Je nedorozumenie s kamarátom dôvodom na rozchod?
Ahojte. Prisla som si sem vypocut vás názor, či je toto dôvod na rozchod a ako by ste to vnímali vy. Začnem asi tým, že som v novom vzťahu mesiac aj niečo. Na začiatku sme vedeli obaja, že sa nebudeme obmedzovať v kontaktoch s kamarátkami a kamarátmi. Čiže som hneď na začiatku povedala, aby priateľ nebol zaskočený keby že uvidí správu od jediného kamaráta ( ako brat a sestra)keďže s vlastným bratom nevychadzam dobre. čiže nebol medzi nami sex a písali sme si len cez FB. Tak som na začiatku chcela aj dať videohovor a ukázať, že som konečne šťastná a predstavit aj priateľa ., aby proste aj cez videohovor videl, že medzi nami nič nie je. Ale priateľ povedal, že dobre rešpektuje, že vie že sem tam si napíete vymeníte fotku deti a že ako sa mate ale s videhovorom nesúhlasil. Tak sme sa respektovi navzájom. Napísal mi na narodeniny a ja som sa sama od seba rozhodla aj som priateľovi ukázala, že som sa s ním rozlúčila, nech nie sme už v kontakte a som mu zaželala všetko dobre. Predtým to fungovalo tak medzi nami, že keď jeho niečo trápilo napísal mi a ja jemu to isté. Kontakt medzi nami bol ukončený do momentu, kým môja polovička si nezačala myslieť niečo čo neboli pravdy. Napr som mu ja sama povedala, keď si bol ex po malého, že keď si umyval ruky a ja som stála za ním s malým a čakála, kedy si doumyva ruky, že sa ná mňa dlhsie zapozeral do očí a taky hlboky pohľad som nikdy nezažila a to som bola skoro 5r s ním. A toto som povedala priateľovi a napísal že sme vraj malého poslali preč z kúpeľne vo nebol a pravda . A predtým , že som sa s niekým stretla že mu niekto povedal a tiež to nebola pravda. A bolelo ma to že si také niečo myslí. A vrátim sa k tomu kamarátovi že už sme nepísali ale zrazu že si spomenul priateľ že ako som poslala ten screen že som ukončila kontakt s ním že niekde bol nastavena rýchla voľba na FB ja som ani nevedela čo to je a vedela som že toho flirtujuceho smajika s vyplazenym jazykom nedal ani ja ani kamarát žani sme sigtake neposlali nikdy tak som sa rozhodla mu napísať že čo to tam dal on aby priateľ veril že neklamem tak som mu napísala . Priateľovi som napísala že som sa len spýtala na smajlíka a ukončila kamarátvo ale nebolo to tak lebo som bola smutná z toho, že mi neverí tak som mu napísala že nie som šťastná lebo sa mi rúca vzťah a E si aj myslí priateľ že médiá nami niečo bolo aj keď kamarát puška nech mi aj zavolá napíše že nebolo že má svedomie čisté a tak som písala s kamarátom ale len o Tom že sa mi rúca vzťah ako deti a nič že sex a ja som aj preposlala našu celú komunikaciu . Priateľ že som ho podviedla že som povedala že ukončila komunikáciu keď som sa spýtala len na smajlíka ale neviem prečo ja som podpísala ďalej to bude tým že mi priateľ kriviek a dal na reči a tak že rozchod že mi už neveri že ona ho podviedla myslíte že je to dôvod že podviedla keď je ten kamarat 180km ani náznak nasej našej komunikácie ze nejaký sex či flirt že som písala že sa mi rúca vzťah že je to podľa vás podvedenie keď od začiatku o bol vedel
