icon

Je sebecké ísť na svadbu bez tehotnej manželky?

21. aug 2024

Co by ste si mysleli keby ste tehotna kratko pred porodom( tzv moze to prist hocikedy ) a vas muz ide na svadbu bez vas , hodinu od domu.. je to od neho sebecke alebo prehanam ?

dagas
21. aug 2024

A kedy máš termín? Ja by som išla..možno sa budeš cítiť dobre a vydržíš dlhšie ako on a možno sa ti to tam rozbehne a pojdete rovno do pôrodnice 🤭 kufor si daj do auta a más vybavené..a Možno ho to tam nebude baviť a už sa tam nevráti keď ťa zavezie...

mandarinka555
21. aug 2024

Žiarlivosť je sviňa, však?

simsalabim
21. aug 2024

Zena, ved chlap ti navrhol kompromis, odvezie ta domov, nebude pit… co este od neho chces? Chod a zabav sa, vies, ako dlho uz nebudes takto volna???

klarissa25
21. aug 2024

Autorka, si strašne sebecká osoba...

nairia
21. aug 2024

na nasej svadbe tak bol kamos, jeho zena- kamoska nasa, bola vo vysokom stadiu tehotenstva. bolo to 2h od domu. obaja boli pozvani, ale ona radsej ostala doma. sebecke mi to neprislo, bolo mi luto, ze nemohla prist a boli sme radi, ze prisiel on, aj ked by sme chapali, keby neprisiel.
ja osobne by som muza pustila za urcitych podmienok- bude na telefone, nebude pit. ale v podstate u nas by to bola samozrejmost.
asi je to o vasej vzajomnej dohode, kazdy to ma nastavene inak.

anajka266
21. aug 2024

A to nechodí ani do roboty? Lebo caka na porod? Sak rodit mozes začat hocikedy a hocikde.. vacsinou ked zacnu kontrakcie tak este par hodin trva kym porodis… a niekedy mozes porodit hned a to moze byt aj situacia ze muz bude v robote a ani to nestihne… neobmedzuj ho😀

salomuska
21. aug 2024

Utekaj aj ty na svadbu a zabav sa. Doma sa ešte nasedis až až. Bola som na svadbe týždeň pred termínom a hádam do 3tej som vydržala, aj pár sladakov s mužom zatancovala.

simona20201309
21. aug 2024

Nasral by ma a nesuhlasila by som. Spolu prídeme a spolu odideme. Hotovo!
Zas len žena si ma odniesť svoje lebo ne tehotná ze? A chlap si bude chodiť po zabavach, opíjat sa a ruka hore... no určite.
Nie som sebecká, ale to ako by sa zachoval v tomto prípade by bolo pre mňa zrkadlom ako sa bude chovať aj do budúcna. Ty domov s deckom spat a on nech sa baví....
Teraz sú tu silné reči ale o par rokov dostaneš odpoveď- ako si vychovas tak máš.
Takže ja by som pekne krásne nastavila pravidlá a hranice už teraz.

abbey1
21. aug 2024

Chudák chlap. Veď navrhol najlepšie možné riešenie. A ty si odmietla. Aký je problém ísť?, uvidíš, ako ti bude, ako sa budeš cítiť a podla toho zostaneš. Muž ťa potom za vezie domov a vybavené. On si užije s rodinou, ty si doma oddýchneš.
Zbytočne hrotíš situáciu.

abbey1
21. aug 2024
canis_lupus
21. aug 2024

@simona20201309 prečítaj si jej komentáre, písala, že chlap neplánuje piť a že ani tancovať nebude, len sedieť pri stole, tak aká ruka hore? 😂 Aj že ide o blízku rodinu, to by musela byť riadne sebecká, aby ho nútila neísť 😃 Ešte by som ho práveže poslala, nech sa zabaví, kým môže 😁 Že hodina cesty, veď to je nič, ja som išla rodiť do pôrodnice vzdialenej hodinu cesty autom a v pohode som došla 😃

simona20201309
21. aug 2024

@canis_lupus čítala som ze išla by s ním. Tak ak by sedeli do 10-11 aky by bol problém ísť domov skôr?
Môjmu by to ani nenapadlo.... hodinu cesty tam a späť 3x? Len aby som mohol posedieť pri minerálne?

