Je normálne mať vo vzťahu tajomstvá z minulosti?
Je normálne mať vo vzťahu tajomstva s minulosti?
Podla toho v akom vztahu a ake tajomstva. Lebo sa moze stat, ze jedna strana uprimne si vypluje dusu a z druhej sa po nejakom case vykluje manipulator/ka, co najvacsie potesenie im bude robit tieto info z minulosti zneuzivat a obracat proti partnerovi/partnerke a zranovat ho/ju
@bluebriggs je poriadny rozdiel, či to hovoríš frajerovi alebo mužovi, s ktorým plánuješ budúcnosť úplne vážne
Tak hlavne nemat take co moze sucasny vztah ohrozit...co mi tak narychlo napada...dlhy, exekucie, deti, choroby, zavislosti, trestna cinnost...
@panelacikova, no, na čo je môjmu mužovi informácia, koľko, kedy a s kým som zdielala posteľ? Ako jasne, ze nejakých bývalých "pozná", ale ze by som s nim rozoberala, kolko a s kým som si vrzla - no tak to iste nie. A tiež ma hlboko a úprimne nezaujíma, koľko skúsenosti ma on. Jasne, ze keď som s niekym rok, dva, päť v minulosti žila, tak ho zrejme spomeniem, ale ze by som mu predkladala nejaký kompletný zoznam vrátane všetkých podeniek, tak to teda nie. A nezaujíma ma ani ten jeho.
@panelacikova ja s nim planujem buducnost aj on so mnou a nehovorime si o svojich ex. Podla mna je to zbytocna informacia.
My sme napr velmi skoro vo vztahu mali taku vzacnu chvilku - uplne bezpecie ze sme zdielali aj svoje temnejsie tajomstva ( aj rozne prkotiny). A myslim ze nas to zblizilo, spoznali sme tak ak svoje minule verzie, priblizili si sucasne...
Podla mna to zalezi na roznych okolnostiach.. mna mnohe veci fakt zaujimali, nehodnotila som ich..
@deti95060810 / presne tak...niekedy je dobre nevediet detaily...nemyslim vazne veci ktore mozu novemu partnerovi dat urcity obraz o sucastnom partnerovi...ale vediet detailne vsekto je len na skodu...moja osobna skusenost, Minulost je uz raz minulost- nenavratne. Treba si z nej uchovat len pekne spomienky aby sme mohli ist dalej...

Ano, načo by som mala svojmu frajerovi vypravat koho aom kedy mala a s kym som kexy hcoidla a s kym som mala sex?