Je normálne, keď mi toto povie snúbenec?
prosím vás,poradte mi,mám niekolkoročný vzťah s partnerom,zasnúbili sme sa,prirodzene sú medzi nami problémy,ako v každom vzťahu,niekedy väčšie inokedy menšie,ale v posledných mesiacoch,(predtým to nerobil) mi hocičo dokáže povedať.dosť často sa hádame,hádky vyprovokujem ja,on je nehádavý typ,je však cholerik,ktorý je stále v strese,ma stresujúce zamestnanie,dosť výbušný a pod,nikdy nie je pokojný a vyrovnaný,ale práve naoopak. 😢 kedže som NEMALA odvtedy vzťah,a ani on,neviem,som neskusená,nezrelá,a najmä mi nemá kto poradiť,nemám sestru,nemam nikoho,kto by vedel poradiť,o tomto.a kamoškám o tom nehovorím. on vyrastal medzi samými chlapmi,a troma bratmi,možno preto berie hrešenie ako niečo uplne bežné a normálne :(neviem si dať s týmto rady,vadí mi to veľmi a trápim sa v poslednýdch mesiacoch.
je celkom bežné a normálne,ked napríklad...dajme tomu ..napečiem šišky,a vynukujem ho trikrátech si dá,že su vyborne,a tak,a on mi povie,že nechce a potom,ked to poviem štvrtý krat tak mi povie," bo*a kolko krat som ti povedal,že nechcem "? další prípad..prihoreli mi zemiaky,lebo som musela ist na toaletu,ale len trošku,dali sa jesť a on mi na to povie " bo*a,prečo ti prihoreli,čo sis nimi robila,kam si šla ?"
ono niekedy je to povedano miernym tonom,niekedy zurevejším,hnevlivým...on strašne často používa nadavky a tie najhoršie,a najma boa ,to je jeho najoblubenejšia nadávka.inak je to milý chlap,priemny,aj nežný vie byť..normálen sa tak,ale rozpráva doma :(( a preto asi si to dovoluje,no mna to veľmi mrzí a trapi,povedala som mu,vždy mu poviem,že sa ma to dotklo,ale on tvrdí,že " predsa mne nevynadal,ale len tak to berie ako citoslovce"... ☹ ☹ je pravda,že mne nikdy nepovedal,že som pi ..alebo čo,ale aj tak ma toto hnevá,prečo proste nemože sa ma normálne opýtať,že "nechcem tie šišky ",alebo podobne,ale prečo tam musí použiť tu nadavku ?kedysi pred rokmi takýto nebol..viem,že žije stále v strese a ma nervy :(ale ..neviem,či je to to pravé orechové,kedže som nikoho ,žiadneho chlapa ešte nemala,tak je to bežné chovanie ? nepočula som niekedy,že by moj ocino zahrešil mame takto,alebo že by hrešil,a on hreší každý den :(poradte ,ako ho to odnaučiť.mam sa vobec za to uraziť,či ?ako to je ?som zmatena,neviem,čo je normalne a čo už nie.
sory za nazor ale milujem toto sama si napísala triktááááát som ho nutila nech si tu šišku da, šak ked nechce tak nechce , baby nerobte toto prosííííím 😀
@lucijja netuzim spoznavat takych ludi, co sa neuctivo spravaju. vobec. ja som vyrastala v normalnej rodine, bez hresenia, urazania a taku mam aj teraz doma. a nikdy by som nezniesla muza, co mi bude nadavat za prihorene zemiaky a pod. sa divim, ze kolko zien to povazuje za normalne, ked sa chlap hentak sprava.
stanislavao no tak si predstavte, že radšej s mužom, s ktorým si sem tam ponadávame ako sa na niečo pretvarovať. A radšej muža, čo si sem tam zahreší ako precitlivenú hysterku, moje rozhodnutie. Nech sa páči pre Vás partner podľa Vášho gusta, ale psychopat preto určite nie je. Keby nejedol mesiac, stíhačka čo ma bude nútiť do jedenia ma doženie pomaly do nepríčetna, bohužiaľ tak to je, nedráždite ženy zbytočne...chalanisko je svojprávny. Nezbil ju, nevynadal vyslovene jej, plus..ona sama nadáva inakšie tak čo , ona môže mu do prj.... anych a neviem akych, vtedy ju to neboli, zrazu :D omg...
