icon

Je normálne mať vo vzťahu tajomstvá z minulosti?

15. nov 2020

Je normálne mať vo vzťahu tajomstva s minulosti?

Strana
z2
bluebriggs
15. nov 2020

Ano, načo by som mala svojmu frajerovi vypravat koho aom kedy mala a s kym som kexy hcoidla a s kym som mala sex?

janage
15. nov 2020

Podla toho v akom vztahu a ake tajomstva. Lebo sa moze stat, ze jedna strana uprimne si vypluje dusu a z druhej sa po nejakom case vykluje manipulator/ka, co najvacsie potesenie im bude robit tieto info z minulosti zneuzivat a obracat proti partnerovi/partnerke a zranovat ho/ju

panelacikova
15. nov 2020

@bluebriggs je poriadny rozdiel, či to hovoríš frajerovi alebo mužovi, s ktorým plánuješ budúcnosť úplne vážne

tykat
15. nov 2020

Tak hlavne nemat take co moze sucasny vztah ohrozit...co mi tak narychlo napada...dlhy, exekucie, deti, choroby, zavislosti, trestna cinnost...

vroni
15. nov 2020

@panelacikova, no, na čo je môjmu mužovi informácia, koľko, kedy a s kým som zdielala posteľ? Ako jasne, ze nejakých bývalých "pozná", ale ze by som s nim rozoberala, kolko a s kým som si vrzla - no tak to iste nie. A tiež ma hlboko a úprimne nezaujíma, koľko skúsenosti ma on. Jasne, ze keď som s niekym rok, dva, päť v minulosti žila, tak ho zrejme spomeniem, ale ze by som mu predkladala nejaký kompletný zoznam vrátane všetkých podeniek, tak to teda nie. A nezaujíma ma ani ten jeho.

mondolina
15. nov 2020

@vroni
Podeniek 😂😂

bluebriggs
15. nov 2020

@panelacikova ja s nim planujem buducnost aj on so mnou a nehovorime si o svojich ex. Podla mna je to zbytocna informacia.

janeninka
15. nov 2020

My sme napr velmi skoro vo vztahu mali taku vzacnu chvilku - uplne bezpecie ze sme zdielali aj svoje temnejsie tajomstva ( aj rozne prkotiny). A myslim ze nas to zblizilo, spoznali sme tak ak svoje minule verzie, priblizili si sucasne...
Podla mna to zalezi na roznych okolnostiach.. mna mnohe veci fakt zaujimali, nehodnotila som ich..

akinom0077
16. nov 2020

@deti95060810 / presne tak...niekedy je dobre nevediet detaily...nemyslim vazne veci ktore mozu novemu partnerovi dat urcity obraz o sucastnom partnerovi...ale vediet detailne vsekto je len na skodu...moja osobna skusenost, Minulost je uz raz minulost- nenavratne. Treba si z nej uchovat len pekne spomienky aby sme mohli ist dalej...

Strana
z2