Ja a manažér z práce
Ahojte. Neviem ako zacat. Moj sef v praci ma zacal nenapadko dohadzovat inemu sefovi. Posiela ma stale k nemu s papiermi, aj ked predtym nikdy. Naposledy ma za nim poslal s "milou pozornostou" - ktorou som, ako som si neskor uvedomila bola ja. Ten sef je zevraj velmi na zeny. Ja som vydata, asi rok. Problemom je, ze poslednu dobu neviem mysliet na nikoho ineho, len nanho. Nikdy sme sa spolu dlhsie nerozpravali, len proste.. je to sef, je krasny, a vela zen po nom tuzi. V hlave mi bezia rozne predstavy, samozrejme o nas dvoch...nikdy by som s nim nic nemala, lebo za prve som vydata a za druhe by o tom hned vedela cela firma. Ocitli ste s aniektora v podobnej situaci? Proste myslim, ze kazdej zene sa paci, ze sa niekomu paci. Mam dovod sa do prace pekne obliekat a malovat, proste ho provokovat.. Mate niektora podovbnu skusenost? Ako ste ju riesili?
no ja keď som bola v puberte, tak som ešte nebola zamestnaná. A keď som bola zamestnaná, tak som dokázala dať jasne najavo odkiaľ -pokiaľ, lebo som totiž chcela. Pekní muži sa mi páčili a páčia, tiež som rada upravená, ale baví ma provokovať toho svojho, nemám chuť ani dôvod provokovať cudzích mužov, tak nemám čo riešiť. A ruku na srdce, mala by si chuť ho provokovať, aj keby nebol šéfom, ale robil pri páse ?
@lumka5 po roku od svadby? To som mala este medove tyzdne...
Tvoje dovody ktore spominas: je krasny, vela zien ho chce, je sef, pacim sa mu.... Tazko k tomu nieco dodat, iba ak...mala som kamosa v praci, hovoril mi, ze vzdy ked pride nova baba do firmy (mimochodom veeeeeelka firma), tak ju manazersky klub hodnoti bodmi od 1-10...maju z toho taku chlapsku zabavu.... Aby si nebola len "bodovacia hra"... Neblazni...
@timea7 praveze nemala, toto je taka vyzva - lebo je sef, a paci sa zenam. Keby mi proste len napisal nieco, kedy by som si povedala ze aha mam ta, tak vtedy by prisiel sek. Hlupana som viem, ale nemozem si pomoct :D 😠 😖 Urcite viem teda pokial, len chcem teda vediet, ci aj ostatne zeny tu s niecim takym maju skusenosti..predpokladam, ze to za par tyzdnov opadne, ale momentalne som z toho uplne mimo..
@lvka mne je jasne, ze to nejako tak funguje aj u nas. Len by som proste chcela "dosiahnut", aby mi neviem, napisal, ozval sa, pozval ma niekam.. to by mi stacilo. Je mi ale nad slnko jasne, ze ak by som na to pozitvne reagovala, tak do hodiny o tom vedia vsetci top manazeri a polka firmy..
@lumka5 pohybuješ sa na tenkom lade. Všetko sa ,,začina v hlave,, aj nevera. Človek sa necha unašať predstavami, myšlienkami stačí mala iskra a vzplanie vašen... 🙂 Každej zene lichotí ak sa niekomu páči, zdvihne jej to sebavedomie a poteší, ale tam to končí...rozumná zena sa poteší a tým to hasne - neprovokuje, nezvadza, neflirtuje...a to ty robíš. Bude ti to znieť smiešne ale ,,duchovne,, si už dávno neverná ked maš dovod sa pekne obliekať, malovať a provokovať koli inemu chlapovi ako píšeš. Láka ta to tajomne a zakazane...ujasni si čo vlasnte chceš a či tuto hru dokažeš hrať bez nasledkov ze ta zvedie...
Vieš čo ...
po tomto čo ti napíšem ťa to hned prejde 😀
Predstav si že toto isté by cítil tvoj muž k druhej žene ... že by si s nou chcel živočíšne šuchnúť ....
Bolí to ? ... uff ... a to je realita ....
Zastav to dokým môžeš ... nerob zo seba hlúpu ...
Každé pokračovanie v nevinnych predstavach ...či flirte...môže mať fatálne dôsledky v správaní teba k vlastnému mužovi .... či v prípade že by došlo aj k nevere ... tak jednak nehorazne by si ublizila svojmu muzovi ... rozpad manželstva ... a aj možné sexualne prenosne ochorenia kedže šef je sukničkár ...