@ebi88 presne tak, veď preboha nenadáva JEJ. On tiež môže uvažovať, či chce žiť so ženou ktorá má na papieri že je hysterka. Evidentne chce a toleruje jej to a ráta, že do budúcnosti môže mať preto aj komplikácie. A panička nie je schopná tolerovať že používa vulgárnejšie citoslovce? Navyše keď ona sama ich používa tiež? A vďalšej téme ešte napíše, že stále chodí za ňou sa za všetko ospravedlniť...neviem čo by ešte chcela... 😀
@stanislavao chápem Váš názor, nenadávate vy a netolerujete to manželovi. Beriem. Ale ona nadáva (aj jemu) a on nemôže ani ako citoslovce? To je ten rozdiel. A ja som v podstate len poukazovala na to, že toto isto nie je psychopatické správanie. 😉 S jedným psychopatom som mala dočinenia bohužiaľ... ☹ A to teda bola inááá káááva...
Vsetko zalezi od podnetu aky clovek dostane.Ak by sa choval inak, aj reakcie a slovnik partnerky je iny.Preto by som netvrdil ze autorka nadava,....mozno jej snubenec je v partii kde sa hresi a ma pocit ze cim viac nadava, tym vecsi je chlap.Ja hresim jak pohan,....ale doma ma ani nenapadne povedat sproste slovo....neviem cim to je? Dokonca dodnes pred vlastnym otcom nezahresim, ale ked som v bare alebo v robote, tak to hresim len taky fukot.....)))
@stanislavao súhlasím s názorom...ja to rovnako netolerujem....a keď počujem aký hnoj ide niekomu z úst, hneď mám o danom človeku svoj názor...a je mi šum a fuk, či má 3 vysoké školy alebo nie
@katenka858 aspon niekto je tu normalny a ma nazor, ako ja. som si uz vazne zacala mysliet, ze to je uz v dnesnej dobe normalne, aby si partneri nadavali, hresili a pod. a kto ma VS ma byt inteligentny clovek, ale je to vacsi hnoj, ako ti ostatni niekedy.
@stanislavao no podľa niektorých príspevkov vyššie som si aj ja začala myslieť, že mám divnú domácnosť a ešte divnejšieho manžela, ktorý tiež nenadáva, a predo mnou už vôbec...ani len tak, "do vzduchu"...a to máme tiež obidvaja vysoké školy...tu ide o všeobecnú inteligenciu a o to, či je daný človek hulvát alebo nie (a či je to pre neho normálne)...
@stanislavao tak to sa mýlite pani stanislava, ak má niekto názor ako vy, neznamená to, že je normálny, znamená to len, že ma názor ako vy... či je normálny je, žiaľ, musím vám oznámiť, relatívne... a závisí to od konkrétneho človeka ako situáciu vyhodnotí a čo bude z jeho pohľadu správne a normálne. ja rešpektujem snáď to, že ak sú dvaja partneri a obom to vyhovuje, nenadávať, tak je so super, našli sa...ak to však jeden z nich potrebuje, nie je nevyhnutne psychopat, a je na druhom partnerovi posúdiť, čo ma na tom druhom rád, a kvôli čomu si ten druhý trocha tolerancie a pochopenia zaslúži...
ja som teda vsetky prispevky necitala, obcas aj ja zahresim, ale ked pocujem chlapov ako " normalne " sa vyjadruju samymi nadavkami, bohovaniami atd, moze byt neviem ako pekny, sympaticky, poviem si, ze to je primitiv. A pocut to od zeny, no comment. Kazdy by sa mal ovladat, najma partneri, aj ked maju nervy. Potom to tak vyzera, ze vsade len samy ko*t sama ku*a.
