icon

Je normálne žiarliť na partnerku kvôli pôrodu?

marriah
24. feb 2014

Ahojte, som veľmi smutná, že mi moje manželstvo nevychádza, tak ako by malo. Máme s manželom tri krásne detičky, obaja ich veľmi ľúbime. Môj partner nám však znepríjemňuje spoločne strávené chvíle tým, že ziarli . napr. na to, že ma videl cudzí muž /doktor/pri pôrode nahú . Je to normálne žiarlit na doktorov? Veľmi mi to sťažoval, keď som bola tehotná, bývam 300 km od rodiny. Napriek tomu som mu porodila tri deti, pri pôrodoch nebol, lebo nechcel. Vraví, že to je nič, oproti tomu, čo si musel v hlave upratať on, pričom to hocikedy vyťahuje /takže až tak sa s tým nevyrovnal /. Návštevu psychológa odmieta. Ziarli aj na môjho otca, nesmie ma vidieť, ako kojím malého. Alebo, že večer, keď som v pyžame , nemám pod ním nohavičky, pričom nenosim žiadne negliže, alebo priesvitné veci. Keď sa sklonim k deťom, nesmie mi byť vidno do výstrihu. Je to už psychicky náročné, byť veselá pri deťoch, dať im veľa lásky v takomto prostredí. Ako to vydržať ? Mám radšej odísť? Byt nechce predať, tvrdí, že to je náš domov a nedovolí mi odísť s deťmi. Nevie pochopiť, že ma strašne demotivuje byť pri ňom romantická a sexy, keď to vo mne už potlačil tými svojimi výčitkami.

Strana
z9
preshibana
26. feb 2014

Ale aj tak mi este neda zareagovat na prispevok @bobobbb .....sorry... 😉
Pises tu,citujem:
Na Modrí koník som v podstate nenapísal ani tak na moju obhajobu, skôr na obhajobu mužov ako takých, porovnanie kojenia na verejnosti je podľa mňa s tým vybehnutím v slipoch alebo bez nich na ulicu v pohode. Pre mužov ste sexuálny objekt, či kojíte, či nie, to mi verte. A ja nechcem, aby bola moja žena sexuálnym objektom pre iných mužov. Zároveň samozrejme chcem, aby sa páčila, ale tak v norme.
1. Prosia ťa tu nejakí muži o obhajobu? Veď to len ty sám sa tu snažíš ukázať ako najdokonalejší chlap pod slnkom, ktorý sa celý splakaný a zosopľavený búcha pästičkami do hrude, že len on je ozaj skvelý a milujúci, on len chce ochrániť svoju ľahko zmanipulovatľnú žienku pred chlýpnymi mužmi,celým svetom a aj pred ňou samou....
A tiež z toho vyplýva, že ty vnímaš iné ženy ako sexuálne objekty......aj kojacie, aj nekojace, aj ližúce zmrlinu 😀 , aj špárajúce sa v nose..... Keď tu tak horlivo kážeš o nejakom bezvýhradnom vlastníctve duše a tela (btw, dosť psychopatické vnímanie 🙄 ), tak potom tvoju ženu citovo podvádzaš,práve preto, že iné ženy chápeš ako sexuálne objekty.....(aj keď ti ona zakazuje ísť na plaváreň- to mi príde u vás ako v zlej komédii 😀 )....
Podľa mňa ste obaja prípad pre pána doktora...nie gynekológa, ale iného -lóga...... 😉

marriah
autor
26. feb 2014

@preshibana ja som mu nezakazovala plaváreň🙂, ale on mne.

katka1981
26. feb 2014

@marriah, nemozes odist od neho prec? K tvojim rodicom, kamaratke alebo azulovy dom? Ak ta odpojil od internetu, tak je chory na hlavu. Viac ani nepotrebujem vediet.

eliska31
27. feb 2014

nechcem nikoho urazit, ale po Vasich sedeniach a uspesnej terapii ten cvokar by potreboval tiez cvokara....

limetka713
27. feb 2014

@marriah keď sa zakaždým po tichej domácnosti musíš doplaziť ty, tak to tentokrát neurob, nech si trucuje ďalej, uvidíme dokedy ho to bude držať.. a ked čítam čo tu ten tvoj muž píše za bludy, no buď rada, že je tichá domácnosť a drží jazyk za zubami..ja to nechápem, veď to, že si sem napísala je znak toho, že sa ti váš vzťah vôbec nepáči kam smeruje, že si nespokojná a nechceš takto žiť ďalej, tak podľa toho aj konaj..bože, žena, maj nejakú hrdosť !!!!

