Je mi zle z brata a jeho partnerky
Ahojte idem sa trošku vyspovedať , už som tu raz písala asi dávno o svojej rodine ,konkrétne bratovi a švagrinej ..
Ja rozmýšľam,že s nimi prerušim kontakt , moja mama kvôli nim plače, v kuse nemajú peniaze, musia im požičiavať, vydierajú ich deťmi , že nebudú mať čo jesť , pritom majú dlžoby, on zarába pekne ale ona odmieta ísť robiť, všetky deti sú školopovinné, pokradla mojej mame všetky šperky, vrátane obrucok, náušníc , zlato ,všetko ..nikdy sa to už nenašlo, ku kradezi sa priznala.
Mne sa ona hnusi , naozaj ja ju tolerujem a znášam kvôli deťom a rodičom ,inak najradšej by som ju oplula..
Lenivá je , klame ,úplne vo všetkom , choronicka klamárka , ona 99,9%veci ,čo vypustí z h.by nie je pravda.majetky delila a naši majú ešte len 50rokov , a žijú normálny život .
Ja som už z tohto ho chora, keď sa blíži nejaká spoločná akcia ,tak normálne mi je zle.
Naši im požičiavajú veľké sumy peňazí , nie 10 ,20 eur to ide na stovky eur mesačne ,a to on zarába, čo dlžoby majú a deťmi vydierajú ..
Prepáčte ,na nervy som .
Som povedala ,že ju budem tolerovať , ale ja už nevládzem ani to a on je tiež sprostý jak tágo ,že toto dopustil
Chudáci rodičia nevedia povedať nie...
Myslíš, že by si dokázala rozkázať rodič, aby nepomáhali svojmu dieťaťu??
@grammarking ked citam tvoj prispevok ani nakup by som takym nerobila.nech sa vnucata pridu najest k babke ale IBA vnucata a iba jedlo.
@luccija vieš čo také mám nervy ,že by som roztrieskala niečo , tiež mám deti a keď porovnám jej starostlivosť,čo sedí celý deň doma na p.ci a moju ,čo chodím do roboty tak to je na výsmech ,tým chudencom deťom
@grammarking vieš čo veľa krát som sa s nimi pohádala,s rodičmi myslím .. normálne toto je na roman , a už ma to prestava baviť , chcem s bratom a švagrinou skončiť, len tie deti 😔
@nwnw vnúčatá tam jedia často , niekedy to je jediné teplé jedlo , pretože ona je veeeelmi lenivá..hanbím sa to napísať , ale je to pre mňa odpad..žena čo sa nedokaze postarať o vlastné deti, žena čo nedokáže upratať, a žena čo radšej si požičiava nemalé sumy od svokrovcov ,,než aby mala zdvihnúť ten svoj 200kilovy zadok a ísť aspoň na brigádu
tazko radit, rodicia maju svojho syna aj vnucata radi, budu im stale pomahat. cudujem sa ale tvojmu bratovi, ze jeho manzelka sa priznala ku kradeziam, on si poziciava od rodicov peniaze. asi su obaja nepodareni.
skus sa porozpravat s rodicmi, ze sa nastavia nejake pravidla, napriklad budu rodicia pomahat so stravou, neviem ako daleko byvaju, ale ak je to mozne, nech sa deti bud stravuju u starych rodicov, aspon obedy, pripadne nech im pomozu s nakupmi. peniaze nedavat. aj s potravinami ale treba vediet hospodarit, takze mozno treba pomoct svagrine, aby sa naucila rozumne nakupovat, rozvrhnut si stravu, co sa bude varit/jest. sadnut si s nimi a prebrat blocky za nakupy.
ak nebudu mat zaujem riesit situaciu, nedat nic. nech si poradia, potom sa zbadaju a zacnu premyslat. a ked nebudu mat deti co jest, pride socialka.
Prepáčte ,som vytocena do nepríčetnosti
a hlavne, treba pomoct aj rodicom, aby sa dokazali zmobilizovat a riesit to. lebo to sami nezvladnu. mozno bude treba, aby si isla aj ty k rodicom, pripadne aj s manzelom a stala pri nich. lebo rodicia su zrejme makki. lebo oni zneuzivaju ochotu a naivitu rodicov.
a svagrina ma rodicov alebo rodinu? pyta si aj od nich? su v kontakte/blizko?
A kam davaju tolke peniaze? Stavkuju ci co? Treba riesit pricinu - teda ty to nevyriesis ale chapem ze kvoli vasim ta to trapi. Mna by slaktrafil, to sa neda prehliadat.
Takých ľudí jedine prestať dotovať a ak sú deti zanedbané oznámiť sociálke.
Ani brat s ňou neurobí poriadok? On musí byť tiež dobrý truľo, či mu stačí len sex a koniec? Ani sa to ďalej neriešilo tá krádež šperkov? No keď to len čítam, už ma poráža, čo potom ty a rodičia. Ale tak, takto to nemôže ísť do nekonečna, niekto to musí uťať.