@marina24 - autorka - čím viac tu píšeš, tým viac si myslím, že ste obaja rovnakí a jeden druhého si zaslúžite - on vulgárny cholerik, ty dobiedzajúca hysterka 😒 ---- a k otázke či je taký slovník bežný ...NIE, NIE JE bežný ani normálny, ide o absolútnu neúctu k partnerovi....nertpezlovosť, netoleranciu .... a čo, keď ti prihoreli zemiaky, nechala si zapnuté svetlá... v živote sa toho ešte prihodí mrte....narobila som plno hlúpostí ja aj môj muž ...pokiaľ nejde o život, zasmejeme sa i ideme ďalej - napr.pokuta za pakrovanie, prerazené koleso na dvore, nepodarené jedlo... 😀 ....toto je partner na mašľu a zdroj každodenného stresu
nechcela som tu na fóre ,aby ste sa hádali,radšej tému nechajme na pokoji,hádky nikomu neprospejú,čím viac komentov,tým sa tu diskusia veľmi vyostruje..
len krátke reakcie
@ebi88 nehnevaj sa,ale neurážaj ma,už si ako on,že som precitlivelá hysterka, 😒 mám psychiké problémy,a za to sa neuráža,to ako keby si sa z telesne postihnutého smiala,tak si zvažuj,čo povieš.a áno,bohužiaľ,precitlivelá som!a nehanbím sa za to,žena má byť citlivá a myslím,že sa nemá nechať urážať len tak.čo už,som citlivá,lebo som vyrastala v takej rodine a bodka.
@stanislavao ženy na fore ma presvedčili,že to je asi normálne,tak Ok,beriem,asi my sme hlúpe,vyrastali sme v iných rodinách,čo už .asi je to bežná komunikácia,
OK.všetko beriem !! nech mi aj zahreší najvyššieho,ok,ved som počas mega hádky a takmer rozchodu ,zahrešila nanho smerom aj ja ,(za čo pootýkam som sa OSPRAVEDLNILA a on sa NIKDY za nadávky neospravedlnil!!!)
ale nech si teda nadáva..
horšie je PRI AKEJ PRILEZITOSTI nadáva a naozaj sa mi nezdá nevydarená káva,alebo takmer prihorené zemiaky,alebo akcia šišky,ktoru ste si tu oblubili veľmi,tak ani jedna z týchto situácii mi nepripadá TAK VAZNA,aby musel hrešiť najvyššieho a tak byť nervozny !! ved preboha,čo potom,ked mu naozaj raz rozbijem auto ,tak čo ,zabije ma ?asi hej
ide mi skôr o tie situácie,tie slovíčka hnusné sú len detail
a vôbec podotýkam,vobec si nemyslím,že ja ,kedže mám potvrdenú diagnozu,tak môžem robiť všetko,to vôbec,preto som sa aj patrične omluvila mu.ale ON MNE NIKDY ! za nadávky sa neospravedlnil a ešte ,ked mu poviem,prečo vybuchuje kvôli takým kravinám,ako zemiaky a káva ,tak sa na mna díva,ako na blázna,že čo to rozprávam,že predsa nekričí,a ani nehádže taniere o zem,a nemá sa za čo ospravedlnovať,ale prenho sú to dôležité veci,prečo nerváči ! mne sa to však zdá banálne.
nehnevajze sa,a teraz ma aj ukamenujte...
