Ja a manažér z práce
Ahojte. Neviem ako zacat. Moj sef v praci ma zacal nenapadko dohadzovat inemu sefovi. Posiela ma stale k nemu s papiermi, aj ked predtym nikdy. Naposledy ma za nim poslal s "milou pozornostou" - ktorou som, ako som si neskor uvedomila bola ja. Ten sef je zevraj velmi na zeny. Ja som vydata, asi rok. Problemom je, ze poslednu dobu neviem mysliet na nikoho ineho, len nanho. Nikdy sme sa spolu dlhsie nerozpravali, len proste.. je to sef, je krasny, a vela zen po nom tuzi. V hlave mi bezia rozne predstavy, samozrejme o nas dvoch...nikdy by som s nim nic nemala, lebo za prve som vydata a za druhe by o tom hned vedela cela firma. Ocitli ste s aniektora v podobnej situaci? Proste myslim, ze kazdej zene sa paci, ze sa niekomu paci. Mam dovod sa do prace pekne obliekat a malovat, proste ho provokovat.. Mate niektora podovbnu skusenost? Ako ste ju riesili?
v poslednej dobe, ako to tu občas čítam, je mi zle takmer z každého.. to už si nikto neváži to čo má?
baby nemyslim ze toto je vymyslena tema. v praci a v zivote to takto je. same pokusenia pre obe pohlavia. ked vo vztahu vyprcha vzrusenie, hladame to inde. prestante moralizovat. clovek nie je monogamny a nepodvedie leb preto ze sa vie ovladnut. ale ak by bola garancia ze sa to officialny partner nedozvie bolo by ovela viac nevery
@saraferesz konstrukcia polozenej temy jasne naznacuje, ze je to vymyslene a podhodene ako kost psom, s ucelom ozivit temy, nech pisu prispevky ludia
Mne raz znamy hovoril, ze akonahle sa stal manazerom zacali sa mu zeny strasne nukat a to teda este nebol ani na nijak obzvlast vysokom poste. Nechcem ani vediet, co uz robia zeny pri muzoch na ozaj vysokych postoch, je mi z toho zle. Nechapem, kde sme sa to v tomto modernom svete dopracovali.
Tym nijak nechcem povedat, ze to robis ty. Ale ocividne tento chlap nudzu o zeny nema, podls toho co pises. A hazardovat kvoli takemuto niecomu so svojim manzelstvom, len aby si napokon bola len jednou ciarkou z mnohych... staci, ze si tuto diskusiu precita tvoj manzel a mas problem.
Prečítala som si celú diskusiu a z niektorých tu len srší určitá arogancia a zakladateľku hneď majú za... a podobne.
K veci. Zažila som to isté. Tiež sa mi ponúkal už starší manažér, ktorý mladé dievčatá, a ženy lákal vyslovene na peniaze a drahé dary a podobne. Samozrejme, že mi to lichotilo a na večeru od neho som sa dala pozvať. Ja som ho pritom nijako okato nezvádzala, ani som mu nedávala najavo, že ho chcem, hoci mi jeh záujem lichotil. Nakoniec, keď ma uháňal až sa to nedalo vydržal, po jednom firemnom večierku som mu strčila do postele svoju kolegyňu, slobodnú matku, ktorá na takéto typy letela, a on sa zamiloval do nej a o m´ˇna prirodzene prestal javiť záujem. Vyviazla som z toho so zdravou kožou a ešte som bola aj spokojná, že ho kolegyňa očarila viac ako ja a ja mám pokoj.
Odvtedy si dávam veľký pozor na firemných večierkach a hlavne moc nepijem. V korporáciách sa nič neutají, bohužial, zakladateľka...
Pozri - pretiahne ťa a .... koniec 🙄 vykašli sa na to , budes za najväčšiu chuderu
Nikto ti neradi, aby si sa ako vydata zena prestala o seba starat, pekne sa obliekat. Prave naopak, je dobre, ked si tvoj vlastny muz uvedomuje, ze ma doma peknu zenu, za ktorou sa muzi obzeraju. 🙂 Aj ako vydata zena mas pravo prijimat od muzov komplimenty, za to ta tu ziadna zena neukrizuje. ALE ... uz to nie je o.k., ked je za tvojou iniciativou konkretny muz. A co je to prosim ta za vyzva, zbalit suknickara? Vies, kedy budes pre neho najatraktivnejsia? Ked zostanes nedostupna .... a takto si svoje sebavedomie zdvihnes asi najviac. Takze v praci sa pekne sustred na svoje pracovne ulohy, aby si ta vazili, aka si sikovna 🙂
neviem, ale ked mu nedas, dojdes o zamestnanie a ked mu das, tiez dojdes o zamestnanie...... preto mu ty hod inu zensku obet🙂)))

@lumka5 akoze ked toto neni vymyslena kravina, tak uz nic :D:D:D:D:D preboha na toto nereagujte, len z vas tahaju vase sukromie zbytocne