icon

Je chyba vo mne, alebo je priateľka neschopná?

trentot
1. sep 2015

Pekny den , uz aj vecer, Vam prajem krásne damy..

.. obraciam sa na Vas s prosbou, alebo skor otazkou .. mam priatelku, s ktorou som uz 5.rok, na zaciatku rok pracovala u svojho "ocinka" , potom sa pohadali a odisla odtial.. obcas sa snazila sa nejak privyrabat si..co jej celkom slo... poslednych par mesiacov (zacina sa to splhat k dvom rokom) , chcela by luxus, ale stale len hovori, ako by mala nieco robit,pracovat atd, ale snaha nulova, mame velke vydaje, zhruba 1600 € mesacne, vsetko to taham ja..ked jej poviem, preco je taka neschopna ist nieco robit, preco iba na to caka, ze jej niekto nieco da, povie : ,, Ja viem, ano mas pravdu, mala by som nieco uz konecne zacat robit a nie len cakat ze padnu z neba..atd.." prejde mesiac a stale na tom istom, stale dokola tieto iste reci, ako mam pravdu atd... chodievame k mojej mame, tam sa dobre napapa, ale doma jest neurobi, ved naco - vsak vyjedla moju mamu, ja sa na to nemozem uz pozerat.. som z toho uz zufaly 😢 co mam robit? To je ozaj taka neschopna?? alebo som vadny ja, ze ju mam za neschopnu? ☹ achjo..

iwesska
1. sep 2015

@trentot No ta si ta teda dobre omotala, ze este aj uver mas na nu...nuz...dievca nie je take hlupe, ako sa zda, ani neschopne, skor riadne prespekulovane 😅 . Ale ked to vsetko platis a zvladas to platit, tak radsej bez nej ako uver + dalsie vydavky na nu. Lepsie to nebude, ver mi 😉 To je typ zeny, ktora sa nikdy nezmeni, nema dovod...

trentot
autor
1. sep 2015

@katkasofi osobne nie, ale do PD nechodievas obcas?

bonaqa2013
1. sep 2015

@trentot mňa tu už poznajú a pozri si všetko o mne a budeš mať iný názor.... A takýto pocit má viacej maminiek, takže by si mal s tým niečo robiť 😀
Zúfalý ľudia robia zúfalé činy..... 😀

wikinap
1. sep 2015

Zeny sa radi spoliehaju na muza beru to ako ich povinnost a hotovo☺nie vsetky....je to na cloveku...zatiahni kohutik daj jej jasny termin nech si najde pracu ....lebo stopnes vsetko co ma....uvidis ze ked urobis niaky radikalny krok zlakne sa....

tilka82
1. sep 2015

@marina24 ja sa ti ozaj velmi cudujem,ze si este stale s nim.on urcite nie je normalny,mne keby len raz povedal,ze som sprosta a neschopna,tak dovi-dopo.utekaj od neho,pokial nemate deti

trentot
autor
1. sep 2015

@bonaqa2013 tak ja ta nepoznam, ja neviem... ani ta neurazam, ani nic.. ale nepoznas ani ty mna, tak ma nesud...

bonaqa2013
1. sep 2015

@trentot pozri zhrniem to. Tvoja dáma je šikovná až až - ako ťa ošklbať o e, a ty si asi potom ten ..... Doplň podľa nadpisu. 😀

trentot
autor
1. sep 2015

@bonaqa2013 To si vystihla 😉

katkasofi
1. sep 2015

@trentot ale len občas 😁 mozno si ma s niekym mýliš...akú značku auta si mal na mysli?