a inak,čo si myslíte potom,čo je psychopatické správanie ?🙂)) objasnite mi to niektorá z vás 🙂 veľmi rada by som sa poučila 🙂 naozaj ,chcem vedieť,ako sa správa psychopat a ako to odlíšiť od normálneho chlapa 🙂
a v závislosti od VŠ nič nehovorím,len že je asi viac zrejmé,že by VŠ vzdelaný človek nemusel tak hnusne kliať pre banality...nič iné som tým povedať nechcela,lebo predsa má nejaké IQ a nie je nejaký sedlák(tým sa nechcem nikoho dotknút)pravdaže ,
@marina24 nedaj sa,....ber to vsetko v diskusii ako osobne nazory ludi,....nikdy nezniz svoju uroven len kvoli niekomu,.....dvihnut uroven mozes, ale neklesaj.Ak ti to vadi a nenbola si naucena na to, tak trvaj na svojom a bud uhne on a pochopi, alebo ho posli domov k mamine, nech to pocuva ona,....☺☺☺☺
@marina24 asi si zle zvolila slova v uvode-asi nejde o tie nadavky ale o to ze je nervak vybuchuje nevie sa k tebe primerane slusne kludne chovat mas ho uz asi plne zuby a rozmyslas nad rozchodom...najprv to vyznelo akoby nebol iny problem len zahresenie a ze si nechce dat sisky 🙂
cize z toho kratkeho prikladu si nevysla najlepsie..obcas si kazdy zanadava vyklzne to..to je normalne..ale ked je to konfliktne ked z toho maju dvaja stres to uz normalne nie je..
vas vztah asi nie je dobry.Nemas pocit ze si ta vazi..keby si bola inak spokojna asi by si mu to pricaste slovo boa odpustila a neriesila-ked hovoris ze by si potrebovala kludnejsieho a vyrovnanejsieho..nie si stastna ani spokojna vzdy sa lahsie rozist so snubencom ako s manzelom..takze pouvazuj poriadne ci chces toto na cely zivot alebo ci ti bude lepsie bez neho.
@matko10 beriem,tie názory,a naozaj si vážim ľudí,že sa vyjadrili..nebola som na to zvyknutá,čo už ,asi si budem musieť zvyknuť,mama je na to zvyknutá jeho,od jeho otca .takže pre nu by to asi nebolo nič nové,a tiež od synov..:(takže by to bolo v pasé
@miadi ide aj o tie nadávky prirodzene,ale najma o tie situácie,v ktorých to hovorí,ked máme uplnu pohodu,všetko j super,a on začne toto,a vybuchne...a hovorí,že mi nemôže za to,že je cholerik a vybuchne,ale obhajuje sa tým,že ani neziape,ani nebije ani nič nehádze o zem,ale nech mi toe vybuchy zlosti tolerujem vraj mu ich mám tolerovať:/nemám z toho dobrý pocit,že -tie situácie,su naozaj banálne,zemiaky,šišky,káva,nechapem ,ja by som v takýchto situáciach absolutne nehrešila,pre mna su to malichernosti,neviem,ako pe vás,ale asi sa zhodneme všetci na tom,že su to banality,v živote prídu horšie veci,a ked vidím jeho vybuch zlosti nad banalitami a do toho tto boa ...tak mam pocit,že by som si vlasy vytrhala..nenormálne ma to irituje a ničí ..a smutnou ma to robí :(lebo viem,že toto nerobil na začiatku,tak nechápem,prečo mi toto robí,ale asi no,jasné ,na začiaktu pretvárka istá ..:/čo už
@marina24 a ked sa s nim o tom bavis, tak ako reaguje?Nechce to zmenit? Ci len ukonci slovami, že je cholerik?
@marina24 no, ja si nemyslím, že by to bolo normálne ...poznám takých ľudí (ženy aj mužov), ktorí sa vyjadrujú tak, že každé druhé slovo je nadávka ...a v jednej vete, ktorá by sa dala povedať troma slovami ...je zrazu tých slov neúrekom😀 ...smejem sa z toho a beriem to ok...keď niekto musí povedať že do pi.i, milujem ťa! ... a ten druhý sa tomu ešte poteší ...fajn ... čiže mu to NEVADÍ ... a o to ide ...
tebe TO VADÍ, lebo v poslednom čase ako som pochopila nadáva neustále ...a aj keď si mu povedala, že sa ti to nepáči,pokračuje a argumentuje tým, že veď to nenadáva tebe ...ale to sa sakra mýli! ... samozrejme, že nadáva „tebe“, lebo ty nechceš, aby mal taký prejav ... nebola si na to zvyknutá a nechápem, prečo by si si na to mala zvykať, ani ja som nebola a nie som na to zvyknutá ...
