icon

Je normálne zbierať vratné fľaše na návšteve?

30. máj 2025

Podľa vás je normálne že k vám príde na návštevu/oslavu/grill párty niekto a pozbiera vratné fľaše a zoberie domov?....aby ich vrátil on

viestta
30. máj 2025

U nas na grilovacke je mech na vratne flase. Vsetky dopite sa tam davaju, jedno kto vypil, kto kupil. Ked sa skonci, tak sa o ten mech niekto postara. Ak ho zoberie niekto z hosti do auta som len rada. Doma na nich mame krabicu, prazdne tam odnasame priebezne. Zatial sa ziadna navsteva neponukla, ze ich vezme. Bola by som za to vdacna

marcellka32
30. máj 2025
@moonlight1210

@marcellka32 uprimne, ako moze nieco byt neslusne a drze, ked sa ta spytaju a ty suhlasis?

Jediny fakt je, ze tebe sa to bridi.
Ale to je zas vec, ktora sa tyka iba teba sukromne. Su to len tvoje sukromne pocity.

Navonok na tom nie je nic tak hrozne.

Celkovo robia ludia horsie preslapy. Takze nad tymto sa pohorsovat je take usmevne.

@moonlight1210 pozri čo tebe príde úsmevné, mne príde trápne...každý sme iný, je to samozrejme ich vec, len proste ja nebudem jesť jedlo s tým, že musím myslieť na to, aby ostala nejaká časť nedotknutá, lebo ju niekto chce vziať, proste moja porcia a väčšinou aj tak všetko zjem 🙂

rozculena
30. máj 2025

a ako si reagovala?

viestta
Autor odpoveď zmazal
rozculena
30. máj 2025
@viestta
Odpoveď bola zmazaná

@viestta asi bola tá grilovačka u nej

viestta
Autor odpoveď zmazal
rozculena
30. máj 2025
@viestta
Odpoveď bola zmazaná

@viestta nechápem........aké natŕčanie uší

viestta
30. máj 2025
@rozculena

@viestta nechápem........aké natŕčanie uší

@rozculena jaj, prepac, to nebolo k tejto debate

autor
30. máj 2025
@rozculena

a ako si reagovala?

@rozculena dozvedela som sa to až večer, keď som dávala fľaše do bedne, chýbalo pár kusov

tiezjedna
30. máj 2025

úlet, ale tak každému šibe inak😉

ayato
30. máj 2025

My si odkladáme fľaše do takého látkového koša, ktorý máme pred bytom v chodbe, odtiaľ nám ich svokra berie keď odchádza z návštevy lebo " to tu nemôže tak vyzerať, čo povedia susedia" 😃

slavomira236
30. máj 2025

A to si pocitala flase ci sedi pocet? Mozno vo fladi este bola voda a chceli cestou dopit. Pocitat flasky pri odkladani ci niekto nevzal mi tiez pride divne

autor
30. máj 2025
@slavomira236

A to si pocitala flase ci sedi pocet? Mozno vo fladi este bola voda a chceli cestou dopit. Pocitat flasky pri odkladani ci niekto nevzal mi tiez pride divne

@slavomira236 nikto nechcel žiadnu vodu dopiť, kúpila 2 rôzne bedne piva, a radler, najlepšie sa do dáva do flaskomatu ak človek berie plnú bednu fliaš

cukroska
30. máj 2025

S tým som sa nikdy nestretla.

ankare
30. máj 2025

Hahaha, to je super 🤣🤣🤣

mircalla
30. máj 2025

Totalna sedlacina

ukulela
30. máj 2025

a nevzal si niekto plnu flasu? na tajnasa?

autor
30. máj 2025
@ukulela

a nevzal si niekto plnu flasu? na tajnasa?

@ankare čomu sa tak tešíš?
@ukulela Nie, viem kto to bol aj to že prečo to urobil

ankare
30. máj 2025

Smejem sa, aki sú ľudia vychcani

rozculena
30. máj 2025

kvôli pár fľašiam robíš cirkus?

cacianka
31. máj 2025
@rozculena

kvôli pár fľašiam robíš cirkus?

