Je normálne, aby svokra takto zasahovala do života?
Prisli sme na navstevu k svokrocvom. Svokra si pozicala manzelovo auto a zacala mu prehladavat dvere auta co tam ma. Nasla nejaky odpad obaly z keksov a hned mi hovori ze preboha to co je trena dakedy aj popratat deti moje. Ironickym tonom. Potom sme tu kazdy vikend a muz stale pomaha otcovi a ja sedim so svokrou alebo jej pomaham varit. Nebavi ma to takto. Nemal by byt muz pri mne ? Plus este malq reci na moje macky ze zvierata do bytu nepatria ze jej syn je zvyknuty na cistotu v dome... a ma vela takychto poznamok. Muz chce stavat dom hned vedla nej a mam zly ppcit ze na navsteve bude kontrolovat ci mame poriadok a prehrabavat nam veci..
@anonym_autor
Poznám mladých, čo postavili u jedného z nich rodičov na dvore a matka/svokra je tam NONSTOP, čo je to pre pána za život?
Pozorrrrrr na to, neznic si život 😱
@anonym_autor ked syn ide k nim robit ostali by ste doma alebo by ste isli aj vy pomahat ?
@anonym_autor ja by som ostala doma a urobila si svoj program. Vyvalit sa ku knihe, kavicka, nemusis v tej vikend varit, sebe nieco jednoduche pripravis.
@anonym_autor ked syn ide k nim robit ostali by ste doma alebo by ste isli aj vy pomahat ?
@anonym_autor Urobila by som si vlastný program. Napriklad by som išla s kamoškou na kávu, do kina, do lesa. Mohli by ste si aj spolu urobiť nejaký program, ísť niekam na výlet.
@anonym_autor a čo ty si nevieš zariadiť svoj voľný čas, keď tam chodíš tiež? Však zostaň doma, alebo si urob svoj program. Svokre by som na blbé poznámky dala rovnako blbú odpoveď, prípadne jej jasne a stručne vysvetlila, že ju do toho nič nie je. Však si urob poriadky aj s ňou aj s mužom 😁 a bude ti lepšie. A bývanie vedľa nich.. asi sa to finančne oplatí, inak by ste riešili pozemok inde. No tam si vieš tiež nastaviť hranice. Buď viac asertívna a sebavedomá, zvládneš to 💪🏻
@anonym_autor ja by som niekedy šla ale častejšie ostala doma ...podľa toho ako sa tam cítiš ako jasné je fan zachovať vzťahy ale tiež môžeš mať predsa svoje koníčky doma bus is sa asi nenudila či ?
Apropo keď je on zvyknutý že mu mama upratuje auto veď tak môže ak chce 🫢. Ja by som to neriešila. Mám takú mamu ona dáva 10 krát horšie poznámky mne toto príde neškodné. Ale nie je to v poriadku a chápem že sa tam necítis dobre. Tak sa tomu vyhni. Svokra si všimne možno sa uvedomí. Alebo to to vytkne ako moja ktorá furt na mňa kida tiež a potom mi vytyka že ju nemám rada a že sa na ňu neteším 🤦. No comment.
A pritom ju naozaj akceptujem aj rešpektujem jej právo na jej názor ale naozaj sa neteším z jej návštevy.

@anonym_autor budem úprimná. Toto celé neskončí dobre. Áno, na základe tých pár viet viem, že toto sa dobre neskončí.