mm tiež pracuje v chlapskom kolektíve má vš a stretáva sa väčšinou s ľuďmi s vš vzdelaním (a právnikov je tam neúrekom) a teda niekedy si servítku pred ústa nedávajú a hrešia ako pohani, ale doma ... nie ...skrátka vie, že mne to prekáža a tak to rešpektuje ...čo je na tomto čudné ... sme spolu len 15 rokov a dokážeme sa raz za čas búrlivo pohádať, ale žeby sme si pri tom nadávali do kok...v a p..í ...alebo len tak b.ha ... a vôbec sa nad tým nepozastavujem a neberiem to ani tak, žeby sme sa pred sebou pretvarovali a niečo predstierali, lebo sa mi nezdá, že len vtedy sa dokáže človek uvoľniť, keď si dobre pred tým druhým ponadáva, len tak, aby reč nestála ...
Skrátka som slušná a čo, hádam sa za to mám hanbiť?... to hádam nie... 😉
Preto si myslím, že ak ti to fakt vadí, tak mu to povedz, aj sto-krát ... cholerik – necholerik a ešte aj v strese...tak nech vypne ... ak sa nevie s bratmi inak baviť, super, nech sa s nimi rozpráva ako chce, ale ty nie si jeho brat a myslím, že ako tvoj snúbenec by to mal rešpektovať...
Keby mi mm povedal, že b.ha, čo si robila, že sa ti zemiaky pripiekli...asi by som mu ich nahádzala na hlavu... bez slova...dúfam, že by rýchlo pochopil ...
PS: na margo tých šišiek (sú skoro v každom príspevku🙂, tak nechcem byť výnimka😀) ja by som mu ich napchala do „papule“ ...veď si ich piekla hlavne kvôli nemu a s láskou, mňa by veľmi urazilo, keby ani neochutnal a len sa nalieval nejakou teplou žbrndou ...a to som sama kávičkára, kávu musím mať ...len toľko ...
ešte mi napadlo, čo by povedal, keby si sa premohla a aj ty začala hovoriť tak, ako on ... na niektorých to zaberá, mám odskúšané i keď len na kolegovi v práci ...😉
@marina24 neviem moja to vies ty najlepsie ci je to take zle ci to len prehnane vnimas alebo ako to vlastne je.
na zaciatku sa kazdy viac snazi to je prirodzene nie je to pretvarka ibaze clovek sa nevydrzi donekonecna snazit ukazovat len tie lepsie stranky..
moj muz nenadava uplny kludak ale niekedy mu vybehne napriklad ked niekto za nim mu naschval svietil dialkovym svetlom a v zrkadle ho to oslepovalo alebo ked sme boli na floride a tam husta premavka nemas sa kde pohnut a este na teba budu vytrubovat.
