor ani neotvoril, celý čas si obaja oblečenie nemenili. Manželka mohla kufor pekne vybaliť naspäť do skrine, ale ponožky a nohavice, čo mal na sebe, mohla rovno vyhodiť.

dzina007
Dnes o 15:15

My sme dali 70 eur na 13 dni. Mali tam bufet kde si kazdy den chodil kupit nanuk, samozrejme ze nejake blbosti na pamiatku a este si aj usetril.
Jeho spolubyvajuci dostal 10 eur na 1e dni. A po 4 dnoch uz vyplakaval a snazil sa poziciat od vsetkych dwti peniaze ze ved raz ich vrati. 🙈

anonym_93aa6b
Dnes o 16:53

Ja by som dala 200 €

simca06022011
Dnes o 16:59

na 5 dni, 20-30EUR a veci na vyjedacky mu kludne zabal, moja si berie aj nieco na pitie z domu. Viac absolutne nie je treba, nedavam viac ani 14rocnej do tabora :DD
Ak mate obavy, treba dietatu spravit detsky ucet a dat mu kartu, tym padom sa nauci, ked nieco surne bude treba poslete mu a ma to za sekundu na ucte.
Realne podla programu deti na taboroch nic nepotrebuju kupovat, kupuju si zmrzliny/nanuky a pod ak to maju v dosahu, ak niekam maju vylet do mesta, tak suveniry a to zvacsa pokupia blbosti :D takze nech ma nieco na malu drobnost = radost, a ak nieco bude chciet a staci.

anonym_051a7c
Dnes o 17:38
@anonym_93aa6b

Ja by som dala 200 €

@anonym_93aa6b Ja rovno 1000€. Však nech cudzí zasrani vidia, že na to máme!

anonym_085070
Dnes o 17:45
@anonym_051a7c

@anonym_93aa6b Ja rovno 1000€. Však nech cudzí zasrani vidia, že na to máme!

@anonym_051a7c To je dobrá taktika. Ak si nevie nájsť kamošov, s takýmto vreckovým si ich kúpi všetkých 😆