Je to jednoduché.. chlap nikdy nestrpí " najlepšieho kamaráta" svojej ženy, ktorý bude vediet všetky problémy vo vztahu, bude vedieť každú slabinu a bude ženu podporovať kedy bude potrebovať..taký chlap jej bude vždy stáť za prdelou kedy bude chcela a čakať na frajerovu chybu aby dostal šancu... Vieme ako to je, ženy neriešia problémy so svojimi mužmi, chodia sa vyplakávať k iným chlapom, (" je to len kamarát, skoro ako brat pre mna" je najstarší vtip ludstva, v preklade to znamená, že si držíš v kontakte iného muža ktorý tam pre teba bude, ak sa niečo pokazí vo vztahu) a kedže žena už všetko povedala jemu, nemá potrebu to vravieť tomu, komu má a to jej chlapovi..to je zaručený rozchod...My chlapi velmi dobre vieme, prečo si píšeme so zadanými ženami a robíme im podporu aj ked zjavne z toho nič nemáme.. čakáme na príležitosť a držíme si dvere otvorené pre prípad, že im to nevýde a dá nám šancu...mal som to pred tým aj ja vo vztahoch... Je pre mna ako brat.. :D . Moju priatelku vozil, trávili spolu celé dni, obímal ju, navštevoval a písal 20x za deň.. ked som sa jej spýtal, prečo nie je s ním ale somnou odpovedala : "rozprávali sme sa o tom a rozhodli sme sa ostat kamarátmi" .. kedže mala aj reálnych bratov, spýtal som sa jej, či mala rovnakú debatu aj s jej bratmi, či budú spolu.. vtedy jej doplo, že je to cudzí chlap a nestrpím druhého muža za zadkom 10 hodin denne..neskôr som sa dozvedel, že sa jej celý čas páčil a aj keď mna videla ako lepšiu volbu, udržiavala ho v kontakte " pre každý prípad" ..( bála sa , že ju nechám) .. žena, ktorá nechce skončit na tinderi s 3 detmi ako slobodná matka by vo vztahu mala obmedziť všetky vážnejšie kontakty s mužmi a venovať sa naplno svojmu chlapovi.. všetky problémy a starosti komunikovať len s ním, lebo len on ich vie vyriešiť. Z nejakého dôvodu to ženy vnímaju ako žiarlivosť a toxicitu, no ide o úplý základ vzťahu..ako by si reagovala ty na najlepšiu kamarátku ? Ktorú by vozil, v práci s nou trávil 8 hodín, počula by si ako mu nonstop pípa telefón od jej správ, posielajú si fotky, vie o každom vašom probléme a pravdepodobne vraví " oo bože, toto ti spravila ?! Mal by si si nájsť lepšiu" aj keby šlo o banalitu... Odpoveď viem... Potom by tie ženy v komentároch nepísali o " je to žiarlivec nechaj ho" ale " ako ti to mohol spraviť, nechaj ho, ja by som inú ženu vo vztahu nestrpela.." akonáhke sa otočí situácia, ženy maju rovnaky pohlad na vec ako chlapi.. obhajujú toxicitu a takmer neveru len kým to robia oni samé.." najlepšiu kamarátku a sestru" by žiadna nestrpela. Hovorím z vlastnej skúsenosti, moja ex ktorá mala tiež " brata" a nedala si povedať, nonstop ho obhajovala a písala si sním o všetkom zistila aké to je, ked som si z trucu našiel peknú babu v práci, trávil som snou vela času, písali sme si od rána do noci, a bola hlavná téma aj doma.. " vieš čo Veronika dnes spravila v práci ? Haha je velmi vtipná, ... Veronika si myslí, že...ideme na firemnú akciu, Veronika nemá odvoz tak ju beriem.. " nonstop som mal od nej správy, žiadny flirt ale presne to isté ako si písala moja ex s jej " bratom" .. nonstop mi bola za prdelou, vedel som , že ku mne niečo cíti samozrejme... ( Pre objasnenie, Veroniku som si našiel vedome z pomsty aby som žene orvoril oči, nikdy by som ju nepodvedol ale moje rozhovory o tom, že mať brata vo vzťahu je vlastne podvádzanie jej mesiace nepomáhali). Po 2ch mesiacoch, úplne denervovaná z mojej sestry mi povedala, " vymaž si veroniku a ja vymažem môjho, to žiarlenie ma ubíja, celý deň myslím len na to, čo robíte a čo si píšete" .. ja som bol že : Ahaaaaaaaaaaaa takže ja som bol bezdôvodne žiarlivy kym šlo o teba ale ked som si našiel " sestru" už to nieje v poriadku ? Čo žiarliš ? To mi neveríš ? Nič som s nou nemal len