Je normálna táto odpoveď môjho manžela?
ahojte chcela by som vediet vas nazor na toto: spytala som sa manzela takuto otazocku: Dal by si zivot za svoju sestru, ale stym, ze by si ma stratil navzdy? a on mi odpovedal, ze ano,ze by dal zivot za hocikoho v rodine. Neviem dost som z toho v pomikove.Co si o tom myslite?
chcela som byť vážna, ale to sa nedá !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mam skor pocit, ze jeho sestru nemusis a on je na jej strane. To v niektorych rodinach byva. Tiez mam kamosku, on je na strane svojej sestry a kamoska sa uz s jeho sestrou aj pobila. Neber doslovne co ti povedal. Ono sa kladu skor otazky, bud ja alebo ona. Vacsinou je to ked je muz priputany k svojej mamicke, a ide sa z nej posrat. A zena, priatelka, manzelka tym trpi a jedneho dna uz povie a dost a da tomu blbcovi ultimatum, bud tvoja matka, alebo ja, tak sa rozhodni. A aku odpoved by si cakala? No pojde za svojou mamickou pravdepodobne. U vas nie je problem tato odpoved, ale zrejme mas plne zuby jeho sestry. A pokial bude stale na jej strane na ukor tvojich pocitov a podobne, tak ten problem bude nadalej pretrvavat. Ale dala si mu velmi zlu otazku. Ale predpokladam, ze si nebola asi celkom pokojna, ked si mu ju polozila. Vyspi sa a zajtra uz na tu odpoved ani nemysli, nema to ziadny vyznam. Rovnako by si mohla byt dotknuta, keby ti povedal, ze v lete si mala mensi zadok ako po Vianociach.
A tvoja otázka je normálna? Fíha, niektorým to dobre "šije" v tých hlavách.
ufff, a aj toto ma volebne pravo 😀
Najviac sa mi paci zaradenie tejto temy do "Rodinne problemy" 😀 😀
.. a dal by si zivot s tym, ze by si ma stratil navzdy? akoze jeden v pekle druhy v nebi ci? 😀
super som sa zasmiala co tu ludia nevymyslia a mozem ist spat
Páči sa mi odpoved Katky1981, vsetky ste autorku zjazdili, ze dava blbe otazky. ale niekedy je vztah medzi surodencami az na zamyslenie. napr. v puberte som asi len 3 mesiace chodila s jednym typkom. poznala som sa najskor s jeho sestrou a cez nu potom aj s nim. problem dosiel, ked jeho sestra zacala predomnou do neho rypat, ale uplne neopodstatnene, hlupo a jednoducho len tak z rozmaru. vyzeralo to skoro ako ziarlivostna scena 😕 Ja som si zastala frajera a viete co??? on sa na mna urazil, ze co sa osopujem na jeho sestricku...tak som jeho aj jeho podarenu sestru poslala pekne do p*... nech si tam spolu lizu rany, urazaju sa do krvi a potom sa zase lutuju a hladkaju...vselijakych mame ludi...ale musi to byt uplne druhy pocit, ked mas zazitok s podobnym chlapom v puberte a posles ho kade lahsie po par mesiacoch, alebo je to tvoj manzel a podobne zalezitosti vídavas stale. taka otazka sa nepoklada len tak zo samopaše. Takto odveci to síce znie ako uplna debilina a tiez som sa nad tym pousmiala, ale myslim, ze v kontexte niecoho to zmysel dava...
odpoved mojho mm na tvoju otazku: kot kot kot kot daaaaaaaaaaaaaaaaak 😀
mna by ani nenapadla taka otazka.ale ked si ju uz dala, mozno by sa to dalo aj obratit, dala by si ty zivot za surodenca?? Ja ano, mozno ak je niekto jedinacik, tak to nepochopi........
Boooooože :( Prečo?????? ......všetci tvoji asi nie sme.