anajka266
21. aug 2024

@simona20201309 zrkadlom ako sa bude chovať do budúcna? A tvoje zrkadlo je aké? Zato,že ty budeš chcieť kysnúť doma,tak bude musieť aj on😂vôbec nie si sebecká

simona20201309
21. aug 2024

@anajka266 hej tehotná pred porodom chcem kysnúť doma, pravda

petulda333
21. aug 2024

@simona20201309 sak vedela do coho ide,ze ked bude tehotna tak si to odnesie sama. Hold udel zeny. A nie,nevidim dovod preco by mal sediet s nou doma. Ved mobil ma. Pit nebude a ked bude treba,tak pride. Myslim,ze svadba je dost vynimocna udalost,takze by som mu nebranila

ja_bb
21. aug 2024

Ja som toho môjho poslala,lebo som ochorela. Ved ak zena nemôže a ti známi sú dobri známi,tak snad nebude sedieť muž doma 🙂

simona20201309
21. aug 2024

@petulda333 ved dobre každý má na to iný názor. Ja si myslím ze tým dosť da najavo svoj postoj k žene. Prilezitosti budú často. Nie len svadby. Žena bude potom doma s dieťaťom a prečo by muž nemohol ísť? Ja sa na to pozerám vseobecne - ako za každú cenu musí byť na tej svadbe do rána a nezaujíma ho názor ženy. Trochu mi nejde do hlavy co také úžasné musí byť na tej svadbe že je ochotný o 11 večer odniesť svoju tehotnú ženu domov po ceste ktorá trvá hodinu (už neviem ci tam a späť ci len tam, jednak je to masaker) vrátiť sa (o pol noci) a znova sa vrátiť domov. Pri mineralke, či pri Cole? Nejaká príliš silná motivácia na chlapa.

fairyy
21. aug 2024

prehanas...aj ja som teraz kratko pred porodom a vyhanam toho mojho s kamosmi, pretoze ja som len tehotna nie chora a ked nebude pit a bude v okruhu niekde do hodiny, aby vedel pribehnut ja nevidim problem a dokonca nevidim problem ani keby si pivo dal, ale nech ma zalohu za seba, kto ma odvezie ...ale ten moj nechce sa boji uplne zbytocne porodnica je 20 minut autom aj keby som susedom.mala zazvonit nech ma odvezu ...

mimka1402
21. aug 2024

@simona20201309 Možno iba to, že stretne ľudí ktorých roky nevidí, nevidel? Ľudí ktori žijú mimo Slovenska a sú na Sk málo? To je dosť silná motivácia... A mňa by mrzelo, že priateľ by nešiel keď napríklad nie sú oslavy, svadby nejak často...

petulda333
21. aug 2024

@simona20201309 neprehanaj. A? Aj moj chlap ostane do rana,zvlast ak je to niekto jemu blizky. No a ju preco nezaujima jeho nazor? Vynasat tu nad nim sudy kvoli jednej udalosti. Nepoviem keby siel niekde na chatu sa ozrat s kamosmi,ale svadba! A ako pisala,ide o blizku osobu,takze tam chce ostat.