@rozculena aký cirkus ? Iba sa pýta na nový fenomén.
Keď môzu stovky žien založiť iné trápne diskusie, a ešte pridať nechutné fotky, tak môže založiť aj zálohovaných fľašiach

tykat
31. máj 2025

Takto sa opytam myslis si ze on na tom zbohatne alebo ty schudobnies? A ci je to niekto kto tie drobne tak velmi.potrebuje ci uz kvoli chudobe alebo hamiznosti tak mi to je jedno.
Za mna je to pomoc ked mi po oslave neostanu vratne flase a nemusim sa s nimi vlacit.

autor
31. máj 2025
@tykat

Takto sa opytam myslis si ze on na tom zbohatne alebo ty schudobnies? A ci je to niekto kto tie drobne tak velmi.potrebuje ci uz kvoli chudobe alebo hamiznosti tak mi to je jedno.
Za mna je to pomoc ked mi po oslave neostanu vratne flase a nemusim sa s nimi vlacit.

@tykat neviem ako jednoduchsie to napísať, dotyčná osoba nezobrala všetky fľaše, iba pár.ks, a vrátiť celú bednu s fľašami netrvá ale 30sekúnd. Nezchudobniem kvôli pár centov ide o princíp.

Ty keď ideš na návštevu tak si od domácich berieš bez opýtania ich majetok? Len kvôli tomu že to majú voľné položené na stole?

lilitela
31. máj 2025
@moonlight1210

@marcellka32 uprimne, ako moze nieco byt neslusne a drze, ked sa ta spytaju a ty suhlasis?

Jediny fakt je, ze tebe sa to bridi.
Ale to je zas vec, ktora sa tyka iba teba sukromne. Su to len tvoje sukromne pocity.

Navonok na tom nie je nic tak hrozne.

Celkovo robia ludia horsie preslapy. Takze nad tymto sa pohorsovat je take usmevne.

@tramtada31
@moonlight1210 dievčatá a nie je to práve tak, že to beru pre nejaké zvieratá? Sliepky, Psa?

tykat
31. máj 2025

Nie, neberiem, nie som na to odkazana. Ak by si to niekto u mns zobral tak si myslim ze je bud velmi chudobny alebo velmi chrobne hamizny, kazdopadne ziadna velka skoda sa mi nestala. Ale ak by si zobral sekacku na travu alebo gril tak to by som riesila 😁

tramtada31
31. máj 2025
@lilitela

@tramtada31
@moonlight1210 dievčatá a nie je to práve tak, že to beru pre nejaké zvieratá? Sliepky, Psa?

@lilitela nie, bývajú v byte a zvierata by nemali mat žiadne, čo sme sa bavili s dcerou o domácich zvieratkách.

moonlight1210
31. máj 2025
@lilitela

@tramtada31

@lilitela nie. Viem, ze nie.

bielasovicka
31. máj 2025

No neviem, je to trápne. By som sa prepadla od hanby, keď by som na návšteve začala zbierať prázdne fľaše. Pre seba 🤭

taktotedanie
1. jún 2025

Keby sa spytal tak ok z toho prekvapenia by som ani nevedela ako reagovat ale ber si, z tych centov ja ani ty bohati nebudeme
Ale ked sa neopyta a berie tak nabuduce na navstevu nepride alebo budem rychlejsia a plasty pozbieram skor

autor
1. jún 2025
@tykat

Nie, neberiem, nie som na to odkazana. Ak by si to niekto u mns zobral tak si myslim ze je bud velmi chudobny alebo velmi chrobne hamizny, kazdopadne ziadna velka skoda sa mi nestala. Ale ak by si zobral sekacku na travu alebo gril tak to by som riesila 😁

@tykat dajme tomu prídem k tebe na návštevu na stole máš kryštálové poháre alebo zlatú Zuzanu , dedičstvo po nebohej babke, ale iné obyčajné, čo ti veľmi prirástli k srdcu a ja si pohár len tak zoberiem tak ty ani necekneš? Lebo to není sekačka?