icon

Ja mám niečo rada a on nie

29. aug 2022

Ako riešiť takú situáciu ? Spoznávam jedného muža ktorý sa mi páči. Hovoril že on si nevie predstaviť mať akékoľvek zvierat v byte že nieje na to zvyknutý.
Pritom ja mám psa a 2 morčatá doma. Ako by ste reagovali ? Čo v takom prípade robiť ?

lamonita
•
29. aug 2022

Len sa spoznavate...kým spolu začnete zit(ak vobec) tak to môže ešte trvať...potom ostáva jedine kompromis✌️😉

pribinak
•
29. aug 2022

Však keď budete spolu chodiť, máš čas a priestor si zvyknúť na psíka a obľúbiť si ho

A má aj možnosť vidieť, že aj byt so zvieraťom môže byt čistá, bez bordelu

Morcata si viem prestaviť niekomu darovať

nika_val
•
29. aug 2022

Keď som začína so svojim partnerom tak on mal doma (žil vtedy u rodičov ešte) psa vo vnútry neznášala som to lebo som chodila stále od chlpov odtadial a aj keď my sme doma mali psa ale vonku.. vravela som že ak raz budeme spolu bývať tak nikdy nebudeme mať psa v byte a už duplom nikdy nie v posteli..
Potom som polavila že okej ale musi byt čierny lebo bude chlpy menej vidieť..
Teraz keď sme spolu už 9rokov tak máme 3 psov v byte (biely, hnedy aj čierny 😁) a kde spávaju no na posteli s nami.. ano chlpy su všade ale nevadi mi to 😊
Takže aj u vás sa to môže ešte akokolvek vyvinúť neboj sa 🙂

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
sense
•
30. aug 2022

Pes by mi nevadil ale morcata ano. Este ste len v stave spoznavania tak uvidis ako sa to vyvinie. My msme dve macky ale d napadom pridiel chlap teda ze jednu macku, a potom sa dcera "zalubila" do maciatka a mame teda 2.
Ale problem je vzdy ked chceme ist na dovolenku .

terezka1947
•
30. aug 2022

No,ja mám rada zvieratká. Ale vonku. Neviem si predstaviť,že by boli v posteli,v kuchyni,na gauci...Čiže ja by som si nezvykla. Bol by to vážny problém.

nika_val
•
Autor odpoveď zmazal
•
zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
nika_val
•
Autor odpoveď zmazal
•
zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
lujza123
•
30. aug 2022

@zoro9836 psy si po venceni veľmi dôkladne vylížu celý podvozok..... Ono v podstate tie vlhké sliny ocistia rit oveľa lepšie ako náš suchý toaletný papier.
Čokla v posteli by som nechcela ani ja, ale zas tak humusacke zviera to nieje.

aneetra
•
30. aug 2022

Pisala si, ze sa len spoznavate, takzw ono vsetko sa to moze este pomenit. No mala by si mu povedat narovinu, ako to mas doma a podla toho uvidis, ako moc sa mu pacis

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
lucia147852
•
30. aug 2022

Ani môj nikdy nechcel zviera v byte 🙈 dnes mame dve macky a 3 osmakov. Jedna mačka je jeho maznak. Stále chce na ňom lehnit 😃😃😃

marseillefan
•
30. aug 2022

Ani moja žena nechcela mačku v dome a potom mi na narodeniny povolila jednu... lenže potom sa k nám náhodou prikmotrila druhá a potom si nás vybrala ešte tretia, tak sme jeden čas mali v dome 3 mačky naraz 🙂 Ľudia sa menia... a možno sa zmeníš ty a namiesto psa a dvoch morčiat, budeš mať zrazu tri deti a budeš rada, že sa nemusíš ešte aj o zvieratá starať :D

marseillefan
•
30. aug 2022

@zoro9836 so zvieratami dome si práveže zlepšuješ imunitu... veď to je práveže zlé žiť stále v sterilnom prostredí...
a vedel si, že ľudia s mačkou žijú štatisticky dlhšie ako ľudia bez mačky?

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
tykat
•
30. aug 2022

Tak co by si mala robit? Hadam neutratis zverinec len preto ze sa spoznavas s muzom ktory nechce doma zviera.
Pockaj ci z toho vobec nieco bude. Mozno ostanes so psom a morcatami.

tykat
•
30. aug 2022

@lucia147852 to je super zostava 😁 aspon vam macky reguluju pocet osmakov 😂

loliku
•
30. aug 2022

Tiež by som to neriešila, je nato skoro. Ľudia menia názor ..stačia napr. keď prídu deti starať sa popri ešte o 3psov to by som nechcela 😁