icon

Je sebecké ísť na svadbu bez tehotnej manželky?

21. aug 2024

Co by ste si mysleli keby ste tehotna kratko pred porodom( tzv moze to prist hocikedy ) a vas muz ide na svadbu bez vas , hodinu od domu.. je to od neho sebecke alebo prehanam ?

Strana
z4
pribinak
21. aug 2024

@jeennyv ale no….nebud dramatická, že chrapun …akože to preháňaš

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nikdenikto
21. aug 2024

Boli sme týždeň pred termínom….muz tiež nepil. Ja som to krátko po pól noci vzdala lebo už som nevládala ani stáť ani sedieť, nijako mi nebolo dobre. Tak ma odviezol domov a jeho som poslala naspäť. Aj tak by mi vadilo, že vedla mňa dýcha, v tom čase mi vadilo už všetko 😂

hellionka
21. aug 2024

Ahoj, mne by to vadilo. Neviem aký ma problém odísť skor aby ste sli spolu a to kvoli tak dolezitej veci - tehotenstvu. Myslim, že každý normálny človek to pochopí, že nenecham tehotnú ženu doma, lebo tam potrebujem sedieť do rána. Proste prioroty … Tu, ale podporu nečakaj, tu je to samá tolerancia a už vobec keď si dostala najviac, čo si mohla a to je to, že Tvoj muž nepríde z nejakej svadby na mol ožratý, lebo zábava = predsa alkohol … to je fakt obeta. Držim palce, nech sa dohodnete.

ankare
21. aug 2024

Môj by bezo mňa nešiel. Buď by sme šli spolu, alebo ani jeden.

sasula1333
22. aug 2024

Tak to mas takeho muza ako ja. Ten tiez chodi kade-tade a neberie ohlad ze by som ho mohla potrebovat. Najnovsie z panskej jazdy kde bol na 4 dni dovliekol aj kovid a nakazil ma. Podla mna je to sebecke ale ten moj mi vravi ze mu nedoprajem a ze som sebecka ja. Ale to ze ja trcim iba doma, sama, a bojim sa co bude ked on je stale niekde prec to mu pride ok...co ti poviem...

petulda333
22. aug 2024

@sasula1333 jej muz ale nechodi kade tade. Ide na svadbu,dokonca chce aby sla aj ona,a ked nebude vladat ju odvezie. Naozaj ho porovnavas s tym svojim? On nebude ani pit,bude na mobile keby bolo treba. Ach. Citajte a nedramatizujte

1ryba
Odpoveď bola odstránená
aurora33
22. aug 2024

@sasula1333 ste zvláštny pár

aurora33
22. aug 2024

Autorka podla mňa ti dal doobry návrh: šli by ste spolu a potom by ta odviezol domov a vrátil by sa. Alebo to že si tehotná, znamená že musí sedieť stále len pri tebe doma? Do prace môže chodiť? Masaker ako niektorym ženám prepína.

petulda333
22. aug 2024

@simona20201309 a preco by sa muz nemohol ist zabavat,ked uz aj dieta je na svete? Dcera mala mesiac,ked som zacala chodit 2x do tyzdna na jogu. Raz za cas na kavu ci drink. Muz zas na futbal a pod. To,ze mame dieta ,neznamena,ze musime sediet len doma alebo chodit niekam len spolu

sasula1333
22. aug 2024

@1ryba nemohol lebo robi z domu 😉

sasula1333
22. aug 2024

@aurora33 Ani nie. Poznam vela takych parov, ze chlapi si chodia na chaty a zeny su doma. My zeny sme na to lenive a aj sa nevieme dohodnut na takom dacom preto tak nechodime. Skorej zi uzivame klud doma ked chlapi vypadnu 😅

sasula1333
22. aug 2024

@petulda333 Pisala ze ide bez nej. Tak porovnavam. Ten moj tiez ide aj bezomna. Je to to iste. A ked napriklad ja niekam ist nechcem alebo nemozemz tak on ide aj tak. Neostane so mnou sediet doma... a urcitr nebude na svadbe nonstop na mobile. Ked bude nejaky prgram, bude sa tancovat a neviem co. Tak isto aj hodinu mobil nepozrie. Tak ako moj ked ma zapas tak 3 hodiny na mobile nieje napriklad...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sasula1333
22. aug 2024

@1ryba tak ked si na chate, diskoteke a neviem kde vsade tak asi skorej ako v obchode. Kedze doteraz sme uz roky chory neboli, tak z obchodu to nikdy nedoniesol...

petulda333
22. aug 2024

@sasula1333 pisala,ze ma ist aj ona,ked nebude vladat tam byt,tak ju odvezie domov
A preco by chlap bez teba nemohol ist? 🙄 A pisala autorka,ze on netancuje a urcite bude mobil kontrolovat,ked vie,ze uz to ma za par. A navyse,kludne moze porodit aj skor

autor
22. aug 2024

@aurora33 haha urcite sedi len doma, ide o to, ze som rizikova a hocikedy sa moze rozbehnut porod.

simona20201309
22. aug 2024

@petulda333 preto sa hlada dvojica tak dlho... kým si nájdu jeden druhého s rovnakými názormi a prioritami. Preto moj muž nie je tvoj muž a preto ja nie som žena tvojho muža. . . Každý by si mal nájsť partnera s rovnakým názorom a mat v týchto veciach jasno od začiatku. To ze to ty vidíš ako normu, ja to ako normu nevidím. Dokážem sa odreagovať aj úplne inak ako niekde v noci pri drinku

anajka266
22. aug 2024

Pôrod sa môže rozbehnúť hocikedy aj keď nie si riziková… neboj nič za 2hodiny neporodíš

petulda333
22. aug 2024

@simona20201309 ja nikde nepisem,ze ti to musi vyhovovat. Reagovala som ma tvoju vetu,ze o pol roka bude pisat,ze sedi doma a muz v meste. Nic zle na tom nie je. Nemusi pri nej sediet. Vam dvom ak to takto vyhovuje,tak ok. Oni asi taki nie su

aurora33
22. aug 2024

Takže stat sa ti môže hocičo aj keď je v práci nie?

nelka93
22. aug 2024

Ja by som bola rada, že ide. Je to blízka rodina nie bratranec najlepšieho kamaráta, ktorého videl raz.

purple_wolf
24. aug 2024

prehanas... krby isiel ba druhu stranu slovenska nepoviem pol slova na teba ale je hodinu id fomu... aj keby ti praskla plodová voda to dieta z teba ihned nevypadnea tvoj muz ma cas za tebou prist... navyse ide na svadbu a nie chlastat na chatu s kamaratmi... vidim ze vo vztahu budete mat velke problemy a aj sa casom rozidere kedze mas potrebu ho kontrolovat

Strana
z4