Je priateľova záľuba detinská?
Priatel ma 35 rokov a volny cas travi tym ze si maluje plastove figurky z nejakej spolocenskej hry. Potom sa s tym chodi hrat s kamaratmi do herne. No a s tymto dokaze zabit cele hodiny, kludne pri tom presedi cely vikend. Mame jednu izbu akoze "pracovnu" a tam to ma poroztahovane a vystavuje si to vo vitrinkach. Navyse to nie je najlacnejsia zalezitost a podla mna by tie peniaze mohol radsej investovat alebo ich dat do domacnosti. Inac si vo vsetkom rozumieme ale s tymto sa neviem stotoznit. Som vadna ked si myslim ze 35 rocny chlap by mal mat trochu serioznejsie konicky?
@anonym_autor Prepac, ale ty sa nemas co starat do jeho konickov, je to dospela osoba.
@anonym_autor my sme to v 35 robili tiez, teraz uz neni na to cas zial, ale hrali sme Descent. Aj sme nejake printovali na 3D 🙈😀😀😀 Oida, sme my take decka stale
Nikomu tým neubližuje. Negembluje, neprechlastá to. On má ako koníček toto, ja míňam na knihy.
A koľko chlapov toleruje, že my míňame stovky na nechty, masky, procedúry a makeup. Lebo máme na to právo. Nechaj ho tak. Má právo mať takúto záľubu, podľa mňa je to práveže zlaté. Ak sa ti nevenuje a nemáte peniaze na základné veci, tak vtedy to rieš, inak ho nechaj tak
@anonym_autor serióznejšie koníčky? Má chodiť hrať golf alebo čo si predstavuješ pod týmto pojmom?
On tebe tiež vyčíta tvoje koníčky? Asi nie však.
@anonym_autor ano, si vadna. Co su podla teba serioznejsie konicky a myslis si, ze tie by nestali nic?
Ty davas vsetky peniaze len do domacnosti, nemas ziadne hobby?
@anonym_autor Že by hrával Dungeons and Dragons naživo s kamarátmi ? To už je dnes vzácne ! Určite mu do toho nezasahuj ak to teda neovplyvňuje nejako váš vzťah. Však aspoň vieš čo robí a s kým.. čo je asi viac ako môžu povedať ostatné ženy o svojich mužoch. Navyše ak to robí dlhé roky a ty mu to teraz zarazíš tak nevieš ako sa zachová on.. aby si neprišla na to že teda ak si mám vybrať medzi koníčkom a tebou tak si vyberám koníček. 😂😂
su aj drahsie koničky, ja ani nechcem vedieť koľko ma muz v rybarskych veciach vrazene🤣 uz je to vsak spoločny konicek, len postel a spacak ma stali 200€🤣
No a, toto mi je ovela sympatickejsi konicek ako ked chlapi 35r hraju debilne hry na PC.
@anonym_autor Ano, si vadna, ked toto riesis. Moje zaluby ma stoja priemerne 500 eur mesacne a zatukala by som si na celo keby moj drahy nieco taketo povedal.
No a, toto mi je ovela sympatickejsi konicek ako ked chlapi 35r hraju debilne hry na PC.
@anonym_92f6b4 Takže u teba hrať sa z figúrkami - Sympatické. Hrať sa na PC/Xbox/PS - Debilné. Zaujímavé. 😵 Navyše hranie sa hier u dnešných mužov mladších ročníkov je pomaly už rovnako normálne ako bolo chodiť slopať do krčmy, či chodiť sa voziť na motorke/aute kade tade u starších ročníkov.
S tebou musí byť radosť žiť. Aké máš koníčky ty? Koľko času a peňazí im venuješ?
Bola by si radšej, ak by každý piatok vypadol na ryby a vrátil sa v nedeľu večer? Lebo to je jeho koníček? Alebo keby vsádzal niké, fortuna a presedel by hodiny nad ticketmi? Alebo hral PC hry s kamošmi cez net do rána do tretej?
