Je normálne ladiť oblečenie matky a dieťaťa každý deň ?
Pozerala som tu na fotky zien, ktore tu maju milion fotiek. A pride mi chore sa stale zladovat s oblecenim dietata. To tym zenam prepne, ze sa stale obliekaju do presne tych farieb ako v ten den oblecu svojmu dietatu? Ked to zena urobi obcas je to mile a pekne. Ale tu su albumy zien, ktore sa kazdy den zladuju so svojim dietatom a kazdy den sem daju fotku. Len ma tak zaujima, ci podla Vas to je normalne?
Niekomu do hlavy udrie mlieko, niekomu víno a niekto si udrie rovno tu hlavu. Asi toľko k tvojmu výkriku do tmy.
Uz sa tu citim jak na topkach alebo novom case, bombasticky nadpis a nakoniec nic take strasne 😀
Uprimne nikdy ma nenapadlo toto riesit. Sak, ked sa to tebe nepaci,tak to nerob. Ak to tu maminu tesi, nech to robi a este aj manzela a aj psa nech zladi. Predsa preco sa nepotesit aj z malickosti v tomto pochmurnom a zlom svete.
A preco to autorka nenapise rovno pod nejaky album? Ci anonymne ukazovat na niekoho je jednoduchsie? Nuz, keby sa kazdy staral o seba, tak by bolo o kazdeho postarane😉

v pohode...je to ich vec.