moj brat vobec nenadava u nas to mama netolerovala ani otec nenadaval aj ked sa z neho stal alkoholik a dost hnusne veci robil aby nas zranil alebo povedal zakerne krute veci ale nenadaval nam..alebo pred nami proste za tie roky-co to manzelstvo fungovalo a bolo dobre sa oducil nadavat pred nami este ked sme boli male deti proste nemal to doma dovolene tolerovane to nebolo..takze ja verim ze sa to da oducit..aj ja som raz mala v zivote obdobie ked som mala vela stresu nervou a pouzivala vela slovko fuck...(nemala som nic bola som sama v dakej krajine hocikedy som mohla skoncit pod mostom nedarilo sa daleko od rodiny na vsetko uplne sama)ale to bolo len obdobie a ani neviem ako same preslo asi ze sa zmenila zivotna situacia a uz som nemala potrebu si takto ulavovat..unho je to tym ze v jeho rodine je to bezne pouzivane lepkave slovicka ktore sa cloveku same vnucuju na jazyk....skus zaviest taky zvyk-za kazdu nadavku nech ti da euro..alebo viac 🙂 a uvidime ako rychlo sa oduci..alebo nejaku iny penaltu len to musi suhlasit aj on a byt ochotny sa zmenit popracovat ked sa lubite vsetko sa da zlepsit len treba chciet ked sa nelubite nic vam nepomoze 🙂
@svetluska82 ked to spravil prvykrat tak som bola tak omráčená tým,čo urobil,že som nebola schopná niečo povedať ,lebo som nečakala takú strašne prudku reakciu pre nič za nič,a som ostala ako obarena,a nič,ani slovka som nevydala,a potom sme sa začali baviť o inom,druhýkrát ked to spravil,ked to povedal,tak som na výraze tvare dala poznať,že ma to zabolelo a že som smutná z toho,on NIČ ...na to ,nereagoval na moj vyraz tváre ..a potom som odišla do inej izby ..potom sme opať otočili debatu o inom o par minut ..kedže on je už potom mily a pritulny ku mne ,akoby nič ...po tretíkrat ,ked to spravil,tak to bolo šišky akcia,a to ked toto povedal,tak som mu povedala " tak enchaj tak a nejedz nič pre mna za mna a bud cely den o kave .."..a nič viac,vybehla som radšej na pláž sa okupať a potom ma to nejako prešlo,stvrtykrat som mu vynadala,čosa donho zmestilo,že si neprajem taketo reči,že či som ja jeho čo ?ked mi takto nadáva,že nech trošku ucty preukaže ..a on mi až potom povedal,že to nevníma,ako niečo zle,že proste citoslovce,je to prenho,ako "ach ",keby povedal,tak povie boa...a ked som sa o tom potom piaty raz s ním rozprávala,tak mi povedal,že to nemyslí na mna smerom,že proste mna neuráža a že nemože za to,že vybuchuje,lebo je cholerik,a som mu potom povedala,že ma moc prudké reakcie,že sa mi to nepáči,a na to on reagoval,že " nie je taký spomaleny človek ako ja "..že reaguje ..to ma dosť naštvalo,ked mi toto povedal,a na to som mu ja povedala,že nie som jeho male decko,aby ma takto hrešil za niečo ..to bola akcia zemiaky....a najhoršie naša hádka vyvchorlila teraz pred mesiacm a pol pri akcii káva ..to som už sa neudržala a povedala som mu,že mu zakazujem tak vravieť,že ma to uráža a podobne,že nezniesem to,že mame oco tak nikdy nepovedal,začal sa obhajovať,že on to tak nemyslel,ale ani JEDNO PREPAC nič ...NIKDY z jeho ust na tuto temu nepadlo.za nadávky a prudke vybuchy sa nikdy neospravedlní ..!! nikdy !!!! za ié veci možno,ale za toto nie ..
a ked som mu povedala,pri akcii kava,že mi to ide mega na nervy,že je to smutne,čo robí,a že sme dopadli teda :(že asi nič nebude zo svadby,tak mi povedal,že sa to pokusi zmeniť ..ale odvtedy zase dvakrat takto povedal boa ....a to je len mesiac a pol ...a zase sme boli v kludnej atmosfere ..:////
@ivett1 krásny príspevok,vdaka moc.
na margo tvojho dotazu,tiež som mala chuť mu tie sisky o hlavu otrepat,lebo ako vrvaíš,piekla som mu ch v horucave s laskou a pre neho,len,lebo ja ich nejem,nemam to rada,ale on ma,a on si dal radšej kavu,ako moje šišky :(a pritom nejedol už cely den predtým len o kave cely den :ätak som si robila starosti:(((( ale asi som ja fakt krava,nemam sa donh ostarať ani ked nebude jesť cely týžde n len o kave bude,a tie zemiaky,ntiež som mala chuť mu jednu svihnut za to :(mohol dať na ne on pozor ,ale vra som ho neupozornila na to,že opustam miestnosť kuchyne a že idem na wc,a že on si to nevšimol..:( staršne fakt ..som mala po nalade na cely den :(
@miadi važ si ,že mas takeho manžela kludneho ,moja,lebo taky je fakt vynimka asi...ja som tiež dosť nervozna a tiež zahreším,ked zahreším a toto dosť poznam,ja používam zase .:" do faka " ..🙂ale to nepokladam za nadavku,to je take mile celkom 🙂a tiež mam blbe obdobie,ale no ..nikdy som mu nepovedala toto..že do boa ako to robíš,laebo čo ..i ked hocikedy mam to na jazyku,kntrolujem sa ....jedine vynimka hádky,ale to som už vvsetlila
Neviem či len ja som na hlavu.....ale kde je tá nadávka....prečítala som si to 2 krát a žiadnu nadávku som nezachytila.
