icon

Je kamarátka skutočne dobrá matka detí?

Dnes o 17:14

Predstavte si zenu, matku troch deti v puberte. Zenu, ktora sa rozhodla rozbit rodinu a rozvod si doslova vydupala s presvedcenim, ze kona spravne. Trvala na tom, ze deti musia ostat s nou, ze prave ona vie najlepsie, co je pre ne dobre. No realita je ina. Nedokaze im vytvorit stabilny domov, nezvlada vychovu ani beznu starostlivost, a napriek tomu si tvrdohlavo stoji za svojim. Jej pravidla nie su oporou, ale tlakom. Jej rozhodnutia nie su rozumne, ale vynutene. A predsa ich presadzuje tak, akoby bola jedina, kto ma pravo rozhodovat. Deti sa v tom stracaju. Namiesto pokoja citia napatie, namiesto istoty chaos. Su nutene zit pod pravidlami, ktore im viac beru ako davaju, len preto, ze ona musi mat vzdy pravdu. A mozno najhorsie na tom je, ze ona to nevidi. Alebo nechce vidiet. Lebo priznat si chybu by znamenalo priznat, ze jej rozhodnutia neboli take spravne, ako si namyslala. A tak radsej obetuje pohodu vlastnych deti, len aby si zachovala pocit, ze kona spravne. Jej velmi agresivne hladanie partnera vytvara v ociach deti dalsi velky problem, nakolko vzdy niekoho najde a zoznamuje ich, potom sa s nim rozide a opat zoznamuje noveho. Takto sa to opakuje stale dokola, az to dospelo do bodu, ze za posledne 4 roky co je sama preslo ich zivotom uz asi desiatka chlapov. Je to normalne?

Strana
z2
anonym_757733
Dnes o 17:18

@anonym_autor a čo keby sa staráš o seba

autor
Dnes o 17:19
@anonym_757733

@anonym_autor a čo keby sa staráš o seba

@anonym_757733 a čo keby sa staráš o seba

anonym_757733
Dnes o 17:19
@anonym_autor

@anonym_757733 a čo keby sa staráš o seba

@anonym_autor ach ty tupelko

autor
Dnes o 17:21
@anonym_757733

@anonym_autor ach ty tupelko

@anonym_757733 ach ty tupelko

anonym_757733
Dnes o 17:22
@anonym_autor

@anonym_757733 ach ty tupelko

@anonym_autor troll. Užívaj život, máš ho dosť smutný

anonym_dbff31
Dnes o 17:25

Buď si jej bývalý chlap, alebo veľmi zatrpknutá žena. Na čo sa do nej staráš, závidíš jej chlapov, alebo čo?

anonym_8e14a1

Otec deti sedí prispaty a pozerá do steny? Však môže o decka bojovať

anonym_561b0b

@anonym_autor Nie, nie je to normálne.

motylik2559
Dnes o 17:27

@anonym_autor Ahoj, na kamoske ti zrejme zalezi, ked sem pises a ziadas zrejme o nejaku radu. Ono je to dost blba situacia. Ano na jednej strane je kamoska dospela, a teda by si jej zivot riesit takto nemusela, ale po druhej stranke ta to zrejme trapi aj kvoli jej detom, vsak? Ty si sa s nou ako seberovna kamoska skusala o tom rozpravat? Ako reagovala? V tomto sa tazko nieco poradi, lebo ona si zrejme postavila hlavu, boji sa priznat,ze zlyhala na plnej ciare este k tomu voci vlastnym detom😐 Lenze pokial ona bude donemoty presviedcat samu seba o jej "dokonalych nazoroch a rozhodnutiach", tak tam moc nepomozes zrejme. Nenapisala si aky mas vztah s nou ako kamoskou, ako si rozumies s jej detmi a deti ako to cele vnimaju/ako sa chovaju/co robia v takomto nepodarenom zivote co im sposobuje ich mama. Skus to trosku viac opisat, ak sa ti da.

autor
Dnes o 17:28
@anonym_dbff31

Buď si jej bývalý chlap, alebo veľmi zatrpknutá žena. Na čo sa do nej staráš, závidíš jej chlapov, alebo čo?