marriah
autor
27. feb 2014

s tvrdohlavcom a s človekom s vysokým egom sa nedá nikdy nič vyriešiť, takže diskusiu uzatvaram . On nie je nútený sa ponizovat , lebo je vo svojom prostredí a cez deň si svoje sociálne potreby uspokojí v robote. Už ma to nebaví . ďakujem všetkým čo sa zapojili do diskusie.

bobobbb
27. feb 2014

slovami jednej z vás "je to tu celé zle, celé zle". Všetko ste prekrútili, nafúkli, náš vzťah má pritom celkom iné problémy, oveľa závažnejšie ako toto. Tým, čo ste tu o mne popísali ste utvrdili MM v tom, že ja som ten zlý a vlastne najhorší. Fakt je ten, že ona rozbíja manželstvo a že stojíme myslím teraz aktuálne celkom blízko pred odlúčením, možno rozvodom a zničením rodiny. Z jej strany, vďaka vašim vetám. Ešte raz teda VĎAKA, aj za naše deti! Vidím, že tu nie ste zvyknuté na iný názor a na prítomnosť mužov. Ja som teraz ten, ktorý ľutuje tých vašich. Keď sa tu takto huckáte navzáom proti sebe, to musia byť pri vás riadne pod papučou.

sherynkamalinka
27. feb 2014

@bobobbb tvoja manzelka v tomto manzelstve nie je stastna uz dlhsiu dobu, skor ako to tu napisala a skor ako si vobec precitala nejaku reakciu od nas. A myslim si ze ak od teba odide, vase deti sa jej casom len a len podakuju. Ty si presne typ cloveka, ktory sa potrebuje prezentovat ako bezchybny, a obvinovat vsetkych za vsetko co sa prihodi. Vsetci su vinni len ty nie. A tvoj komentar o tom, ze sa mame citit vinne za znicenie tvojej rodiny a nestastie tvojich deti...tak konecne si uvedom, ze za toto si mozes hlavne ty sam Pan Dokonaly neomylny. A tvojej manzelke by som odkazala len tolko...ak sme ti len jedna z nas otvorili trochu oci s kym to zijes, stalo to za to sem napisat..

mylove321
27. feb 2014

ja by som strasne mala nutkanie takeho cloveka pourazat v zachvate zurivosti, ktory by vo mne najskor vyvolal tym sikanovanim...toto by som raz nevydrzala proste. akoze co si o sebe mysli? neznasam takych sovinistov.
vies co, ked nahodou dostane nejaku infekciu penisu alebo by mal problemy s postatou, na tvojom mieste by som ho nepustila k urologovi, ved na penis tvojho partnera mas pravo len ty, ked nikto nema pravo ani len vidiet tvoje prsia vo vystrihu ani lekar pri porode nemoze vidiet vaginu...nie je on trosicku psychopat?a potom by sa podla mna ukazal, ze by povedal nieco typu, ze on je muz a ty si zena, takze to je ine. to je vecna skoda, ked ma muz takto vymyty mozog...

namornicka
27. feb 2014

@bobobbb ak by bolo u vás doma všetko v poriadku a tvoja žena šťastná žiadne reči tu na internete by ju nezmanipulovali. Nehľadaj vinníka inde a neobhajuj sa zbytočne, aspoň nie tu, pretože si iba sypes popol na hlavu. Už si sa odprezentovali, tešilo nás. Buď prestanes svoju ženu dusiť alebo o ňu prides, je to iba v tvojich rukách. Nerieš teraz aký si, faktom je ze tvojej žene to vadí a je na tebe ako s tým naložiš.