charllotte
1. sep 2015

nooo vsak naco by isla do prace ked vsetko utiahne drahy ??? 😉

sono2
1. sep 2015

@trentot tak ono je to raz tak, buď je žena lenivá A má na to muza-teba 🙂 alebo muž lenivý A má na to ženu 🙂 fakt. Neurobis nič. Buď vychovávať, naučiť, kričať ako to robíme my s chlapmi 🙂 u vás to je ľahšie troška. Žena sa ti moc týmto spôsobom nepovolí, žiaľ tak je. Poznám dosť prípadov aj Z jednej aj Z druhej strany. NaČo si s ňou toľko, keď je taká A toľké roky... evidentne je panicka 😀 budeš skákať ako ona píska, stavim sa, že teraz vedľa nej pradieš ako poslušný kocurik 😀 Ženu naučiť variť po piatich rokoch vsťahu, mmm vela šťastia 😀

dionyzka
1. sep 2015

@trentot neviem, co riesis. Ber to jednoducho: naozaj chcem takuto priatelku, manzelku, matku mojich deti? Ak odpoved znie ano, prisposob sa. Ak odpoved znie nie, nestracaj cas a chodte od seba. Nechcem sudit, ale podla tvojich reci, ona nema rada teba, ale sposob zivota, ktory pri tebe ma.
Vyskusaj: skus len tak povedat, ze sa ti v podnikani nedari, ze treba uskrtit... a uvidis, co sa stane.
A ze za nu platis uver! Ak nebude pracovat, tak budes za nu platit uver a este i jej vydavky. Bez nej Ti zostane len ten uver. Moj nazor.

trentot
autor
1. sep 2015

@katkasofi nevedel som ci to tu mozem napisat, ciernu audi, teraz uz neviem presne ci A4, alebo A5... a este aj do BA?

tiwyna
1. sep 2015

:d toto tu je nejaky face pribeh, on a ona, bezdetni, on sa stazuje ako chudak robi a ona nic, zaregistruje sa na MK stranku pre mamicky a buduce mamicky ...:D da si tu fotku s krsniatkomm ako ho nadaja z flase...sa nehanbis ohovarat zenu? Nepaci sa ti nieco? Tak sa jej zbav a neohovaraj

stardust
1. sep 2015

tvoja priatelka sa vo svojom veku asi tazko zmeni. Rozid sa s nou, prehodnot si, ake vlastnosti by mala mat tvoja buduca partnerka a podla toho si vyberaj.

sandra551
1. sep 2015

@marina24 No tak s tým by som sa veľmi nechválila a už vôbec si nebrala takého chlapa za muža 😠

trentot
autor
1. sep 2015

@tiwyna mne nevadi ze robim, len keby vidim od nej trosku snahu, bolo by to lepsie ... tu su pravidla ako fotku si dat mozem a aku nemozem?.. boze..zeny... neohovaram, komentujem situaciu

danik1505
1. sep 2015

@marina24 no nehnevaj sa, to s akym hovadom travis mladost?????????

aktivka123
1. sep 2015

@trentot ja som mala takeho chlapa. Ale ja som bola v pozicii teba a on jej. Naštastie uz nemam, ako dobre sa mi teraz dycha. S manzelom, hypotekou, ale kazdy plati nieco...

trentot
autor
1. sep 2015

@danik1505 podla niektorych zien tu, som asi ja to najvacsie hovado... no co uz...

katka1981
1. sep 2015

@trentot, skus jej pomoct najst pracu, viem ze je to dnes velmi tazke, ale aspon by si ozaj videl ci sa jej chce alebo nechce pracovat

danik1505
1. sep 2015

@trentot to nebolo tebe pisane 🙂 citanie s porozumenim si treba natrenovat 🙂 to bolo tej slecne marine, co opisovala svojho draheho snubenca... tebe neviem co poradit, lebo ja by som takto nedokazala zit v pozicii tej zeny, aby som si na vsetko pytala peniaze... uz len tolko, ze ma velke stastie na chlapa/ ov

