Je sebecké ísť na dovolenku bez detí?
Caute caute. Nie som sebecka, ale tento rok som si povedala,ze aj ja chcem dýchať. Nič iné len škola, varenie, upratovanie, treningy, len ťahajú peniaze. Ja ani nezijem, kupim si niečo raz za x mesiacov, vsetko len deckam.Nevladzem, ledva pozeram. Nechali ste niekedy pubertakov doma? Chodiana strednu skolu. Plus dalsie dieta na ZS prvý stupen
@dory11 lenže dovolenka s detmi je väčšinou o tom že sa len fyzicky presunieš ale inak je to ako doma, nehadajte sa, požičaj mu, spat treba atd... vkuse niečo ... jednoducho totálne vypneš
netreba byt zase uzkostne naviazane na deti .
@sara07 to není úzkostlivo ja si úplne pohode oddychnem na dovolenke .bez problému nepotrebuje od dieťa odísť aby som si odpocinula mne moje dieťa neprekáža a bolo by mi ľúto že je doma a ja si užívam .
@sara07 to není úzkostlivo ja si úplne pohode oddychnem na dovolenke .bez problému nepotrebuje od dieťa odísť aby som si odpocinula mne moje dieťa neprekáža a bolo by mi ľúto že je doma a ja si užívam .
@dory11 to nie je o prekažaní
aj k....a rozdiel byt na dovolenke s 1 dietatom a 2,3 a vyšie
s jednym dietatom som si vedela aj ja oddychnut
to nie je o prekažaní alebo že mi vadí , zase nerob zo seba nadbohynu a neodsudzuj pasívne matky ktore si idu oddychnut
píšeš o uživaní to ako keby matka tam do piatej schlastana, tancovala na barovom pulte alebo čo
čo je na tom zle si v tichu oddychnut na balkone s knihou ? alebo si svojím tempom vybehnut turu , ako sorry ale zaručene si ju tak nevybehneš s dietatom ako sama , to by to dieta muselo proste celu cestu bežat popri tebe
to isté sauna, snad nejdeme tahat deti do finskej sauny ked nie su zvyknute od mala , prípadne ako moje zalubenie v saune proste nenašli
a dovolim si tvrdit že absolutne nevieš a nerozumieš odstrihnut sa od dietata nie pre seba ale tak pre to samotne dieta , ked to pochopíš môžeme sa dalej bavit, skorej to ako nemá vyznam
@dory11 si ma skutočne pobavila , máš jedno 4 ročné dieta, povieme si ked budeš mat dve z toho jedno v puberte 😂

Keď chces chod .ale ja osobne by som si nevedela oddýchnuť niekde sa má dovolenke a vedieť a že deti sú doma bolo by mi ľúto .ale ak to tebe vyhovuje tak bez ale mladšie určite ku babke alebo dospelí dozor
@dory11 lenže dovolenka s detmi je väčšinou o tom že sa len fyzicky presunieš ale inak je to ako doma, nehadajte sa, požičaj mu, spat treba atd... vkuse niečo ... jednoducho totálne vypneš
netreba byt zase uzkostne naviazane na deti .