@anonym_dbff31 ale kdeze. ani jedno z toho. som jeden z tych co sa o ten vtrah pokusal s nou este pred 4 rokmi a dnes sledujem ako jej kamarat ako to s nou velmi ide dolu vodou, a je mi velmi luto ako dopadla. Ja uz som niekde inde, a zadany. ale s nou sme v kontakte stale a stale to je horsie a horsie.

autor
Dnes o 17:32
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, na kamoske ti zrejme zalezi, ked sem pises a ziadas zrejme o nejaku radu. Ono je to dost blba situacia. Ano na jednej strane je kamoska dospela, a teda by si jej zivot riesit takto nemusela, ale po druhej stranke ta to zrejme trapi aj kvoli jej detom, vsak? Ty si sa s nou ako seberovna kamoska skusala o tom rozpravat? Ako reagovala? V tomto sa tazko nieco poradi, lebo ona si zrejme postavila hlavu, boji sa priznat,ze zlyhala na plnej ciare este k tomu voci vlastnym detom😐 Lenze pokial ona bude donemoty presviedcat samu seba o jej "dokonalych nazoroch a rozhodnutiach", tak tam moc nepomozes zrejme. Nenapisala si aky mas vztah s nou ako kamoskou, ako si rozumies s jej detmi a deti ako to cele vnimaju/ako sa chovaju/co robia v takomto nepodarenom zivote co im sposobuje ich mama. Skus to trosku viac opisat, ak sa ti da.

@motylik2559 uplne dokonale si to pochopila, A prave to, ze poznam osobne nazor jej deti na situlaciu kam to doviedla , tak to skusam sem napisat aby sa k tomu vyjadrili aj ine matky. Nemam na plane jej to ukazovat ci davat ako navod, ale urcite ma zaujima ze na to napisete.

enmery
Dnes o 17:37

Ty nie si kamarát, chcel si ju, nevyšlo a si vo vzťahu a zakladáš tu tému o žene, ktorá ti asi ublížila. Takže sa zamysli nad svojím vzťahom.

Ale aby som odpovedala k téme, čo sa týka toho zoznamovať deti s každým ujo je úplne cez čiaru, úplne. Chudák deti. Ďalšie stratené duše v budúcnosti.

motylik2559
Dnes o 17:43
@anonym_autor

@motylik2559 uplne dokonale si to pochopila, A prave to, ze poznam osobne nazor jej deti na situlaciu kam to doviedla , tak to skusam sem napisat aby sa k tomu vyjadrili aj ine matky. Nemam na plane jej to ukazovat ci davat ako navod, ale urcite ma zaujima ze na to napisete.

@anonym_autor Tak ono deti podla mna nemaju to zazemie/oporu vo svojej mame + to,ze kazdu chvilu spoznavaju ineho "jej chlapa" je pre ne zle, skratka z tohto vsetkeho mozu mat kludne psychicke problemy, s ktorymi budu bojovat aj v dospelosti raz. Mama im zavarila ozaj na vazny problem v zivote. To je moj nazor. A otec tych deti co? Nesnazi sa aspon on o nejaky kontakt s nimi? Stretavaju sa?

autor
Dnes o 17:54
@enmery

Ty nie si kamarát, chcel si ju, nevyšlo a si vo vzťahu a zakladáš tu tému o žene, ktorá ti asi ublížila. Takže sa zamysli nad svojím vzťahom.

Ale aby som odpovedala k téme, čo sa týka toho zoznamovať deti s každým ujo je úplne cez čiaru, úplne. Chudák deti. Ďalšie stratené duše v budúcnosti.