mylove321
27. feb 2014

a nechapem ho. co chcel tie deti porodit on? a a tie vystrihy su chore, ved deti to vobec nevnimaju sexualne. co ma malo sexu ze sa na taketo malickost chyta? co tym vyriesi? to by sa este dalo aspon praktizovat, ale neviem ako by ta nar odrodil on. su iste take naturalne pary, ale na to by mala byt naklonena aj zena. a zas, kojit nemusis pred otcom, to by som nevidela ako tragediu. ale vseobecne, myslim, ze ked vytvara dusno, tak casom keby si mu aj vyhovela, bude len prisnejsi a najde si ine blbosti. je to magor, opusti ho.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
filipal
28. feb 2014

a viete ze mne manzelky vôbec nie je luto? zije presne tak, ako si zasluzi. ved ona nechce nic zmenit. chcela by, aby sa zmenil partner. ale vôbec nepochopila, ze on robi len to, co mu ona dovoli. to, ze nema ziadnu sebauctu ma samozrejme vela pricin uz v detstve, ale zmenit svoj zivot dokazeme len my sami.

sissmiss
28. feb 2014

@bobobbb nie si v poriadku. Nie preto co o tebe pise tvoja zena. Ale podla toho co o sebe pises ty. Mozes sa obhajovat, mozes inych obvinovat, ale nemas to u seba ok. A na druhej strane, podla toho co pise tvoja manzelka ani ona nie je v poriadku. Takze este raz, nie pre reci tvojej manzelky o tebe a nie pre tvoje reci o nej...ale podla vlastnej reci ste sa ukazali. Kazdy ma nejaku vadu, nejaku chybu, ale su k dispozicii moznosti ako sa zlepsit, zmenit. Mas podla tvojich vlastnych slov strach z toho ze manzelka by si mohla vybrat nieco ine ako bezbrehe posluchanie teba. A kedze si presvedceny o spravnosti svojich nazorov, tak kazda jej odchylka od tebou doporuceneho je pre teba neunosna. Ale musis sa zamysliet nad tym, ze tvoje doporucenia nie su spravne, uz len preto, ze tvoja ziarlivost je chorobna, vidis vela veci pokrivene. Mozno si manzelke uz tak velmi ublizil zakazmi, prikazmi, obemdzeniami, ze sa bojis ze ak jej nechas slobodnu volu, tak si vyberie zivot bez teba. Ale to ty si si uplietol bic sam na seba. Na tvojom mieste zacnem trosku pochybovat o sebe, o svojej neomylnosti. To co ty popisujes ako svoje charakterove crty je sice pekne, aj s prirovnanim k viere, ze sa neda zmenit, prinutit...ale ak clovek kradne lebo je presvedceny ze moze, tiez moze povedat ze no co uz, neda sa mi inak. Bars cela spolocnost jeho spravanie odsudi, bars je jeho spravanie jednoznacne popisane ako nevhodne, nespravne. To nie je velmi vizitka dospeleho cloveka. Ano, nemusis sa menit, nemusis menit svoje patologicke spravanie, ale nestrkaj hlavu do piesku nad nasledkami. O tom je dospelost, ze za svoje spravanie prijimes aj zodpovednost, nie sa vyhovarat na modreho konika ze manzelka ma podporu a neplni tvoje prikazy a ocakavania lebo sa citi byt silnejsia. Ja si o nej myslim svoje a ci uz je zmenena tvojou chorou ziarlivostou alebo bola taka odjakziva, aj jej by poradna prospela. Nehadzte stale vinu na toho druheho, ani na konika 🙂 Su tu mnohe pribehy zien ktore ziju s patologickymi partnermi a napriklad nevedia ze to moze byt aj inak, pretoze doma zazili ze otec pil a bil mamu aj deti a oed to maju vo svojom manzelstve, myslia si ze je to ok. Potom sa dozvedia ze nie, ze v dobrych manzelstvach si partneri pomahaju, vychadzaju v ustrety, nenadavaju si, lubia sa...a teraz je zly konik ak to zistia tu? Lebo to je paralela, chory vztah a chore spravanie nechce byt porovnavane, prezentovane, lebo ta patologia vie cim je, nechce ist na pretras. A opakujem, to co o tebe napisala manzelka je v tvojom pripade uplne irelevantne. To co si o sebe pisal sam vyjadruje nieco patologicke v tvojej osobe a vo vasom vztahu. Skus si povedat, ze tvoja manzelka nie je tvoj majetok. Nepatri ti, ako ani ty nepatris nikomu. Ste spolu lebo spolu byt chcete, dobrovolne ste sa vzdali casti svojej slobody a vychovavate deti. To ako sa sprava ona neovplyvnis, nevlastnis ju. Naozaj vam uprimne radim poradnu, jeden aj druhy, ty patologicke ziarlenie a ona vecna nespokojnost a neschopnost prijat zodpovednost za svoje rozhodnutia, obaja ste sa pokrutili, mozno ste sa len prisposobovali tomu druhemu, ale toto nie je stastny vyrovnany vztah, utocit kto bol zly prvy a kto koho zmenil. Drzim vam palce

kveta
1. mar 2014

@bobobbb Mozes ziarlit. To pravdepodobne nezmenis. Ale nemusis kvoli ziarlivosti obmedzovat partnerku a nicit Vas vztah. Proste len ziarlit v duchu.

