icon

Je normálne, že sa svokra stará do financií?

Dnes o 09:06

Ahojte. Je normalne ze svokra sa stara do muzovich financii ? Ze kde mina peniaze. Ak by nahodou dal na mne nejake peniaze je ohen na streche lebo ze ho taham dole vodou.. aky je vas nazor ?

tiezjedna
Dnes o 09:51
@danalop

Autorka, už by si konečne mohla odpovedať na otázku, či ste manželia alebo len partneri 😀 😀 To je totálne gro celej veci 😂

@danalop to nie je žiadne "gro". Mamka sa mu nemá čo starať do peňazí, pokiaľ to nie je vreckové, ktoré mu posiela...

biba_18
Dnes o 09:54

@tiezjedna neviem aké veľké máš deti - ale deťmi neprestanú byť ani v 30-ke ... mamka sa nemusí starať do výšky úspor, ani nič podobné - jednoducho to môže byť tak že apeluje na syna aby si dával pozor ... a mladej sa to nepáči ... to je všetko ...

autor
Dnes o 09:54
@biba_18

ja sa nečudujem že sa pýta ... na základe tejto diskusie, šak to dievča sa ani vymačknuť nevie ... tak asi ani nezarobí 😒
tak sa mama bojí, že syn rozfláka prachy na také dievča, no...

@biba_18 mam 35 rokov niesom ziadne dievca. Co sa mam vymacknut ako v com? Ved odpovedala som. Staci citat a nebyt mudra

biba_18
Dnes o 09:55

@anonym_autor 🙂 oproti "svokre" dievča si, že ... a vymačkla si sa na 3 razy, aj to po urgenciách ...
vieš, to je v tom - ja viem čítať - a dokonca aj medzi riadkami ... a dokonca ma intuícia ešte nesklamala ...

lauruska_sumienka
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@ivik4 neviem proste stale sa ho pyta aka vyplata mu prisla ake ma vydavky kde dava peniaze a ze dufa ze nie na mna.

@anonym_autor ej tak tato, jeho mama, ta poriadne nemusi. inak by mu do financii nekecala a nezdrbavala ho, ze na teba mina. s takou zenou za jeho zadkom to budes mat "pekne" 🙈

tiezjedna
Dnes o 09:56
@biba_18

@tiezjedna neviem aké veľké máš deti - ale deťmi neprestanú byť ani v 30-ke ... mamka sa nemusí starať do výšky úspor, ani nič podobné - jednoducho to môže byť tak že apeluje na syna aby si dával pozor ... a mladej sa to nepáči ... to je všetko ...

@biba_18 najstaršia má 23 a do toho, čo si zarobí sa jej absolútne nestarám...

anonym_516e70
Dnes o 09:57

A nebyvate nahodou u tej "svokry", ci??

biba_18
Dnes o 09:57

@tiezjedna ak by mala nejakého nevydareného frajera, možno by si sa starala ... 😒

tiezjedna
Dnes o 09:58
@biba_18

@tiezjedna ak by mala nejakého nevydareného frajera, možno by si sa starala ... 😒

@biba_18 nestarala. Bez pádov na hubu sa nikdy nič nenaučí. Navyše som vychovala finančne gramotné dieťa. Pani mater zjavne nie...

januska12323
Dnes o 09:59

1. Nemáš svokru.
2. Tvoj chlap je dospelý a svojprávny, je jeho vec koľko zarobí a kde to minie.
3. Je jeho vec komu všetkému to bude vešať na nos.
4. Jeho mama sa môže pýtať čo len chce, keď on nebude chcieť odpovedať nijak sa to nedozvie.

biba_18
Dnes o 10:00

@tiezjedna a vidíš - možno aj ten jej už padol na hubu ... ja len vravím, že čítame jednu, aj to neúplnú verziu príbehu 😉

ewiculik
Dnes o 10:00

jezisi, to co je nesvojpravny? v provom rade, ze jej vobec hovori taketo veci, radi sa s nou, to je uplne na zamyslenie, ci je vobec dospely. to, ze ona je uplne mimo reality, a ma pocit, ze synacik ma 5 rokov, ani asi netreba komentovat.

autor
Dnes o 10:02
@ewiculik

jezisi, to co je nesvojpravny? v provom rade, ze jej vobec hovori taketo veci, radi sa s nou, to je uplne na zamyslenie, ci je vobec dospely. to, ze ona je uplne mimo reality, a ma pocit, ze synacik ma 5 rokov, ani asi netreba komentovat.

@ewiculik no toto ze vo vsetkom sa radi snou. Ci financie ci byvanie ci praca vsetko.

biba_18
Dnes o 10:02

@ewiculik na druhej strane - je nesvojprávny aby mu frajerka vravela o čom a ako sa má baviť so svojou mamou? 😒 stále tu ide o vzťah mimo autorky ...

sense
Dnes o 10:06

Problémom nie je matka tvojho partnera, ale tvoj partner. Keby jej nevesia také veci na nos tak by ju aj vypytovanie prestalo baviť. Druhá možnosť rozflaka peniaze a chodí pýtať od mami alebo sa chodí k mame vyplakať

anonym_f8a06a
Dnes o 10:07
@anonym_autor

@ewiculik no toto ze vo vsetkom sa radi snou. Ci financie ci byvanie ci praca vsetko.