Takže nešpekuluj ... daj si facku na vytriezvenie hormonov !.😀 a uzivaj si manzelstvo
@lumka5 daj si pol hodinový beh a za tým studenú sprchu, lebo sa fakt vraciaš späť do puberty, svedčia o tom aj tvoje príspevky v iných témach 😝 , napadlo ťa, že sa na tebe môžu super baviť? Hodia návnadu a tipujú, koľko ti bude trvať, kým zaberieš? Si fakt rok vydatá, alebo sa tu nejaká 16-ka pekelne nudí, keď vonku prší, lebo dospelá žena toto nemôže myslieť vážne - aha mám ťa 😝 😝 😝 😝 😝 - k týmto slovám nie je čo dodať.....poznám mužský kolektív, kde miestny šoumen nadväzoval priateľstvá s novými mladými kolegyňami, namotával ich a potom ostatným kolegom čítal ich maily....šúlali sa všetci. Máš pocit, že stúpneš na cene, ak ti šéf niečo napíše? Ak ťa pozve na kávu? Alebo ťa nebodaj prefíkne? Netvrdím, že sa mi v živote neroztriasli kolená, ak sa mi nejaký muž páčil, ale nikdy nie tak, že by ma neudržali a padla som na hubu. Dávaj si aj ty pozor.
@lumka5 a čo ak by ťa niekde pozval? Čo ak by mal aj seriózny záujem spoznať ťa bližšie? Budeš celá happy - bože baby, to aj som tá vyvolená, ktorú oslovil, ktorú niekam pozval, niečo mi napísal....mne to pripomína internát na strednej škole, keď sme riešili, či sa na mňa nejaký chalan pozrel a podobné kraviny. Hodnota ženy sa tvorí úplne, úplne iným spôsobom, ale to ti tu budem zrejme zbytočne vysvetľovať. Nehnevaj sa, ale fakt si sa zasekla v puberte.
@lumka5 ty o com tocis? muza by si nepodviedla, len by si chcela dosiahnut, aby ta sef pozval niekam/napisal by ti? ?????
provokujes ho oblecenim????
spamataj sa, devucha! predstav si, ze by si dosiahla svoje -sefino by ti napisal sms/mail: "v tej obtiahnutej bluzke a kratkej sukni si ma rajcovala ako nikdy pred tym" ... najde ti to manzel, nuz - nevysvetlis.
aleboto otocime - predstav si, ze manzelovi najdes sms: "kava bola horuca, nabuduce budem horuca aj ja" - ako by si sa citila?
dufam, ze si viac vymyslas/namyslas, lebo zjavne nevies, co od dobroty ... ak sa, navyse, ako mas v popise, snazite o babo :(
Kazda zena sa rada pozrie na pekneho chlapa, to iste plati naopak ale tam by to mohlo a malo aj koncit, pokial mame partnerov doma.
Pracujem v office so samymi chlapmi, tiez sa pekne obliekam ale nie kvoli nim, kvoli sebe. Oni maju doma manzelky, ja manzela, rozumieme si, ale odtial potial.
@timea7 mne sa tak pacil ucitel na strednej=krasne oci,vlasy,vzdy vyzehlena biela kosela,puky na nohaviciach=ako zo skatulky,samy usmev=ved jasne,dievcata k nemu zhliadali zbozne 😀
az som si jeden denuvedomila,ze tie kosele mu niekto zehli,aj tie nohavice perie a zehli,atd,atd....a ze vlastne sa mi na nom paci prave ta starostlivost JEHO manzelky 😀 😀 😀 😀 😀
inak,neviem,ale nechapem...rok po svadbe,kt.by mala byt z lasky a zalubenie sa do sefa?a bavi ta zvadzat ho?
ved zvadzaj manzela...skus trosku zrealniet,lebo tancujes na tenkom lade 😖
Koľko máš mojinko rokov? ale keď že si vydatá , tak to asi nebude sladkých 17? Držím ti prsty aby si čím skôr dostala rozum .
@lumka5 tak pre mna za prve nemas ziadny dovod sa obliekat pekne pre neho a provokovat ho, ked s nim ako pises nechces nic mat..obliekaj sa v prvom rade pre seba a hlavne pre svojho manzela...vezmi co vsetko stratis takymto vztahom... v prvom rade manzela, potom dobru povest, lebo kazdy ta hned poohovara a po dalsie rozum... myslis si, ze ten tvoj sef to tak nerobi s kazdou prvou, ked si je vedomi svojich "kvalit".... naco si sa potom vydavala, ked pri prvej prilezitosti ci naznaku nejakych sympatii od niekoho ineho sa nevies pomaly udrzat a uz rozmyslas o inom.....
