Je normálne, že sa svokra stará do financií?
Ahojte. Je normalne ze svokra sa stara do muzovich financii ? Ze kde mina peniaze. Ak by nahodou dal na mne nejake peniaze je ohen na streche lebo ze ho taham dole vodou.. aky je vas nazor ?
@tiezjedna ja ti neviem. to je všetko teoretické. ak budú manželia - budú to ich peniaze, nie jeho. to je iné ... a či moja svokra rýpala do môjho muža kvôli mne? mne to ten môj nikdy nevešal na nos 😒
@biba_18 o to nejde. Ale vlastná matka sa k nemu chová akoby bol nesvojprávny. To by mi ako partnerke veľmi vadilo, decko s ješitnou materou v pätách si fakt zobrať nechceš.
@simca06022011 prečo by musel. nič nemusí. je to jeho vec ...
@biba_18 tak ak to chce riesit, tak musi on a nie on... a je to jeho vec, ale ak mu to nevadi, moze zit s mamulou a frajerku nechat. Ved taha ho dole :DDD
@simca06022011 veď práve - ak to chce riešiť on, nech si to rieši s mamou on ... nie že musí. nemusí ... 🙂
a ja som sa nedočítala že mu vyčleňuje peniaze, nejako ho diriguje, nakupuje, neviem čo všetko - iba to že on sa radí s mamou a nie s frajerkou - a tej frajerke to vadí ...
spýtajme sa teda - prečo jej to vadí? chce rozhodovať ona o jeho peniazoch? napr.? alebo sa bojí že priateľ k nej nemá dôveru? ... tam je kopec otázok okolo toho ...
preto si nemyslím že je nevyhnutne problémom svokra...
@tiezjedna ako to vieš že sa k nemu tak chová? že povie že dúfa že nedá všetky peniaze na frajerku, lebo ho podľa nej ťahá dole? ja si proste nemyslím že je to také jednoznačné, no ...
@biba_18 ešte raz - hovno ju je do toho. Sama zo seba robí kravu, keď sa tak chová. Takto sa žiadna matka nemá chovať. Má si hľadieť toho, aby z detí vychovala zodpovedných a finančne gramotných jedincov, kým je čas. A nie sa im srať do peňazí a života, keď už sú dospelí a samostatní. To je všetko.
@simca06022011 veď práve - ak to chce riešiť on, nech si to rieši s mamou on ... nie že musí. nemusí ... 🙂
a ja som sa nedočítala že mu vyčleňuje peniaze, nejako ho diriguje, nakupuje, neviem čo všetko - iba to že on sa radí s mamou a nie s frajerkou - a tej frajerke to vadí ...
spýtajme sa teda - prečo jej to vadí? chce rozhodovať ona o jeho peniazoch? napr.? alebo sa bojí že priateľ k nej nemá dôveru? ... tam je kopec otázok okolo toho ...
@biba_18 ja si tiez v tomto pripade myslim, ze problem nemusi byt matka priatela. Autorka dala velmi malo onformacii, aby sme vedeli zodpovedne odpovedat na jej otazku. Ak jej priatel byva s mamou, tak mozno neprispieva tak ako sa dohodli, mozno mal v minulosti financne problemy a je potrebna kontrola zo strany matky, mozno jeho priatelka je financne az prilis narocna ......je tam tolko moznosti, ze jednoznacne zhodnotit, ze matka je ..... moze len ten, co ani trosku nechape suvislosti v zivote .
@biba_18 chytas ma za slovicka :DDDD ak nemusi, ale ak mu to vadi ma si to on riesit..
Napíšte rovno, že diskusia o dokonalej frajerke a pripečenej svokre.
Mňa vždy zaráža ako dokážete hneď rozdávať tituly na všetky svetové strany bez toho, aby ste poznali druhú verziu
@anonym_autor nie je normalne, aby si dospely zarabajuci muz nechal "kafrať" do penazi svojou mamou. Pupocnu snuru moze prestrihnut aj on, nemusi cakat, ze to urobi jeho mama.
ALE on to mozno takto chce. Je to jeho slobodna vola.
Je predpoklad, ze sa to nezmeni, kedze to nebude 19-20 rocny mlady muz, ale podla Tvojho veku usudzujem ze 35+
Ak Ti to vadi, odporucam si najst ineho partnera.
Prečo ho ťahas dole vodou? veď prečo má taký názor?
Podľa mňa je to ok, že s ňou rieši financie
Je to jeho vec,jeho rozhodnutie, keďže nieste manželia
No opýtaj sa jeho mami prečo ma obavu, ak ťa to trápi
Prečo ho ťahas dole vodou? veď prečo má taký názor?
Podľa mňa je to ok, že s ňou rieši financie
Je to jeho vec,jeho rozhodnutie, keďže nieste manželia
No opýtaj sa jeho mami prečo ma obavu, ak ťa to trápi
@anonym_ea9922 ty si tiež svokra, ktorá vychovala nesvojprávneho syna??😉
@danalop partneri zijeme spolu
@anonym_autor a tetahas ho naozaj dolu? Na čo mina konkretne
@anonym_autor nie je to noromalne. Je dospely, zaraba, tak si moze robit s peniazmi co chce. Ako dospely a zrely clovek by mal vediet, ze mamu do toho nic a neodpovedat jej na take otazky.
Mamičkin cecek, s takým by som nebola. Môj priateľ zarába 2x toľko čo ja a to ja nezarábam vôbec zle. A nemusím u neho platiť žiadny nájom ani energie, ešte aj nákupy robí väčšinou on. Budúci svokrovci o tom ani nevedia, lebo sa nestarajú. Mám fajn budúcich svokrovcov, milí dobrosrdeční ľudia. Ja tým pádom veľa ušetrím a využila som to na mimoriadnu splátku hypotéky na garsónku, ktorú mám v Bratislave a prenajímam ju. Priateľ nevlastní žiadnu nehnuteľnosť, žijeme v podnájme, on nechce nič vlastniť. Mal možnosť odkúpiť tento byt a nevyužil to, to ja nepochopím.

@tiezjedna ja ti neviem. to je všetko teoretické. ak budú manželia - budú to ich peniaze, nie jeho. to je iné ... a či moja svokra rýpala do môjho muža kvôli mne? mne to ten môj nikdy nevešal na nos 😒