Je môj partner dôvodom mojej nadváhy?
Ahojte, po skončení školy som nastúpila do office jobu, pohyb klesol doslova na nulu, k tomu dlhé hodiny v práci (pracujem vo vc fonde, takže prakticky 8-19), nepravidelná strava spojená s večerným vyjedaním chladničky a tak si asi viete predstaviť, že na postave sa to rýchlo prejavilo. Medzitým som si našla priateľa, no a ako sa vraví, že láska ide cez žalúdok, že? Spoločné večere, brunche, oxytocín šiel na plné obrátky a nejaké to priberanie ma vobec netrápilo. Až do chvíle, kým som sa na lekárskej prehliadke postavila na váhu. V tej chvíli som neverila vlastným očiam a od hanby by som sa v tú chvíľu najradšej prepadla pod zem. Bolo mi jasné, že som hodne pribrala, ale že vážim až toľko som absolútne nečakala. Svietilo tam presne 99,3kg.
Rozdhodla som sa, že so sebou začnem niečo robiť, nastolila som si jedálniček, do práce sa snažím chodiť peši, Prihlásila som sa na jogu. Mám ale pocit, že partnerovi sa to nepozdáva. Začal ma voziť z práce, nosiť mi maškrty, obedy a podobne. Príde mi to, ako keby ma cielene vykrmoval. Myslíte si, že si to len nahováram, alebo niečo také je naozaj reálne?
@gabu_lienka Nie, tému "priateľ a moja váha" som zakladala ja. Toto som ja nepísala, i keď ako čítam je to veľmi podobná situácia.

@julix1 obaja ste patologicke osoby. Ty si nevysmnes, ze mas jatocnu vahu. On to bud cielene robi alebo to akoze nevidi. Obe moznosti su katastrofa. Kedysi mi jedna znama hovorila, ako ju muz psych tyral, a mimo ineho jej povedal, ze ju vykrmi aby cez dvere nepresla, teda aby bola neatraktivna. Fascinujice.