Ty sa v práci asi velmi nenarobíš, co, ked mas čas uháňať tam chlapov. Rok po svadbe? OMG 😀 chudák tvoj muž, asi este nevie, koho si zobral ... Súhlasím s tvojim vyrokom, ze si hlúpa - však buď, ale nechaj ženatých chlapov na pokoji, lebo kvôli takým, ako si ty, sú dnes rodiny v takom stave, v akom sú. A ked mas nadbytok energie, tak chod na zumbu alebo pozametaj ulicu.
Vieš, čo by sa mne v tejto situácii osobne nepáčilo... že UŽ TERAZ ma majú za "hlupaňu" a bavkajú sa na tom, ako sa mi podlamujú kolienka a červenkám sa, keď k nemu idem. Bože žena, otras sa, áno, si atraktívna, je to fakt skvelý pocit, vychutnaj si ho, ale nenechaj zo seba robiť ... ľahkú korisť.
@lumka5 podobnu skusenost nemam. Neuraz sa, ale po precitani tvojich troch prispevkov mi pripada, ze si koledujes o riadny pruser.....
Si rok vydata - mala by si mat oci a mysel plnu svojho manzela, nie cudzieho chlapa.....
Vies o nom, ze je na zeny a vies, ze vas sleduje cela firma.....
Tieto dve veci by pre mna boli veeelkym vykricnikom v akejkolvek snahe provokovat ho....
Zastav sa, kym nebude neskoro....
@lumka5 no, tak na jednej strane vies, ze keby si pozitivne zareagovala, tak do hodiny sa na tom bavi pol firmy, mozno cela a na druhej strane si z neho uplne mimo 😕 ... ved sa chlapci na Tebe dobre bavia a budu sa viac, ak nezacnes premyslat tym, co mas pod vlasmi 😝
Musia mat z teba obaja dobru prcu....zrejme si este obaja domysleli, ze sa dost slusne na to chytas a zeries ho
takže ty rozumom chápeš, že nemôžete zájsť ďalej, lebo by sa to napr. dozvedela celá firma, a že by to skončilo po tom, čo by ťa dostal, kam by chcel. Lebo chlapi sú lovci. Ale predsa sa s tým pohrávaš a pripúšťaš, snívaš o "viac". Urob si poriadok v hlave a začni sa venovať práci a manželovi. Lebo v práci to nie je nevinná hra. Ako ti písali, ty si už manželovi neverná, lebo si pripustila, snívaš o inom.
Predstav situ ostu situaciu ale naopak xD paci sa ti to? Urcite nie.. Tak to nerob.. A kasli na to kym sa da ;)))
A čo sa stane ak ťa niekam pozve a ty odmietneš? Bude ohrdnutý, ješitný, že si dávala nádeje a vlastne si zhodila jeho ego. Dá ti to vyžrať. Ak nie on, tak tvoj priamy nadriadený. O čom a ako sa asi bavia? O ženách a ich pipinách 😀
Napíš potom ako to dopadlo, teraz je to nuda 😎
@lumka5 ako ked naivne cakas, ze ti tu baby daju povolenie, aby si si mohla so sefom uhnut tak sa mylis..
nemysli si, ze ani tvojmu muzovi sa nepacia ine zeny, ze by mozno s nimi nechcel nieco mat, ale na rozdiel od teba pisem teoreticky a hypoteticky, lebo ho nepoznam, ze zrely, a vybureny, co ty zjavne nie si ...proste manzelstvo a vztah je o zrelosti, o tom povedat si, ze toto a to to nespravim, lebo nechcem tomu koho milujem ublizit...nie je ti blbo , sa pozreit na muza, ked vies, ze snivas o niekom inom? to je uplne cele zle.. mozes sa pozriet sama na seba., necitis sa trapne? ako mu mozes povedat, ze ho milujes ? 😕
a zasa vsetky svoje chutky, potreby a tuzby, nemusis vesat na kona..ked chces byt na posmech celej firme kludne si so sefom zasexuj ... ale prosim ta neries potreby svojej neukojenej .... tu na konovi.zeny tu maju aj dolezitejsie problemy ako riesit sexualne chute neukojenej zenskej ..... co mas s muzom zly sex ci co 😀 😀 😝

@lumka5 neriesila by som ho...prepac ale nebud hlupa