@anonym_autor no a teba neberie ani za buducu manzelku,ani za riadnu partnerku a vlastne,podla toho,co pises pocitam,ze vlastne ani spolocne financie nemate a delite si vsetko na polovicu.Tak,vlastne ty prispejes,on prispeje tak,co sa stará stara.

atima1
Dnes o 10:09
@anonym_cbe069

@anonym_323fb8 boli aj také prípady kde výplata chodila na mamin účet a ona držala kasu

@anonym_cbe069 ...začiatok konca manželstva...

motylik2559
Dnes o 10:16
@anonym_autor

@ivik4 neviem proste stale sa ho pyta aka vyplata mu prisla ake ma vydavky kde dava peniaze a ze dufa ze nie na mna.

@anonym_autor Autorka, nie je podstatne, ci ste manzelia, ci partneri, ked manzelia peniaze su spolocne, ked partneri, aj tak sa jeho mama nema do toho co starat, lebo su to jeho peniaze a keby aj minul pre teba na neviem aky dar, je to len jeho vec. Pises, ze sa matke postavil, takze nemas pocit, ze by bol mamanek? V inych veciach nie je takyze mamkin ťuťko?
Moj nazor je taky, ze ona sa nema co starat. On tie peniaze zarobil, on ich moze minat ako chce. Pokial ho stara nedotuje (vtedy by jej to vadit mohlo), tak ju je do toho prd. A pokial jej on aj povedal, ale ucinok ziadny, tak nech jej to povie zas a raznejsie, nech to konecne pochopi🤷‍♀️ Ine sa tam asi neda poradit. Drzim palce

anonym_64a841
Dnes o 10:25

Aj moja svokra sa stará , koľko má na účte, koľko minul, čo kúpil, načo kúpil atd atď. A on jej len povie, že z jej ani cent a nech sa stará o svoje konto.

anonym_9c0a85
Dnes o 10:25

@anonym_autor svokry su najvacsie vareny do hovien. hlavne tie z muzovej strany

domcci72
Dnes o 10:31

najprv by som mužovi vysvetlila, nech sa vzchopí a prestane byť maminkin maznáčik, ak jej teda aj toto vešia na nos a potom by som svokričke veľmi milo a slušne vysvetlila, že to absolútne nie je jej starosť. 🙂

anonym_e58b7d
Dnes o 10:33

@anonym_autor svokru do toho je hovno... poslať do pi..e!

biba_18
Dnes o 10:38

@domcci72 a vieš mi povedať prečo je to nie je svokrina starosť - ale autorka sa môže starať do toho čo je medzi priateľom a jeho mamou? nech to pochopím ...

natalka13
Dnes o 10:44
@anonym_autor

@anonym_autor on je nesvojpravny ked si daval posielat vyplatu na mamickin ucet?
Raz nech jej povie nech sa nestara, ze inak k nej uz nepride ak toto stale mieni omielat. Bodka.

anonym_929ec6
Dnes o 10:45
@anonym_cbe069

@anonym_323fb8 boli aj také prípady kde výplata chodila na mamin účet a ona držala kasu

@anonym_cbe069 ja som raz mala takého frajera ☹
boli sme obaja dospelí, on mal asi 25 r. a keď potreboval peniaze pýtal od oca, alebo mami...fakt! Jeho mama bola strašná stíhačka, strašná...vo všetkom!
Bola som do toho muža ozaj zamilovaná, ale neboli by sme šťastní...
tak som nechala nech sa s ňou (svorkou) trápi nejaká iná....

anonym_791f6b
Dnes o 10:59

Pokial nebyvate pod jednou strechou, narob poriadok s chlapom. Zije s tebou nie s maminkou, on sa sice moze pytat ake on nie je pritrubly, aby jej vsetko vesal na nos a dvere maju 2 strany … takze maminka pa pa … Pokial byvate u nich…. Proste ta neznasaju a je na case sa osamstatnit … aj od daneho jedinca

tiezjedna
Dnes o 10:59
@biba_18

@domcci72 a vieš mi povedať prečo je to nie je svokrina starosť - ale autorka sa môže starať do toho čo je medzi priateľom a jeho mamou? nech to pochopím ...

@biba_18 počuj, fakt je úplne mimo, aby sa matka starala do financií dospelého syna, ktoré si zarobil sám. Aj keby ich rovno nahádzal do automatu alebo minul na kurvy...

biba_18
Dnes o 11:01

@tiezjedna ale veď to ja nespochybňujem - píšem ale že aj autorka sa nemá starať ako to on má s mamičkou 😂

tiezjedna
Dnes o 11:02
@biba_18

@tiezjedna ale veď to ja nespochybňujem - píšem ale že aj autorka sa nemá starať ako to on má s mamičkou 😂

@biba_18 tak autorka je čisto teoreticky možno jeho budúca manželka... mne osobne by to tiež vadilo. Tebe nie?

simca06022011
Dnes o 11:03

musi on povedat,ze co ju do toho, presttat jej hovorit kolko zarobi a co kupuje.. ina cesta nie je. Proste "financie nie su otazka".Ak ale s nou byva, a s tebou nie, neries... ak na tebe setri, neminie na vas nic, lebo mama bude robit ciruks, tak ho nechaj tak :D