@marina24 tak bud sa s tym naucis zit, alebo ho nechas tak. Pravdepodobne sa nechce zmenit, casom sa to mozno bude stupnovat. Ved co by robil keby si tukla auto? Skusenostami viem, že manzelstvo problemy este viac prehlbi. Moj muz v case randenia, tiež ma poucoval a vsetko kontroloval, ja sprosta som si myslela, že ma tak lubi, že vsetko kontroluje. A po rokoch manzelstva to kontrolovanie nabralo na gradach, citila som sa jak male decko, pomaly som nemohla kupit bez jeho suhlasu ani chleba. Nejako sme to ustali, ale ja buchnem po stole( obrazne) a komandovat sa nedam. Ale stale je to take raz dobre, raz horsie. 😒
@lyzzy "boha "je tá nadávka...a do pič..e ..je to spomínané všade
@svetluska82 ale ked on neni zlý chlap :( sakra no ved práve,keby som tukla auto,tak neviem,či by ma zabil,alebo čo :( fakt netuším,možno by mi aj jednu zavesil,alebo by mal zachvat zurivosti,ktovie..:(a inak,aj mna poučuje,lebo si mylsí,že to môže,kedže je o mna o roky starší 🙂
neviem,ako takto žiť s tým:(popravde
@marina24 tak urob hurhaj za kazdym poucovanim a nadavkou a uvidis, ci to zaberie.Ono ked budes ticho tak to poucovanie neprestane. Ten moj si myslel, že ticho suhlasim 😀 Ale ked som spravila hurhaj tak mu tuklo, že daco nie je v poriadku. Ten moj je odo mna o 6 rokov starsi a tiež si myslel, že pojedol vsetku mudrost sveta a len jeho nazory su spravne. Tiez sa nedokazal ospravelnit, no teraz sa dokaze, aj ked nie vzdy. Ale pokrok
@marina24 ja som rada ze nenadava ale zas kazdy ma svoje muchy nebudem ti tu vymenovavat tie jeho 😉 ani ja nie som dokonala ale pre malichernosti si nepokazime den..clovek musi aj zvazit ci to stoji za to nechat si pokazit naladu.Dost cudne aby sa ludia hadali ci urazali na dovolenke..ze sa ti aj chcelo varit 🙂 moj ked je na dovci tak nechce ani domace jedlo chce ist vselikde do restik vyskusat ich studuje si recenzie ktora je naj..pozyva ma dopraje mi este aby som mu sisky robila hehe asi sa moc snazis. Niekedy ked som aj ja mooooc dobra chlap si to akosi nevazi vsetkeho vela skodi..niekedy ked si aj zena dupne a urobi si po svojom ide si po svojom venuje sa sebe tak je vzacnejsia. Proste ked vidis ze nieco neoceni tak to nerob..Ked moj niekedy blbou hlaskou pokazi pokojnu atmosferu tak ja jednoducho odidem do druhej izby zabavim sa bez neho dam si do hlavy pripomienku ze rano sa mam nanho hnevat a neurobit mu ranajky nech vidi nech je potrestany 😀 a do rana na to zabudnem a rano mu s usmevom urobim ranajky a az ked ich zje si spomeniem ze jeej som sa mala hnevat no nic uz je pozde..ja sa aj tak nerada hnevam hlavne pre malickosti