@enmery ublizila? ale kdeze,vtedy to tak malo dopadnut, od vtedy som 2 roky zenaty a ako vidis pisem tu cez profil manzelky. ale teraz sa mi donieslo ze je stale rovnaka a stale tie deti trpia. Najstasti sym uz dokonca radsej siel od nej prec. Od neho to viem .

billy_jean
Dnes o 17:57
@anonym_autor

@enmery ublizila? ale kdeze,vtedy to tak malo dopadnut, od vtedy som 2 roky zenaty a ako vidis pisem tu cez profil manzelky. ale teraz sa mi donieslo ze je stale rovnaka a stale tie deti trpia. Najstasti sym uz dokonca radsej siel od nej prec. Od neho to viem .

@anonym_autor a toto ťa ako ženatého muža, ktorý má dávno svoj život a svoje problémy tak trápi, že tu akože budeš písať cez manželkin profil? Aspoň buď chlap a neskrývaj sa, nie je hanba, že ti ublížila a štve ťa to.

anonym_f46da6
Dnes o 18:02
@anonym_autor

@anonym_autor ako mame vidiet, ze pises cez profil manzelky, ked si dal anonymny prispevok?
Jedine, co by som odsudila, je zoznamovanie deti stale s novym a novym priatelom. O ostatne, ako vychovava deti, ake su jej rozhodnutia a ako trva na svojom, sa ty nestaraj, nie je to tvoja vec. Neverim, ze ti na nej zalezi, ako tvrdis, to by si svoj prispevok napisal v inom tone.

anonym_76ddfa
Dnes o 18:02

Niekto tu stale nerozdychal odmietnutie.

anonym_36e209
Dnes o 18:04

Takže už nie si nijak súčasťou jej života, čiže ti musí byt jasne, že s tým nemáš čo robiť, ako robiť a že nie je vôbec tvojou úlohou s tým niečo robiť… rozmýšľam teda aký bol skutočný cieľ tejto diskusie? Poohovárať ju tu? Prečítať si spŕšku nenávisti na jej adresu? Uľavilo by sa ti? Cítil by si sa lepšie? Nemyslím, že si tak nad vecou ako si myslíš a klameš samého seba…

januska12323
Dnes o 18:20

@anonym_autor toto má riešiť otec detí nie ty ako nejaká známa.

miadi
Dnes o 18:40

Takze ty nie si kamarat .. a za druhe to uz je na jej detoch posudit aka je ich mama . A tato tema nic nevyriesi . Cize je uplne zbytocna . Trapis sa nad niecim na co nemas ziadny vplyv to nie je vobec rozumne. Oni si tie svoje zivoty vyriesia aj bez nazorou ludi z netu.

anonym_8403e9
Dnes o 18:41

Zaujímavé, s mojou susednou uštiel pes, sťahovala sa s deťmi z bytu ku chlapovi,od chlapa do bytu, jej deti v puberte sa k nej odmietli vrátiť. Sú u otca 3-4r. Tak sa mi nechce veriť že deti v puberte 4 roky toto prehliadajú

anonym_1d486c
Dnes o 18:43
@anonym_76ddfa

Čo ty prosím ťa môžeš o rodinnej dynamike tej ženy vedieť? Že nerobí správne rozhodnutia? To si ako zhodnotil, keď nie si ani otec, ani s nimi nežiješ ani nič. Si len ohrdnutý milenec. A že si mal pokec s jej pubertálnym synom, tak už si expert na ich rodinu? Nehas, čo tá nepáli a nehodnoť ženu, ktorá sa rozviedla ako rozbíjačku rodín. Určite nato mala pádny dôvod. Žiadna žena s deťmi by len z rozmaru či nudy sa nerozviedla. To sú len hlúpe mužské nezmysly.

anonym_1d486c
Dnes o 18:44
@anonym_76ddfa

@anonym_76ddfa prepáč, to malo patriť autorovi, ale ano máš aj ty pravdu.