Manzelstvo sa da zachranit. Ale musis sa zmenit Ty.

misinka26
1. mar 2014

Nehnevkaj sa na mňa za môj názor, iné príspevky som nečítala, ale kokos žiarliť na ženu, že ju videli pri pôrode?? pre každú je to nepríjemné keď ju očumuje kopec ľudí a to nehovorím o tom čo si tá žena musí pri pôrode prežiť, to nie je len rozčapiť nohy a kukajte ... veď to je bolesť ako fras a to, že sa na to kukajú iný ľudia nie je vôbec voľba ženy ale nutné zlo ... prečo pre boha a na čo má žiarliť na to, že žena trpí ??? to je podľa mňa scetsné a že on sa stým musí zmieriť???to je na hlavu ... mal by sa nad senou chlapec zamyslieť ... že žiarliť na to, že ma videli ako rodím, veď to nie je nič úžasné také rozťahané genitálie ( sorry ale toto fakt nie je normálne ) ... a neverí že či to nejaký Dr. užíva keď to vidí a ani nik iný prítomný pri pôrode ... muž má byť oporou a podporou veď všetko si odserie žena a nie na ňu ešte nezmyselne žiarliť, prečo pre boha ???? že mu dá dieťa ???

mylove321
3. mar 2014

@misinka26 to je asi jeden z tych muzov, co berie zenu ako nejaky majetok a najradsej by ju ukryl pred akymikolvek pohladmi druhych muzov...je to zle...a mal by si to uvedomit a vyriesit si to sam, nie este stazovat manzelke zivot za to, ze ma takuto slabinu...