Sadnut si s rodicmi a zatlacit na nich aby im peniaze uz nedavali.. to sa im aj tak cudujem ked ich okradla 🙈 deti mi je luto ale ked budu hladne mozu sa prist najest a ked bude zle nech zasiahne socialka a zveria ich starkym...tvoj brat je dobre debilko ked toto zene toleruje 😡 kontakt by som s nimi prerusila urcite.. toto je na zblaznenie a robi to tlaky aj na tvoju rodinu
A svagrine by som pohrozila ze ak este pride pytat od rodicov peniaze tak ju udas za krades (povedze ze dokazy mas..podla toho co pises je tupa poriadne)
Chyba je v rodičoch. Mne keby povedalo dieťa, že vnúčatá nemajú čo jesť, ok, jeden, dvakrát, trikrát by som požičala peniaze. A potom by som prestala - ak vnúčatá nemajú čo jesť, nech sa prídu najesť k babke. Nevestu by som vôbec neriešila. A ak nebudú mať deti čo jesť a chce ich poslať jesť ku mne, nech mi dá vedieť dopredu aspoň 24h, ináč nemusím byť doma. A žiadne že rezníky - normálne bežné jedlo by som im dala, to, čo plánujem variť aj sebe. Nechutí? No tak potom asi hladné nebudú... Švagriná isto nemá nejakú diagnózu? Lebo niekedy sa tu prezentuje, že človek je "lenivý" a nie je to tak úplne pravda. Mám pocit, že tvoja mamka je ten spasiteľský typ, ktorý nikdy nepovie nie, radšej budem lamentovať a plakať nad nimi.
Ja by som to asi na rovinu povedala rodičom aj bratovi, že čo si o tom myslíš. A netvárila by som sa, že je všetko v pohode a odmietla by som ísť niekde, kde sú oni 2, teda minimálne ona. Tvojich rodičomv na jednej strane chápem, že chcú pomôcť svojmu dietatu (tvojmu bratovi). Ćo ale nbaozaj nechápem, že prečo je tvoj brat stále s ňou, keď zarába dobre a do problémov sa dostali podla mna len kvoli nej.
No tu by som možno navrhla oznámiť sociálku . Potom keď im toľko požičiavajú tak nech dajú navrch že sa chcú o nich postarať aby boli odobratý rodičom kým si teda 200 kg slonica nenájde prácu aby mohla zabezpečiť do rodiny peniaze . Isto tie peniaze ani nevrátia tvojim rodičom či ano? . Kontakt môžeš úplne prerušiť a neriešiť teda že tam sú deti alebo prerušiť kontakt a riešiť pomoc deťom
Chapem tu nahnevanost. Ved to uz je na socialku 🥺. Chudence deti...
Vedla sa riesia zeny v domacnosti. Je to o uhle pohladu. Z jej strany je vsetko v cajku. Je sikovna, sedi doma a zivi ju muz a dokonca svokrovci. Obcas drama queen zahra divadlo, ze deti nemaju co jest a je to.
@mikadooo áno má dg určite, chronická klamárka ..
@babulkomale áno stávkovala, ktovie čo riešia teraz. Má dlhý aj v nebankovkach
@janetinka27 jej mama jej nepožičia, a klame rovnako ako ona, oni sú celkovo taká rodina,škoda že stiahla aj brata a majú spolu toľko detí ..
Tsk to je jasne potom, tam ide vsetko na splatky lebo hrozi exekucia 🤦 jedine co mozes robit porozpravat sa s bratom medzi 4 ocami ze ona sa musi ist liecit. Inak to velmi zle dopadne. Chudence deti.
A jasne ze klame, zavislaci su najdokonalejší klamari.
@babulkomale vieš to že ona je klamárka a že je falošná , tak my sme s mužom zistili pomerne skoro , nehovorím že hneď ale pomerne skoro , našim to trvalo veeeelmi dlho , vlastne prednedávnom to zistili aj oni a už sa to supeeee..
@miriam11 oni to vedia ,moja mama aj povie že je strašné sprostá , ale ľúto jej je deti
Tiez by som ich asi ignorovala. Je to smutne, pretoze je to rodina, ale je to tak. Mala som taku babku. Prisla len vtedy, ked potrebovala na cigarety. Naco mi je v rodine taky clovek, s ktorym keby prerusim vsetky kontakty, tak ma to ani trochu nezamrzi?

Tak to takto povedz rodicom. Ze uz ich nemozes citit a na ziadnu oslavu nepojdes, kde su oni dvaja.
A nechces ani o nich pocut. Ani o ich dlzobach, ani o kradeziach, nic.
Niekto proste musi ukazat, ze sa to da prestat podliehat ich natlaku.
Teoreticky potom das impulz rodicom zacat im odolavat tiez.