zanka777
21. aug 2024

@simona20201309 presne tak priviazať o radiátor zbaviť svojprávnosti a to je chlap do života.... 😂🙏👌👌

denisah6
21. aug 2024

Mala som termín 27. augusta s tým, že sme boli pozvaní 30.augusta na svadbu. Muža som poslala, ja som povedala rodine, že nech sa nehnevajú ale ja proste nejdem. Mala som doma ročnú dcéru. Muž teda so švagrinou a svokrou išli na svadbu s tým, že manžel bol šofér a nepil. Večer už v posteli okolo deviatej mi bolo tak divne, pripisovala som to najprv tomu, že som jedla slaninu večer. O pol hodinu na to má už neznesiteľne boleli kríže, tak volám mužovi nech príde domov, lebo že asi to už bude. O hodinu na to bol doma, hneď sme šli naspäť do BA (tam aj bola svadba). Okolo štvrť na dvanásť sme boli v BA v nemocnici. Vyliezla som po schodoch, lebo neznášam výťahy, tuším 7. poschodie. Malý bol o 23:54 vonku 😁
Takže dá sa a netreba z toho robiť vedu, veď to dieťatko nevylezie za dve minúty a ak si prvorodička tak rátaj aj s možnosťou, že budeš rodiť aj celý deň.
Ale zase ja som typ čo netrapoší kvôli každej blbosti a za mňa by bolo úplne ok, aby išiel na svadbu. A ďalšia vec je, píšeš, že krátko pred pôrodom, to je koľko? Máš mesiac do termínu? Týždeň? Prenášala som už dva dni a aj tak som ho poslala, veď a tak neodrodí za mňa 😂

simona20201309
21. aug 2024

Dobre baby len potom nezabudnite radiť keď napíše o pol roka že ona je doma sama s dieťaťom a muž sa zábava v meste lebo..... prišli kamarati zo zahraničia....
Ale kľudne zo mňa robte sekeru, nevadí mi to. My s mužom mame v týchto veciach obaja jasno. Chodí aj na firemné večierky, aj posedieť s kolegami ... ale sú situácie a situácie. Keď sme niekde pozvaní spolu tak spolu prídeme aj odideme.

andaluzia12
21. aug 2024

@simona20201309 mám presne rovnaký názor ako ty, žena si vždy odserie všetko… je to tak ťažké odoprieť si párty? Pritom si ju ani odopierať úplne nemusí, stačí sa len prispôsobiť manželke a odísť v čase keď to bude vyhovovať jej….

cimage
21. aug 2024

Ja by som isla s nim keby som sa na to citila. Ja som vzdy vsade isla s nim, pre istotu, aj do najblizsieho obchodu 😁. Bola som kludnejsia ked bol pri mne. Aj keby som celu svadbu presedela.

zobaka
21. aug 2024

ja by som s tym bola v pohode, nepoznam nikoho kto do hodiny len tak zrazu porodil

jeennyv
21. aug 2024

Za mna level chrapun…normalny chlap bez zeny, uz svojej manzelky atd na svadbu nepojde a toboz, ked je tehu..za mna..

jeennyv
21. aug 2024

@simona20201309 suhlas..zabavit sa ok..ale nie, ked sa to rodinne a alarmujuco nehodi…zachvilu bude pisat, ze je sama na dieta, bo muz ruka hore

akvi
21. aug 2024

Podla mna prehanas. Bola som v podobnej situacii a muz bol surodencovi na svadbe bezo mna a par hodin cesty, nie hodinu. Samozrejme nepil a bol pripraveny vyrazit a tiez sme mali kamosa na telefone, ktory bol pripraveny tiez keby daco. Ja som tiez bola pozvana, ale fakt posledne, co som chcela, tak sa trmacat niekam, kde budem s bruchom sediet a nic z toho, ja tancujem rada a iba by som to tam odtrpela, ze nemozem.. ale aby som robila scenu, ze ide muz bezo mna, no to mi ani nenapadlo.

pericolosa
21. aug 2024

preco neides? ved tehotenstvo nie je choroba. Ak nie si rizikova tak nevidim problem. Isla by som rovno s taskou pripravena a ak by to prislo tak smer nemocnica .Vacsinou porod netrva 1 hodinu. Bolesti pridu v predstihu takze stihate ist do dohodnutej porodnice.