lenkaa33
16. mar 2014

@marriah nechcem si zastavat tvojho manzela, ani tu tvrdit, ze nema chybu. Vies, nikto nie je 100%tny. A ani ty nie. Len sa cudujem, ze si sa nechala prispevkami 'konickariek' , tak uniest, zobrala si ich mozno az prilis k srdcu a mozno tuto oblast vasich problemov - ziarlenie - nafukla uplne do ineho levelu. A na zaklade prispevkov 10zien manzelovi si cchela dokazat, aku ma on chybu. Ziadna osoba, ktora prispela v tejto teme ozaj nemala ten spravny nazor. Nepoznaju ta a neziju s Vami v jednej domacnosti. Nechceli ti radit zle, ale ozvala sa v nich zenska spolupatricnost a chceli branit zenske prava 😉 . Co je pekne. Tvoj manzel je ziarlivejsi viac ako vacsina muzov, ale nie je despota. Nejaka terapia vam moze pomoct, Ale skor nejaka manzelska poradna. Nie odborna pomoc vyslovene na 'jeho problem'. Keby jeho ziarlivost bola extremna, tak by ti nedovolil ist na ulicu, musela by si kracat so sklonenou hlavou s mastnymi vlasmi. Nesmela sa ani len pozriet na postara. mala by si strach z neumyselneho pohladu na muzske pohlavie, ze doma ta bude cakat ziarlivostne peklo. Prispela si na zenske forum, kde si nemohla ocakvat inu reakciu. Ja si myslim, ze objektivny nazor si nedostala. Co si vsak docielila je, ze si mozno medzi seba a manzela zasadila semienko, ktore moze vyklicit naozaj v nieco, co ta moze neskor , s odstupom casu, velmi mrziet....ako spominal tvoj maznel @bobobbb odlucenie, rozvod. Mozno si naozaj nestastna v inej oblasti manzelstva, mozno ti neprospieva byt na materskej a nemat socialny zivot taky, ako ma tvoj manzel, kedze on chodi do prace, zatial, co ty si doma s detmi. Ziarlivost ako taku na gynekologa viem pochopit, myslim, ze s tym ma problem viacero muzov, len vedia to lepsie spracovat. Urcite im nie je prijemne, ze ich zena sa rozkracuje u ineho muza ( ja mam tiez gynekologa , raz mal moj manzel komentar, ze chlapa, ale som mu povedala, ze je super odbornik, tak to spracoval nejako v hlave, tvoj manzel s tym ma asi vacsi problem ). Kojenie viem pochopit, ze sa citil trocha 'nepripravene' , mne osobne by bolo trapne mat prsnik pred mojim otcom vonku a kojit. A viem, ze ty si sa odklonila a bolo to prekvapko, @bobobbb to zial nespracoval ale hadam si to teraz uvedomil. co sa tyka ziarlivosti na obliekanie, aj toto viem pochopit. asi ma rad konzervativnu modu. A vies koho si si brala. Podla mna partneri by si mali vychadzat v ustrety a nerobit veci, ktore vedia, ze tomu druhemu nerobia dobre. Urcite nemas chut chodit v mini a pushapke, ved si matka tusim troch deti. Zas tvoj manzel by mozno mohol po tejto verejnej skusenosti na MK pristupit ku kompromisu a dopriat ti a tolerovat, aj ked s kusanim do jazyka, ale podporit ta v tom, ze chces niekedy vyzerat zensky a dat si mozno vacsi vystrih ako on 'povoluje', pretoze urcite si myslim, ze nie si zena, co by to zneuzila a dala si vulgarny vystrih. Nech si zachovas tu decentnoat, ktoru tvoj manzel zrejme na tebe ma rad. a ked sa mu tak pacis 🙂. Ja neviem ako to je u vas a do alej sfery idu hadky ohladne obliekania, mne osobne sa napriklad kratke sukne nepacia a nemyslim len mini. Vzdy som mala rada sukne po kolena. Ten strih je zensky a tak sexy!!! A je to momentalne aj velky hit. Ak ma problem tvoj ,uz celkovo so suknami, tak to je asi problem. Dufam, ze toto forum nepokazilo nieco medzi vami, ale obaja by ste to mali brat len ako take upozornenie a verim, ze najdete kompromis. Zaver : Obaja by ste si mali uvedomit, ze mate rodinu a ze sa lubite a spolocne, kamaratsky a partnersky tento problem vyriesit a snazit sa pochopit navzajom. @bobobbb si si vedomy svojej ziarlivost, nemechaj, aby ti znicila manzelstvo. ak svoju manzelku milujes, dopraj jej obcas sa citit zensky, je doma na materskej a myslim, ze by to pomohlo aj jej sebavedomiu, citila by sa lepsie. Nepotrebuje slintave pohlady muzov, staci jej ist po ulici a citit sa zensky a obcas zensky, decentny vystrih a sukna jej moze k tomu dopomoct. my zeny sa radi pacime - samej sebe v prvom rade!!! a kompliment, ci uz aj od kamaratky padne velmi dobre. Happy wife - Happy life.

filipal
17. mar 2014

@lenkaa33 ked ziaden nazor, ktory zaznel v tejto diskusii nie je spravny, naco sem pises ten svoj? tvoj je spravny?

mariuskaa
17. mar 2014

.

v_alika12
20. mar 2014

ty VOLE. Tato diskusia je vymyslena,vsak? Realne to takto funguje hadam iba v Abu Dhabi 😀 Ale ak je aspon z casti predsalen pravda to, co tu @marriah a @bobobbb pisu, tak mam pre vas radu:
1. pozrite si spolu dobre pečko a odviazte sa 😝
2. navsteva psychiatra
3. no komu neni rady, tomu neni pomoci...
Prepacte, ale porod, kupalisko, vypnuty net ... to by ani filmove platno neunieslo, vsak toto je aj na kona moc 😲

yanni
20. mar 2014

@v_alika12 preco v Abu Dhabi? Tam je to nahodou velmi zapadne. Chodime do Emiratov kazdy rok a akurat teraz v pondelok sme sa vratili z Abu Dhabi. Tak tam vidis aj zenu ako na verejnosti koji, musim ale podotknut, nevidela som na verejnosti kojit ziadnu Arabku. ale zase aj na verejnych plaza Arabky normalne v bikinach a nie je problem. Chlapi za nimi nebehaju z uterakom a nezahaluju ich aby nahodou neboli sexualny objekt ;-DDDD

Chlap tejto babenky nepomoze uz ani len cvokar. Ani terapia. Nech sa ho zbavi.