@svetluska82 hurhaj som spravila už asi trikrat minimalne a dosť velky pre to...slubil,že sa pokusi teda nebyt tky prudky voci mne vo vyjadreniach a vybuchoch ..nepoviedlo sa :( stíle je taky isty ..aj moj je odo mna starsi o dost ..ak otvoj ..a tiež sa sprava takisto ..lenže ja ked aj hrhaj spravím a bu bu bu ,tak on si z toho avsolutne nič nerobí,ma ma v paži,nech si hovorím,co chcem..prenho som jasna skatulka -" zase ma hysteriu,je to ok,o hodinu o tom nebude vediet,nech sa vyziape,ja si aj tak spravim po svojom "....citim,že to tak asi myslí zhruba :/a to je na tom najhoršie,nim neotrasie,ked nanho kričim,alebo ked spravím hurhaj,alebo bu bu ...snažila som sa aj kludne mu dohovarať,normalnym sposobom,ale nevydalo ani to,slubil,že sa polepší,svatosvate ..ale hovno z toho ,vydrzalo mu to dva tyzdne z toho sme boli spolu asi 6 ktat ..takze ..:(
@miadi no vidis,chcelo sa mi variť :(lebo som fakt starostlivy človek a zaujimam sa o jeho dobro :(((asi som fakt sprosta ..asi som fakt ptilis dobra ..co už :(každy je nejaky ...neoceni ..nech neoceni .ale vieš tie šišky ma stvu zo vsetkeho najmenej ..najhoršia bola pre mna,asi ta kava o ktorej som hovorila potom v reakciach ..že boha naco si varis kavu,ked ju potom nepiješ ?a nechuti ti ?...akože tak znechutene povedane ..namiesto milacik,naco si si spravila tu kavu,tak on použije boha ...
@marina24 ja neviem naco to vobec tak riesi? moj si casto kupi kavu da tri glgy a necha to v aute skysnut alebo si urobi kapucinko doma vecer da si glg a rano to lejem do drezu..ja sa mu len smejem ze naco si si kupil kavu ked ju nepijes 🙂 ale vacsinou to uz ani nekomentujem ale urcite to vyznie inak ako ked to komentuje tvoj snubenec..mozno je to len jeho styl vyjadrovania poznam jednu tetu a ta vzdy huci daj si zakusok!daj si toto tamto ale s tonom generala a clovek ma vzdy pocit ze je nasrana ale neni to je proste jej temperament inak je dobrak od kosti ona proste vzdy takto tvrdo posobi -vyjadruje sa tonom drevorubaca
netreba byt az moc dobra az moc starostliva to si odloz pre svoje deti 😉 vsetko je naj s mierou

moj muz sice nehovori b..a ale tiez ma pestry slovnik...ale mne moj chlap nikdy nenadal za prihorene zemiaky aleob nieco ine...inak ked sa nas vztah posunul trochu dalej som mu povedala ze si nezelam aby tak hovoril elebo ak raz budeme mat dieta nechcem aby pouzivalo taketo slovicka...vstupil si do svedoma a snazi sa tak nevypravat, mal sice obdobie ked stresy v praci a par krat pouzil nadavku, zakazdym som mu kludne povedala nehres a vzdy ked prisiel nasraty som zobrala dceru do izby na co jeho reakcie preco ju beriem prec a tak som mu to znova vysvetlila ze ako by sa zatvaril keby babke jeho mame povie lenn tak medzi recou take slovo a zas je dobre...
apropo tiez sa nerad hada, a uz som si zvykla nevyvolavat hadky a na co aj ...on automaticky prestane komunikovat a hadka pre mna nema vyznam, ...
a este jedna vec ked niecim chlapa ponuknem a nechce tak ho viac nenukam, ved nie je nesvojpravny ked bude chciet si vezme...
toto by ste si mali vydiskutovat...ono ak sa u nich taky sposob vyjadrovanie pouzival tazko ho to zrejme odnaucis ale treba sa v klude rozpravat a bez vycitiek, a nevyvolavat hadky...