icon

Je normálne zbierať vratné fľaše na návšteve?

30. máj 2025

Podľa vás je normálne že k vám príde na návštevu/oslavu/grill párty niekto a pozbiera vratné fľaše a zoberie domov?....aby ich vrátil on

Strana
z3
autor
1. jún 2025
@taktotedanie

Keby sa spytal tak ok z toho prekvapenia by som ani nevedela ako reagovat ale ber si, z tych centov ja ani ty bohati nebudeme
Ale ked sa neopyta a berie tak nabuduce na navstevu nepride alebo budem rychlejsia a plasty pozbieram skor

@taktotedanie napíšem to aj do tretice jedná sa o fľaše od piva

viestta
1. jún 2025

Autorka ked vies kto to zobral a preco to zobral uz si si to s nim vyriesila? Alebo riesenie je debata na MK?

taktotedanie
1. jún 2025

Ja necitam komentare

pieksamaki
1. jún 2025
@evcagabi

😅😅😅 toto by som chcela zazit 😅😅😅

@evcagabi tak ja som to v Amerike zažila....resp....darcek alkohol a nedppitu fľašu vzali so sebou späť....

simcas75
2. jún 2025

Máš proste divnych znamych alebo ľudí, s ktorými sa stretavas. Asi sa treba zamyslieť koho nabudúce pozvem, keď ti vadia chýbajúce fľaše.

conquestor
3. jún 2025

Moja švagriná napr.brala všetky vratne fľašky z chorvátska domov😆Aj tie co nedoniesli oni ale svokrovci....no muselo by mi inak šibat.
A náš sused napr.na grilovacku prišiel,doniesol vino,ostalo pol fľašky a keď všetci odchádzali vzal si ju,že veď ešte sa minie 😆😆😆

autor
3. jún 2025
@simcas75

Máš proste divnych znamych alebo ľudí, s ktorými sa stretavas. Asi sa treba zamyslieť koho nabudúce pozvem, keď ti vadia chýbajúce fľaše.

@simcas75 napíšem to aj po stí krát nejde mi o chýbajúcu fľašu ide mi o princíp

Strana
z3