lenkaa33
21. mar 2014

@filipal máš pravdu,, ani moj názor nie je správny 😝 , ani som sa dúfam nevyjadrila, že je. Nemala som sa ani vyjadrovať, lebo nemám ani najmenšie právo nikoho súdiť a ani nevidím do ich života. Len si myslím, že modrý koník by nemal byť dovodom alebo spúšťačom rozvodu. Určite by si človek nemal brať rady z mk až tak k srdcu, že ich bude používať ako zbraň a nástroj dokazovania pravdy. Nik nevie ako to u nich je. Ona žiarli, že on chodí k bazénu, on žiarli, že ona je v plavkách, ona sa sťažuje na jedno a on tvrdí, že hlavné a podstatné problémy sú iné. No vyznaj sa v tom 🙂 Každý sme teda nejaký. Ale ja už radšej čuším a idem zarezávať, lebo mi šéfka naloží .

mysicka36
21. mar 2014

Toto manželstvo určite nerozbila táto debata 😒 Sledovala som to od začiatku a tu ide o psychopata. Možno prehnané pomenovanie ale naozaj pán dokonalý...

jabadaba
26. mar 2014

@marriah uf, to mas co za muza? Prve co mi napadlo, ze je moslim a preto mu prekazaju muzi lekari. Ale ako som citala dalej, tak jedine co mi napada na adresu tvojho muza je, ze nie je kompletny a ma diagnozu, ktoru by mal urgent riesit.

jabadaba
26. mar 2014

@lenkaa33 asi sa mi sniva....

samantha223
26. mar 2014

@marriah vydieranie,,, psych. tyranie :(

velkacica
27. mar 2014

môj by práve bol rád, keby som dokonca rodila celkom nahá - je to tak naturálnejšie 😀

erjona
13. apr 2014

@jabadaba
@marriah
@v_alika12

Marriah - podla mna si to vydiskutujte, si vrazila tolko energie do manzelstva, tak sa pri 3 detoch oplati on bojovat, chapem, ze ti chyba vlastna rodina, ja zijem tiez v zahranici a moja rodina na SVK, takze viem ako sa citis, svokra ti matku nenahradi, aj ked u mna tento pocit prichodom deti odisiel, tvoj manzel si mozno teraz uvedomil, ze jeho reputacia a EGO nie su na prvom mieste a do vztahu treba aj investovat porozumenie a kompromisy a nie len porucat a udavat hranice,,, dufam, ze zistil, ze si v takomto vztahu nestastna a podnikne kroky, aby sa to zmenilo---

Jabadaba a aplika - ja mam MM moslima, mozem nosit minisukne, vystrihy, chodim na kupaliska, nevypina mi net a dokonca sa idem s kamoskami v noci aj zabavit a zatancovat a on dava pozor na nase 2 deti,,, absolutne taketo spravanie nema nic spolocne z vierou, ale s clovekom ako takym,,, Pri porode nebol z toho dovodu, ze ked len pocul zo saly vrieskat nejaku inu rodicku, mu zle zostalo,,, precitoval do spiku kosti tu bolest s nimi,,, je proste taky,,, ja som mala pri prvom porode team lekarov asi 30, pretoze som mala problemove tehotenstvo a aj porod a zaroven s cisarskym aj operacia, takze som bola na raz niekolko krat rezana,,, absolutne nepozeral manzel, ze ci su tam chlapi lekari, bol stastny, ze vsetko dobre dopadlo a narodil sa mu zdravy syn, pri dcere to nebolo inak a na operacnom stole som teda nelezala oblecena,,, absolutne mi ani len nenapadlo, ze boze vidia ma nahu,,, bola som rada, ze vsetko bude za mnou a ja sa budem citit lepsie a najviac som sa tesila na maleho, ze ho uz konecne uvidim,,,

@bobobbb som velmi rada, ze ti manzelka povedala o tejto diskusii, aspon si si uvedomil, ze tvoj vztah nie je tak v poriadku ako si si myslel, teraz uz zacat len riesit a snazit sa o napravu, drzim palce!!!

erjona
13. apr 2014

Este som zabudla dodat, ze aj gynekologa som mala chlapa, bohuzial zomrel velmi mlady, nahle - tak musim hladat ineho, ale aj tak budem zasa len chlapa hladat, na SVK som mala raz zenu a bola to velmi neprijemna skusenost, nikdy viac,,,,

Strana
z9