trentot
autor
1. sep 2015

@danik1505 teraz som si to vsimol, prepac... vies,chlap 🙂

seahorse27
1. sep 2015

@trentot Mne pride v prvom rade divne, ze bezdetny, slobodny chlap sa zaregistruje na stranke ako je Modry konik - urcenej pre mamicky, snazilky a ked uz pre chlapov, tak pre zanietených oteckov. Mozem sa opytat, co ta k tomuto viedlo? Ja mam z tvojho prejavu pocit, ze sa celkom dobre bavis, ako to tu uz niekto pisal...a ze mozno ani nie si chlap...fotka je len fotka...A ked uz sa mam vyjadrit k veci, tvoj (neviem, ci realny) problem ma jednoduche riesenie - frajerke vyclenit minimalne financne prostriedky, aby s odretymi usami prezila, to by bola pre nu najvacsia motivacia hladat si robotu a snazit sa aj doma.

mima4
1. sep 2015

@trentot ak sa mozem spytat, ako vidis buducnost s tvojou priatelkou, kedze uz chodite spolu tak dlho. chces si ju vziat a mat s nou deti?

zuzina25
1. sep 2015

@ trentot Rozum sa mi zastavuje, prepáč za úprimnosť, no mám pocit, akoby nevieš čo chceš. Na jednej strane píšeš, že namáš problém zaplatit za nu, no na druhej strane vadí ti, že nerobí a v podstate platíš všetko ty. Tak vadí ti to alebo nevadí?.Polož si otázku: Je to žena, s ktorou chces prežiť zvyšok svojho života? Je to žena, ktorú do života potrebuješ? Predstav si, že s nou budes mať dieťa a tebe sa nebodaj niečo stane…je ona tou ženou, ktorá sa má v živote postarať o vaše deti? A si si istý, že by sa o ne postarala? Ak si s istotou odpovieš áno, nie je čo riešiť, no ak váhaš, alebo si odpovieš nie, tak riešenie by si mal tiež poznať. Vieš, človek dokáže pre toho, koho miluje urobiť ústupok, kompromis, no povahu a charakter človeka nezmeníš – vlastná skusenosť. Keď niekto chce, nájde si spôsob a cestu, kde nechce, nájde si výhovorky. Poskytni jej pomocnú ruku, dohod jej niečo, zozen cez známych...v podstate jej dáš riešenie na tanieri, ak už ani to nepomôže, tak neviem. Rozhodni sa, či chces do zivota zenu, ktora ti bude 20 rokov nariekať za ušami, alebo chceš radšej ženu, ktorá je sebestačná, vie sa postaviť na svoje nohy, má hrdosť a sebaúctua vie sa postarať nielen o seba, ale aj o domácnosť a rodinu. Držím palce, snáď sa rozhodneš správne, alebo teda ten svoj „priblém“ čoskoro vyriešiš 😉

trentot
autor
1. sep 2015

@seahorse27
registroval som sa sem nejak pred rokom, kvoli inej veci... neviem ako to tu chodi, ci sa tu deje aj take nieco, ze niekto je v skutocnosti niekto iny, ale ocividne ano, kedze mate taky pocit.. ja sa nebavim, je to bohuzial realita..
neviem co je neskutocne na tom, ze aj chlap ma nejake problemy... ci iba zeny mat mozu? neviem, je to zvlastne..

trentot
autor
1. sep 2015

@zuzina25 mozno sa neviem tak vyjadrit.. ja to potiahnem, iba som chcel vidiet od nej trochu snahy...ze sa snazi... to je vsetko

danik1505
1. sep 2015

@trentot nic sa nedeje, stava sa... a vidim, ze zeny sa rozbehli v komentovani tvojho ne/problemu 🙂.. ja neviem, asi by som ti odporucila, len dopredu si premysliet nejake pravidla na pridel peniazkov a polozila podmienky... bohuzial, ked to nejde, tak to nejde...

lola911
1. sep 2015

toto sa mi nejako nezda, kto vie co by na to povedala tvoja partnerka, asi by ta pekne hnala..... este by ma zaujimalo kto doma upratuje a perie ti spinave pradlo 😕 a nehovor ze zase ty a ze operies a ozehlis aj jej hadry a aj do skrine jej to poskladas...... 😠