icon

Je možná spoločná budúcnosť s bývalým väzňom?

foreksus
31. jan 2024

Dobrý deň ,

Aký by ste mali názor na chlapa(má 41 rokov) , ktorý strávil vo väzení 8 rokov. Je to len jeho minulosť , inak je všetko v poriadku. Vedeli by ste si s ním predstaviť spoločnú budúcnosť , deti ..... Ďakujem

dettilv
31. jan 2024

@melanta to som nepovedala🙏a nemyslela som to doslovne. Tak napíšem ešte raz s iným príkladom🤭napr keby sedel za to že spôsobil nehodu s tragickým koncom tak by som to skúsila. Tak dúfam že už rozumieš 😊

vilma7
31. jan 2024

Samozrejme b, to záležalo od toho, za co sedel. Ak bol agresívny ku priateľke, ak niekoho zavraždil atď... Tak určite nie. Lebo 8 rokov asi nedostal za maličkosť no.

pink_lady
31. jan 2024

To budu dake drogy, aj Cinkota dostal 8rokov...Za vrazdu by mal menej 🙈

katkami123
31. jan 2024

@foreksus
“ strávil vo väzení 8 rokov. Je to len jeho minulosť , inak je všetko v poriadku” 😂😂🤦🏻‍♀️

To čo za sprostosť si napísala? Človek v poriadku nesedel 8 rokov vo väzení. To si taka zúfalá?

pink_lady
31. jan 2024

@chvostik1 ale ona n3napisala že vysiel teraz..

h2
31. jan 2024

Určite nie.

katkami123
31. jan 2024

Mohli to byt drogy, mohlo to byt znásilnenie, mohlo to byt tyranie, 8 rokov medzi chorými hlavami vo väzení urobí svoje, urobiť pruser, že sedí 8 rokov zas svoje.

Ja len, nerob si s ním dieťa a ak už máš vlastné, potom by si už dávno ten rozum mala mať, lebo máš aj za svoje deti zodpovednosť. Či ďalšia čo potrebuje zachraňovať debila?

melanta
31. jan 2024

@pink_lady nikde nepíše, že vyšiel teraz. V úvodnom príspevku to nepíše a do diskusie sa ešte nezapojila.

kiwi3
31. jan 2024

rozmyslam, ci su nejake okolnosti, za ktorych by mi to mozno nejak vedela rozdychat a dosla som len na jedno: ak by sedel za vyrobu konopnej masti. inak fakt nie! ale pravdepodobne by som nedala ani toto, ved 8 rokov v base, to nie je ziadna sranda.
to si fakt niekto uviaze na krk niekoho agresivneho? alebo podvodnika? nechapem, ze si niekto takto vie koledovat uz len vyberom partnera a potom sa cuduje, ako su mu, chudakovi, deje stale nieco zle... hrozne

stanulienkat
31. jan 2024

@pink_lady Cinkota bol opakovane nachytany. Hadam ho nemali pochvalit. Keby si dal pokoj po prvom, druhom raze, tak je slobodny.

rozalkamach
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
31. jan 2024

@stanulienkat a? Sedel za drogy, sedel, tak isto to mohlo byt v tomto pripade
@melanta vsak to iste co pises ty, pisem aj ja, akurát mi tam skocila 3 miesto e, kludne mohol sediet 16-24, alebo 20-28

barborachors
31. jan 2024

@foreksus Nie, nikdy. Su to patologické osobnosti.

laila22
31. jan 2024

@chodec15 to sú predsudky...

karolinakr
31. jan 2024
karolinakr
31. jan 2024

prestaň už prosím ťa, pod 300 menami diskusie tu zakladať..spravaj sa ako chlap, máš nejaký životný príbeh za sebou, nedoriešené veci, je logicke, že veľa potrebuješ poradiť a pomôcť v dlhšom časovom horizonte, ale toto čo ty stváraš, už nie je normálne
mňa napríklad otravni muži s prepáčením neberú
to ti dávam ako feedback
tak si z toho niečo zober

lili1313
31. jan 2024

@karolinakr juuuj a kto to je? To sa pyta chlap na seba?

sasa1310
31. jan 2024

treba si uvedomiť, že si odsedel 8 rokov, to znamená, že samotný trest bol pravdepodobne ešte o tretinu viac

marca12
31. jan 2024

@foreksus urcite nie

tilly
31. jan 2024

Asi nie. Podľa toho za čo sedel a ako dlho je vonku a ako sa mu podarilo zaradiť späť do života.
Ono 8 stratených rokov ťa poznačí. Si zober, ako išla len technika za 8 rokov dopredu... a byť 8 rokov len medzi chlapmi, ktorí asi nebudú z tých nežných a inteligentných... a fakt je, že 8 rokov nedostaneš za 1000 eur úplatok 🤷‍♀️

eliska13
31. jan 2024

Záleží čo by to bolo.Este možno pri ekonomickej, ale skôr nie.8 r je dlhý čas a neverím, že mu to nepoznaci psychiku

karolinakr
1. feb 2024

Zas ja verim, že človek sa može zmenit, neni som zastanca každeho odpisať, ale realita je taka, že malokto sa zmeni a väčšinou pada do tych istych chyb a dokonca som rozpravala s bezdomovcami a tych je uplne nemožne zmeniť, ponukneš im tisic rad a možnosti, a na všetko maju odpoveď, prečo to nejde..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
milanemila
1. feb 2024

@foreksus ak by to bol akykolvek nasilny tresny cin, tak urcite nie. Lebo to nie je mladicka nerozvaznost, ale charakterova crta a tie sa vekom iba prehlbuju.

katkami123
1. feb 2024

@karolinakr
Pri akej prilezitosti si hovorila s bezdomovcami? Len tak ma to zaujima, lebo väčšinou ľudia od takých bočia.

karolinakr
1. feb 2024

@katkami123 zaniesla som im jedlo, alebo peniaze vačsinou pytaju..my tu mame stalice, tak občas mi to nedá, sa pustim do reči..ja som ich najskor aj lutovala, ale tam je cesta zarubana..oni z nepochopitelnych dôvod chcu žit na ulici a zaroveň sa na to stale sťažuju..mame tu takeho mladeho, ale tam sa mi zda, že intelekt pokulhava..inak je velmi uctivý a milý

sidicek
2. feb 2024

To už musí byť aké zúfalstvo, ulakomit sa na kriminalnika.

foreksus
autor
9. feb 2024

@katkami123 . Omylom som si dal ženský nick . Som muž , ten kriminálnik. Nie som vôbec zúfalý , len som chcel vedieť váš názor. S tým že všetko je v poriadku som myslel momentálne . Minulosť samozrejme v poriadku nebola

foreksus
autor
9. feb 2024

@sidicek to je fakt až také zle?

foreksus
autor
9. feb 2024

@katkami123 fúha , tak to som teda necakol, že to je až také zle. Prečo si myslíš, že by som potreboval zachrániť ?