Je normálne, že žena zatajila peniaze?
Musím sa tu vyhrcat, mame dieťa hypo dve auta všetko platím vl väčšine ja. Žena je s dietatom doma. Teraz vyšlo najavo ze ona ma odloženú väčšiu sumu peňazí neviem odkiaľ dieťa bude mat 5 a ešte je doma. Akceptovali by ste toto? Na výdavkoch sa nepodieľala doteraz
Múdra a šikovná žena. Chválim.
@karolinakr tk to by som sa 40 litrami zarobenymi za pat rokov az tak nechvalila...ked toto nema za dva mesiace, nech to radsej nerobi 😀
Autor:
Vysvetli toto, citujem:
prišiel som na to úplne normálne smskou po zaplatení keď som odomykal jej telefon
Preco jej telefon? Kto platil? Ty? S jej telefonom? Či ako?
@opica_skorica normálne som dával malemu jej telefon keď som odomykal mala spravu čo platila alzu. Nemáme pred sebou schované telefóny…
@opica_skorica vzal do ruky jej telefón a posledná sms, možno neotvorena, bola info o nákupe plus zostatok. To je v podstate jedno.
Ja mám tiež dosť veľkú sumu našetrenú na svojich účtoch. Áno manžel platí väčšinu našich výdavkov a je v poriadku s rezervou ktorú držím ja. A mám to z jedného prostého dôvodu že v živote nevieš čo sa môže stať. Neviem či poznáš niečo ako "nečakané výdavky" pretože normálny človek to pozná a hlavne keď máš deti dom autá. Neviem podľa mňa by si mal byť rád že máte niečo bokom.
My sme s mužom spolu manželia 27 rokov. Po rokoch hádok o peniaze sme sa dohodli na oddelených financiách a funguje to dobre. Platíme nevyhnutné výdavky na byty na polovicu. Byt, stravu, dcére byt a vreckové....ešte študuje VŠ. Oblečenie si kupuje každý sám, drogériu do bytu kupujem ja. Väčšie výdavky si delíme. Tiež mám našetrené, muž vie cca sumu, ale nedostane sa k peniazom bez môjho vedomia. On má tiež pár eur našetrené, sumu neviem, ale keďže ho poznám, nebude to veľa. Takto nám to funguje roky a nemienim na tom nič meniť. Treba sa jednoducho dohodnúť.
@nyusika 🤣🤣
@mk22 jedno ako jedno. Nepozname vsetky okolnosti. Nevieme, preco si ju nevzal za manzelku, dokonca ani ako su dohodnuti na financovani. Vieme iba, ze maju maleho, ktory potrebuje telefon. Mozno ma jeho priezvosko, co ona nema. Mozno aj toto je dovodom, preco ho neinformuje, kolko ma na ucte. Ktovie. Nie je to rovnaka otazka a rovnaky autor otazky ako na zaciatku roku?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/co-robit-ked-partnerka-zatajila-financie/
@karolinakr tak beriem spat, na zaciatku januara mala len 30 litrov - vid link 😀
sikovnica
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/co-robit-ked-partnerka-zatajila-financie/
@nyusika za mesiac dosetrila 😎
vsak ak platis vsetko ty, tak jej stanov co bude platit ona, napr. cast hypo.. ak uz ma syn 5r, nech ide pracovat... proste stanovte si rozumne, kolko bude na spolocny dom prispievat. Aby nebol pocit "ze vsetko platis". A stanov si sumu, ktoru si aj ty odlozis.
Je to rozumne a uplne normalne, ze ma uspory... a nie, nemusi podla mna nikomu skladat ucty, z kade a preco. Ale na rduhej strane, nemusi sa davat uplne zivit a hlavne mozno nemusi byt x rokov odma bez prijmu. CIze pri 5r deitati, uz mi to pride take = ze dobre jej je aj odkaldat finnacie vie, tak na co sa namahat? teda to je moj odhad, ty ju poznas.
Peniaze nezavid, naozaj je to velmi rozumne od nej. Aj ty si tvoj rezervu, nebude na vydavky? predas jedno auto..
@opica_skorica ale v podstate je jedno, ako sa to dozvedel.
Neskryvaju si telefón, chytil, videl.. Ostal v nemom uzase.. Pointa je, že nevedel..
@nyusika mala tam cez 30tistic tak mozno 39900 😂 dnes uz 40000€
Inak sikovna zena 😅😂
@gypsomilka tiez pravda 😀
mala by sa viac snazit
@1fifinka1 autor zjavne nehovori pravdu, pise 11:26, ze sem pise prvy raz. Zeby mal brata s rovnakym pribehom?
@nyusika a nahodou pekne jej to rastie ten obnos
mna pobavil ten jeho novotvar, ze sa sem prisiel "vyhrcat"
vie niekto, co to znamena?
@miko_matata nieco medzi vygrcat a vykricat 😄
Nie, nie je to normálne. Ja mám rezervu, partner má rezervu. Veď stať sa môže čokoľvek. Ale máme tieto veci vyrozprávané.
Nie je fér že partnerka má odložených 40 000€, 6 rokov nerobí, ty všetko platíš a ani nevieš že má takúto sumu odloženú bokom.
Podla toho, ako si na tom financne ty osobne. Kebyze vsetko tahas sam a z vyplaty si nemas co odlozit (uspory 0) zatialco si ona potajomky bez tvojho vedomia uklada.. tak to nie je velmi fer. Ked zarobis dost a vies si odlozit a ona tiez odklada, ber to ako vyplatu ze sa stara o dieta. A ak tie peniaze mala uz pred vstahom, tak do toho ta nic. Moj nazor
Kde ste došli k tej sume 30 000 ? Autor ak by slo o takúto sumu to by znamenalo šetriť po 500 e mesačne, to by si si asi všimol ze peniaze miznú z rozpočtu
Drahý autor to že ti porodila dieťa a nevieš kúpiť prsteň a kľaknúť si tak to je pre teba fér a to že má nasporené peniaze nie? ;)
@pikachu999 🤦♀️ Už sa mi to ani nechce tretíkrát písať.
A inak odporúčam si s ňou sadnúť a porozprávať sa o tom aby začala časť nákladov platiť a išla do práce a povedala ti odkiaľ má toľko odložené
@nyusika jaj, že takto? že za mesiac spravila desinku? predtým 500€ mesačne? tak tam musel nastať zásadný prielom 🙂

neni na Onlyfans? možno si ich sama zarobila svojou pilnosťou