Ja už naozaj nemám na neho nervy
Ahojte baby..
Na zaciatok neraďte mi prosim vas rozchod atď..
Tak asi začnem, spoznali sme sa cca pred 2 a pol rokom. Po roku sme išli spolu bývať daleko od rodičov. Išla som stym na Vš aby sme mohli spolu byvať. Kým sme spolu nebývali bolo všetko ok, užasne, a hlavne po sexuálnej stranke dokonale. Postupne ako sme spolu byvali to všetko začalo ist dolu vodou, prestali sme spolu spávať, je unaveny z roboty atď..Potom som mala cez zimu fázu že som si myslela že niekoho má..No potom že Okey skusim na neho inak tak som sa upravila dala sexi pradielko ktore je extrémne nepohodlne ale že reku ok.. Pravda je že som pribrala za ten rok…Mám skor pocit že žijeme ako spolubyvajuci nie ako pár. Proste on stale riesi auto, hra sa na pc a občas niečo doma urobi.. nikam spolu nechodime a mne ide na nervy.. a keď mu na truc poviem že som sa uspokojila sama zak je zduty.. ja už nechapem 🙈 vcera ma chytil okolo pása a vravi mi že bože ty si taka pekná ale čo to brucho? 🙈 Nekomentovala som to radšej…
Prednedávnom mi začal pisať jeden chlap, pohode zlaty normalny, v rámci kamarátskej roviny ( aspon z mojej strany) aj som rozmyslala že pojdem snim na kávu. Ale potom som si uvedomila že mi píše take veci na ktore sa sťažujem čo doma nemam….
@anjelicek26 to pochybujem ked pridu deti tak sa rovno rozvedu
Absolútne sa k sebe nehodite !Ty si aktívny typ a on pasívny.Ďakuj Bohu ,že si ho mohla spoznať aj po tejto stránke ,práve tým spoločným bývaním .A to ste iba 2 roky spolu .Ani jeden z Vás nebude šťastní .On sa najlepšie cíti doma a tak to aj ostane .Človeka neprerobíš .Buď si svoj program budeš robiť sama alebo rozchod .Ja by som zišla z kratšej cesty a hľadala aktívneho muža .Nehovorim keď si založíte rodinu ,budeš si ešte viac trieskať hlavu ,prečo si to vtedy neukončila .Niekedy treba dlhšie hľadať kompatibilnejšieho partnera a neostavat s niekym len preto ,že nechceš ostať sama...
Jasne ze ta podvadza
@ninusa221 my po 2 rokoch s manželom sme prežívali stále ešte krásne zamilované chvíle a to sme boli už manželia a dávno sme spolu bývali. Vy ste spolu krátko a už máte kopu problémov a nezhôd. To nie je dobré a bude len horšie. Stracas s ním čas, nehodite sa k sebe. Čo je posledný chlap na svete?
@ninusa221
Ste spolu kratko a uz mate teraz viac problemov/nezhod ako vztahy po 10-15 rokoch a aj s detmi. Si mlada baba, nestracaj cas a mladost s nespravnym chlapom.
Ps: je fajn ze si rozumies s jeho rodinou, ale zijes s nim, nie s nimi.
Hod s nim rec bez vycitiek, ze na to ako ste spolu kratko vas vztah vyzera ako keby ste uz boli dochodci. Ty ale tak zit nechces, o vztah sa treba stale starat, tak bud sa prida k tebe a budete napredovat spolu, alebo pojdete kazdy svojou cestou. Si predstav, ze mate deti, tie pohyb potrebuju, to aj vtedy sa bude vyhovarat, ze sa mu nechce? Treba to riesit teraz, nie ked bude neskoro.
Divný ,vzťah, ak by to bolo bez detí, už aj bežím kade ľahšie..A mozno ma on inú, taketo spravanie je dost atypické u mužov🤷♀️

Upratovaním a varením prešiel od mamy k frajerke...ste mladí ľudia žite!ja som s každým frajerom bola 3 r prvý super, druhý ako tak a tretí rozchod🙂)