anonym_697a2f
Dnes o 18:45

Má to riešiť ich otec a nie ty ako ex a pokial si ich nechces osvojiť,tak nič nevyriesis
A ako ich vychováva ona vie
Tí chlapi by sa nemuseli premielat ich životmi ale tak čo už
Pokial im oni neubližujú,tak nieje to koniec sveta

marca12
Dnes o 18:45

@anonym_autor Je to od nej velmi nezodpovedne,ze kazdeho frajera predstavuje detom. Nespravis s tym nic. Urcite si jej uz dohovaral a vidis,ze to nema zmysel. Mal by to riesit otec deti.

autor
Dnes o 19:08

Preco to mna trapi? tak vam poviem, necely polrok sice ale bol som sucastou tej rodiny, Od jary do jesene, sme takmer kazdy den travili spolu spoznavanim sa s jej detmi a s nou, ak si niektora nedokaze predstavit kam to moze zajst pocas 5 mesiacov, tak verte ze sa to dostalo dost daleko a vybudovali sme si spolu vztah ako rodina kde zabudli pri mne na otca. No jej neustale hladania a skusania to hnali nejakm, kde to napokon spadlo. Dovod rozchodu ani radsej nenapisem, lebo bol neskutocne trapny. ale stalo sa.

enmery
Dnes o 19:13
@anonym_autor

Preco to mna trapi? tak vam poviem, necely polrok sice ale bol som sucastou tej rodiny, Od jary do jesene, sme takmer kazdy den travili spolu spoznavanim sa s jej detmi a s nou, ak si niektora nedokaze predstavit kam to moze zajst pocas 5 mesiacov, tak verte ze sa to dostalo dost daleko a vybudovali sme si spolu vztah ako rodina kde zabudli pri mne na otca. No jej neustale hladania a skusania to hnali nejakm, kde to napokon spadlo. Dovod rozchodu ani radsej nenapisem, lebo bol neskutocne trapny. ale stalo sa.

@anonym_autor Ja ľutujem tvoje terajšiu. Ty si sa nepriniesol cez rozchod, hráš sa kvázi na kamaráta/to kamarátstvo nie je/ a založíš tu o nej debatu. Toto si tvoja terajšia absolútne nezaslúži. Vy chlapi sa cítite ublížení, ale že ťaháš za nos terajšiu a ublizuješ je ti u prdele. Presje ako tej matke, že domov tahá každého chlapa.Keby som ja zistila, že moj partner rieši ex, stále chce byt v jej živote prítomný a hra to na kamaráta-tak som preč. Dúfam, že tvoja na to rýchlo príde.

autor
Dnes o 19:19
@enmery

@anonym_autor Ja ľutujem tvoje terajšiu. Ty si sa nepriniesol cez rozchod, hráš sa kvázi na kamaráta/to kamarátstvo nie je/ a založíš tu o nej debatu. Toto si tvoja terajšia absolútne nezaslúži. Vy chlapi sa cítite ublížení, ale že ťaháš za nos terajšiu a ublizuješ je ti u prdele. Presje ako tej matke, že domov tahá každého chlapa.Keby som ja zistila, že moj partner rieši ex, stále chce byt v jej živote prítomný a hra to na kamaráta-tak som preč. Dúfam, že tvoja na to rýchlo príde.

@enmery tu Zuz____, Andrejova manželka. Nemáš pravdu... Máme spolu dieťa, budujeme nový a krásny vzťah a Andrej sám hovorí, že by ma za nič na svete nemenil...

autor
Dnes o 19:20
@enmery

@enmery Inak ja Ťa mám celkom rada... Tvoje názory..

abbey1
Dnes o 19:45

K čomu sa mame vyjadriť? Nič o tej žene nevieme, nepoznáme jej deti, netušíme, aké pravidlá vyžaduje dodržiavať.

Strana
z2