Ja túžim po bábätku, on nie
Ahojte. Mám 22rokov,priateľ tiež. Sme spolu 4 roky.Už 2 roky intenzívne túžim po bábätku. Mám prácu, popritom externe študujem. Priateľ pracuje tiež. Problém je v tom,že keď môjmu drahému spomeniem bábätko tak jeho odpoveďou skoro stále je, že ešte máme čas,málo rokov a nedostatok finančných prostriedkov. Pritom o dieťatko sa dokážem postarať a peniažkov je tak dostatok aj pre malé....milujem ho,no túžim po rodine. Viem,že by bol dobrým otcom ,ale aj tak trvá na svojom. Neviem,čo mám robiť.
Boli ste v takej situácii ? Poraďte mi,prosím.
@danielita18 prave citam ze ste sa 5 rokov snazili... ak som to dobre pochopila. tak aj my sme to skusali 4 roky. a aj ked ja som bola v poho manzel bol z toho dost mimo ze sa nedari. a to sme taky naivny mysleli ze "zasexujeme" a je to. 7 rokov sa chranis a ked chces tak zistis ze zas az tak jednoduche to nemusi byt....
@alla24 presne u niekoho to nie je na želanie ato pred tym nikto nevie,mam kamartaku co otehotnela v 16.a teraz má 32 a povedala že už by malé dieta nechcela ani by to už asi nezvladla že fakt sa uplne inak cítila v 16 ako teraz a tiež poevedala že aj kvoli robote,ma dobrú robotu syna skoro odchovaného je aj vydatá ale poevdala že ona už chce mat svoj klud že už by sa asi len nervačila a teda ja som mala dost prvé 3 mesiace mal malý silné koliky den ci noc,jedaval presne každé 3h,nedojčila som iba oodsavala lebo sa nechcel chytit,musela som ist cisárskym a tie stavy potom su horzné,no fakt radsej v tych 16r,kamartka doteraz povie ze radsej ist znova rodit ako íst k zubárovi,daksia kamaratka rodila v 19 a v 30 a poevdala že ten prvý porod s druhym sa neda porvnat,ze v 19 porodila abehala ako srnka teraz v 30 si mylslela že umrie pri prvej kontrakcií
vek 22 rokov vobec nie je zavcasu podla mna nejako hlavne ked teraz ma stale viac parov problem s otehotnenim.... hlavne ak uz mate poriesene byvanie a financie. Problem je ale ten ze tvoj partner dieta este nechce a zial take nieco musia chciet obe strany
Na žiadosť autorky diskusie sa diskusia uzamyká.

@alla24 presne moje slová,radsej skor