icon

Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?

9. sep 2025

Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.

bielalabut
9. sep 2025

tento rok som si to dovolila...po 20r na 2 týždne som šla na Bali ...najlepšie rozhodnutie

tiezjedna
9. sep 2025

@anonym_autor jasné, ja som bola ja sama. Zaletela som si vlani do Valencie... 👍

sisska96
9. sep 2025

So sestrou ? Jasne

riela
9. sep 2025

áno, kedykoľvek 🙂, choď a uži si to

sova7
9. sep 2025

Určite chod muž by takéto výčitky nemal to len ženy vymyslaju nech sa postará on a ty si chod oddýchnuť

la_dolce_vita
9. sep 2025

Ja by som isla. Chodim so sestrou pravidelne na dovolenky, je to najma o turistike, nie k moru a uzivame si to. Sestra je viac ako kamoska. Ale my mame uz dospele deti.

romiada
9. sep 2025

@anonym_autor jasne choď. Aj ja som tak už bola s kamarátkami(túra, lyže). A môj muž tiež.

lucia147852
9. sep 2025

Takto na krátko a ak sme boli spolu aj ako rodina, tak áno. Ak by to mala byt jediná dovolenka v roku a na viac peniaze nemám, deti by sedeli cele prázdniny doma, tak nie

rachel36a
9. sep 2025

Jasne...hned...chodím tak s kamoškami, nie k moru, ale na wellness vikendy

alezia
9. sep 2025

@anonym_autor Ja by som nesla, ale nie kvoli vycitkam, ale kvoli tomu, ze by som cely cas omyšlala co a ako dcerka a vobec by som si neoddychla. Takze ak s tymto nemas problem tak chod 😉

sense
9. sep 2025

Áno išla, otec môjho dieťaťa je plnohodnotný rodič ako ja a viem že o dcéru by bolo dobré postarané

scila
9. sep 2025

@anonym_autor záleží v akom veku sú deti.
Keby som už mala pubertiakov tak idem. Ja mám zatiaľ deti vo veku, že by som nešla, lebo viem ako by im bolo ľúto, že oni so mnou ísť nemôžu.

bruno1
9. sep 2025

Len aby ste nestretli Andersena.😉😁😁😁

radacak
9. sep 2025

@anonym_autor ja by som nešla

petamich
9. sep 2025

@anonym_autor pravidelne chodim na vikend/predlzeny vikend s babami vramci Slovenska aj mimo, naposledy sme boli v Benatkach, najblizsie ss chystame v oktobri do Bukureste :D nemam najmensie vycitky

lija22
9. sep 2025

povedz detom, ze to ides omrknut aby ste tam raz isli cela rodina a muzovi mozes dat moznost aby isiel aj on sam dakam na par dni a bude to fer ;)

sova7
9. sep 2025
@petamich

@anonym_autor pravidelne chodim na vikend/predlzeny vikend s babami vramci Slovenska aj mimo, naposledy sme boli v Benatkach, najblizsie ss chystame v oktobri do Bukureste :D nemam najmensie vycitky

@petamich 👍

derdia
9. sep 2025

@anonym_autor nemusíš mať výčitky. Spravia si super program, pôjdu na obed k babke, budu len s tatinom Ved to je skvely čas pre nich😊🌷

klaridka
9. sep 2025

Nás je 5 sestier a minimálne raz za rok chodíme spolu bez manželov a detí .... Vždy sa veľmi tešíme 😍

martul
9. sep 2025

@anonym_autor už by som bola zbalená a stála pri dverách

kvietok2012
9. sep 2025

Ja by som nešla...

betulinka1
9. sep 2025

@anonym_autor hocikedy…. A babské dovolenky su naj

natalka13
9. sep 2025

idem tento mesiac na dve. Muz je predsa tiez rodic.

marcellka32
9. sep 2025

Prave si pozerám nejaké kúpele...

poisonblu
9. sep 2025

ja by som nevahala...mne moji dvaja chlapi dost narusaju dovolenku, takze pre zmenu by som sla s niekym kto snad bude menej reptat

lasona
9. sep 2025

Bola som 4 dní s babami. Najlepšie investované peniaze. Budúci rok idem opäť. Malý mal 2.5 roka. Neplakal, bol s otcom. Úplne v pohode

anonym_99822d
9. sep 2025

Keď som bola mladšia riešila som len deti....Dovolenku bez nich a manžela by som si nevedela predstaviť.Teda bez detí a manžela som sa nikde nepohla.Teraz ked už deti vyrástli došlo mi,že som tu aj ja....Akosi už potrebujem aj ten svoj pokoj,sama so sebou.Teda by som teraz určite šla,dokonca by som to uvítala.😉

zmrzlinka2021
9. sep 2025

@anonym_autor

A výčitky más prečo?

Tvoje dieta ked bude dospele a pojde s kamaratmi na dovolenku, aj ono bude mat vycitky, ze ty s nimi nepojdes?

stvura
9. sep 2025

@anonym_autor samozrejme...ja planujem uz dlhsie vylet s kamoskami len nam to nevychadza sa zladit...ale hadam to raz pride

majusik1304
9. sep 2025

@anonym_autor určite by som išla. Zaslúžiš si aj ty oddýchnuť.