si píšeme......viem, bolo to toxické, čo som spravil ale otvoril som jej oči... Často vo vzťahu spravím to isté ako žena, ak sa jej nedá povedať slovne a logicky . Vtedy sa karta veeelmi rychlo obráti.. jedna moja ex mi vravela ako som nezdravo žiarlivý ked mám vo vztahu uplne zakladne bariéry.. ( nikdy som nezakazoval priatelov, mala všetku volnosť sveta, mohla robit čo chcela, ale nemohla sama chodiť na párty samozrejme, ( miesto pre slobodných ludí hladajúcich rýchlovku)..samozrejme aj z bezpečnostných a morálnych dôvodov by žena mala po párty behať s jej priatelom, nemojla mať "brata" , kedže " brat" je len náhrada za teba ak sa niečo pokazí a teda nešla do vztahu s víziou budúcnosti a ochotou riešit problémy s tebou, a nemohla nosiť minisukne, a výstrihy až po bradavky.. to boli moje kritériá, chcel som ženu, ktorú môžem ukázať rodine.. slušnú, decentnú, vernú a na úrovni . So všetkým bol problém až kým som sa nevyobliekal a nešiel na párty ja bez nej. Kým som si nenašiel sestru a dal jej dôvod mysliet nad tým, čo asi robíme a o čom si píšeme.. kým som nebol obklopený krajšími ženami ako je ona... Viete čo sa stalo ?! :D žiarlila aj na predavačky v obchode ktoré sa usmiali.. nechcela ma pustit ani do práce ( áno, so ženami som nikdy problem nemal, vždy som mal dostatok pozornosti ked som chcel, ale vždy som vo vztahu verný a obmedzujem všetky kontakty s inymi ženami aby tá moja nemala žiadne pochybnosti o mojej lojalite.).. žiarlila každý a jeden raz, ked som začal cvičiť a vyobliekal som sa do obtiahnutých vecí lebo vedela, že sa mi dostane pozornosti od žien, ktoré by mohli byť krajšie :D.... Takže to zhrniem .. ŽENY, TVOJ " BRAT " NIE JE TVOJ BRAT ! Je to len týpek ktoreho si držiš v kontakte pre každý prípad a ty to vieš.. a aj ked nevieš, on to tak na 1000% berie a čaká kedy sa mu pôjdeš vyplakať na mieste nižšie položenom od ramena..ked ste vo vztahu, správajte sa tak ! Ak dáš chlapovi 1000 dovodov aby žiarlil, tak žiarlit bude.. rovnako ako by si žiarlila ty na jeho mieste.. a som si istý, že väčšina žien sú ešte žiarlivejšie ako chlapi ( z mojej skúsenosti) len chlapi im na to nedávaju tolko dovodov... Na riešenie problémov, na smiech, na písanie a trávenie spoločných chvýl máš doma chlapa alebo kamarátky.. netlač do vzťahu iného chlapa, ak by si nezniesla predstavu, že by tvoj chlap mal za prdelou inú ženu... Je to jednoduché....
Ak by mi nejaka tupaňa zapla videohovor s inym chlapom, kym som s nou vo vztahu, pozdravil by som toho chlapa a dal mu adresu kde jej ma zobrat veci, lebo este v ten večer by z nej bola ex :D .. neskutočné, že nieco take pride nejakym dementom normalne a obhajuju to, že " je žiarlivy ak sa mu to nepači". :D ..
Strašne chaotické
@drago12587 To je tak presne napisane zo zivota. Viem o com pises vsetkych maju radi vsetci su kamarati. A najlepsie ak su to este byvali ex o ktorych ti bude tvrdit prisahat na vsetkych svetych ze s nim nikdy nic a potom sa dopatras ze je vsetko inak a ona ti bude dalej tvrdit ze to uz bolo ved davno a su len karati ako moj brat srdiecka smjliky ano vsetky sracky riesia s nim...a ty vies ze dalej po nom slinta a caka kedy on jej povie ze ju chce, pribehne ako pudlik. Neviem naco vobec take zeny hladaju dalsi vztah ked nemaju jasno s toho predosleho co im ex oznamil po 3mesiacoch sexu ze nefunguje chemia a navrhnu zostat kamarati...ta moja mala takych hodne co ich takto obletovala.