Dúfam, že si aspoň pekná. 😀 😀 😀
Ako prepáč ale to čo je za otázku.ved každý rieši normálne veci ale toto?? toto je moc. ved ked ma so svojou sestrou dobdrý vztah nemožeš mu pokladať takuto otazku aj ten moj by dal za svoju sestru život su dvojčatá,ale tak isto aj za hockoho ineho z rodiny kto mu je bližší jak keby ty si to neurobila.skus si položiť tu otazku na seba ako by si reagovala ty.načo riešiť žabomyšie vojny rieš normalne veci.
nehnevaj sa, ale tvoja otazka k nemu bola dost nenormalna, az chora 😕
taketo hypoteticke otazky hrajuce na city su uplne zbytocne, teste sa ze mate dobry vztah, naco riesit nieco, co nie je
vas manzel je nesebecky clovek, ked by obetoval zivot seba za clena svojej rodiny. ja si myslim, ze by to spravil kazdy spravny clovek. a sa cudujem vam, ze 1.} sa pytate taketo veci, ked nechcete pocut normalnu odpoved a po 2.} ste divna, ked sa vam tato odpoved zda nefer, alebo co.
..aká otázka,taká odpoveď.. 😝
na blbu otázku blbá odpoved 😝
a takíto ľudia vychovávajú deti 😔
Normalna nebola otazka... sorry... 😕 😅
osobne si myslim ze takato otázka je nemiestna.... a ludi ktorých mame radi by sme nemali stavat do situacie aby si museli takto vyberat....
a keby letel na mesiac s Hannibalom Lecterom,dal by si s ním na desiatu mozoček alebo by radšej počítal gombíky na košeli?
@tomiholjubavi a @katka1981, mám pocit že len vy dve ste pochopili o čo išlo babe čo položila otázku. kto nezažil nepochopí nikdy.
@fila1985 ahojte chcela by som vediet vas nazor na toto: spytala som sa manzela takuto otazocku: Dal by si zivot za svoju sestru, ale stym, ze by si ma stratil navzdy? a on mi odpovedal, ze ano,ze by dal zivot za hocikoho v rodine. Neviem dost som z toho v pomikove.Co si o tom myslite? - chcela si počuť, že nie nedal by som svoj život za život svojej sestry, lebo by som stratil teba. hold on nepochopil čo myslíš s tou otázkou.
ale ako som napísala, kto toto nezažil nevie čo to je! buď silná, lebo podľa všetkého sestra je viac ako ty. nikdy sa to nezmení.
Blba otazka. Odpoved je v poriadku. Muz Ti odpovedal, ze by polozil zivot za kohokolvek z rodiny. T.j. aj za teba. Nespecifikoval to na sestru. V kazdom pripade je tvoja otazka hlupa a vydieracna. A uplne zbytocna. A muzi take otazky nemaju vobec radi, tazke by som dalsiu takuto otazocku uz na manzela neskusala. 😀
Poloz si otazku opacne: nechala by si umriet svoju sestru alebo brata alebo ineho clena rodiny len aby si nestratila manzela?
Ak sa potrebujes dozvediet ci si pre manzela iba ty to naj - nedavaj melodramaticke otazky.
A ty by si dala zivot za sudruha Lenina?
tak to by ma ani vo sne nenapadlo sa spytat...
myslím si, že čo krok, to nová myšlienka
Výborná otázka na pobavenie, ale určite zle formulovaná. Pochybujem že by silno zmýšľajúca mamička mala potrebu sa odprezentovať ako zabávačka na fore. Pri istej, úplne nepodstatnej príležitosti a úplne nepodstatnom rozhovore povedal môj manžel v kruhu širokej rodiny, že ak by k niečomu došlo, neviem čo mal na mysli, najprv by zachránil deti, mna a potom svojich rodičov. Toto asi bolo aj pointou otázky mamičky, ktorá sa tu stala terčom dámy, kladucej uchýlne otázky. Napokon, ja osobne sa tu zabávam na viacerých témach a porovnávam ako nám mentálne generačne zrejú mamičky a čo ich niekedy nenormálne vyhodí z rovnováhy.

zenicky to nieje pobavenie to je skor na nervy chcela by som ju poznat osobne moj muz sa vyjadril nepublikovatelne