A ty mas ake konicky? Dufam, ze su dostatocne seriozne a uplne zadarmo
Boze a co .. kazdy ma to svoje
Ja neviem ale my sme v partii vo veku od 25-35 rokov a bežne sa stretávame a hrávame spoločenské hry ...zamňa
pekne hobby
@anonym_autor Ahoj, podla mna uplne normalny konicek, lepsie ako keby chodil denne do šenku, alebo travil cas stavkovanim, ci automatmi. Niekto ide rad do fitka, niekto bike, niekto maluje a on ma rad toto. Mozno keby si sama vyskusala raz vymalovat taku figurku, este by sa potesil,ze to chces skusit, a ktovie, mozno aj teba by to bavilo. Len mas na to taky pohlad, lebo ti to pride takto len ako nahlad na to detinske. Nebran sa vyskusat si to, len tak, a uvidis sama. A ked ta to aj bavit nebude, tak ved hadam mas aj ty nejake zaluby, ktore rada robis ty a pre neho to moze byt zrovna blbost, len ti to nepovie, lebo toleruje, ze kazdeho bavi nieco ine🙂
kazdy na zachovanie dusevneho zdravia potrebuje mat konicek. Tym, ze je kreativny je to len dobre. Horsie by bolo keby hraval na pocitaci bojove hry (niekolko hodin), chodil by ti hravat automaty, pil by s kamosmi a pod. Ak mate spolocny ucet tak sa musite dohodnut kolko vas stoji domacnosti a nalezite prispievat z oboch stran a nech kazdemu z vas ostanu aj vlastne peniaze na konicky. Zeny minaju peniaze na vlasy, nechty, handry, topanky, kabelky.... kazdy ma svoje. Toto je velmi neskodna zaluba a je fajn, ze ho nieco bavi a niecomu sa venuje. Ty mas ake konicky ? Na co minas peniaze ty ? Nemas spravny pohlad, ze je to detinske. To by si o babach co radi hackuju povedala ,ze ich konicek je trapny lebo je babkovsky ? Ved jeho to bavi. Kym na to nemina privela z vyplaty a celu domacnost financne tahas ty, kym sa s tym nezabava tak tak, ze zanedbava tvoju pozornost a pozornost vasej rodiny tak prepac ale si netolerantna.
@anonym_autor ano, si vadná. Ja mám drahé koníčky a môj muž to toleruje. Dokonca ma v tom ešte aj podporuje, pretože vie, že mi to robí veľkú radosť. On ma rad minecraft a pokemonov. Ci je to detinské alebo nie, tak na tom vôbec nezáleží. Hlavne, ze jeho to baví 🤗
@anonym_autor ja poznam 45rocnych, ktori to robia. 🙈 mne to pride vrcholne antisexi.
Áno si vadna.
A ja myslim,že to je v celku fajn mať taký koníček..ved to má ako hobby..my ženy tiež tvoríme vence,dekorácie,vajíčka..a kadečo iné.
Všetci..teda aspon ja a ešte pár ludi na planete sme věcné deti...máme v sebe stále dušu dieťata a bavia nas hračky..inak už ako dospelákov ale bavia.
Ako sa hovorí nepije ,za ženskými nechodí..tak ho necahaj sa hrať 😁
Ak si stále vie nájsť čas aj na teba a váš spoločný čas..zem sa točí správným směrem 😉
My s muzom stale hravame hry a mame doma cez 50 spolocenskych hier 🤣🤣. Ja mam svoje konicky muz svoje, sme dospely ludia a bavia nas ine veci. Hadam necakas ze ked je s tebu uz nebude nic robit nikdy sam?
@anonym_autor Mne to tiez nie je blizke, ale povazujem to za neskodnu, normalnu zalubu a poznam chlapov aj vo vyssom veku, co sa takymto veciam venuju. A su dobri manzelia aj otcovia, dokonca pri detoch nie je takyto konicek vobec na skodu.
@anonym_autor Bože chlap nedroguje, negembluje, nechlastá. Má v tom záľubu, baví ho to. No ale ženičke sa to nepáči, lebo z toho by si mohla kúpiť Louis Vuitton kabelku alebo dovolenku.
Akože vážne? Od teba by som utekal ihneď, keby si mi zakazovala moje záľuby a vysmievala sa na fóre.
moj manzel ma 40 a maluje figurky tiez 🙂 je to jeho konicek, zaluba a hlavne relax po praci 🙂 a ano, potom chodi s kamaratmi obcas tieto spolocenske hry hravat. to su obrovske hry, hraju to niekolko hodin. a vobec mi to nevadi, ved aj ja mam nejake svoje konicky 🙂
@anonym_autor a ty mas ake konicky?

Áno si. Nechaj toho chlapa žiť.