icon

Je škola skutočným dôvodom k ukončeniu života?

13. mar 2024

Ahojte caka ma skuska na vs a ja neviem ako to zvladnem lebo mam posledny pokus..mam chut sa zabit :( vobec ma nebavi sa to ucit, mam voci tomu nechut a stracam aj chut do zivota lebo cele dni iba sedim doma a rozmyslam..Okolie na mna tlaci aby som mala skolu inak sa nikam nepohnem a mne to nerobi dobre lebo to vo mne evokuje pocit ze ked si nedorobim skolu tak sa moj zivot skoncil..Strednu mam len gymnazium a neviem kde by som sa zamestnala :( Kazdy den premyslam nad samovrazdou a premyslam ze by bolo lepsie keby sa tej skusky ani nedozijem...

Strana
z5
autor
17. mar 2024

Ľudia vy ste takí zlatí..Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za podporu ❤️

karolinakr
17. mar 2024

čo vravíš na ten dokument?

1mata
17. mar 2024

Hlavne sa s týmito pocitmi zver svojím najbližším a neblázni. Keď skúšky neurobíš nič sa nedeje. TY a tvoje pocity sú dôležitejšie ako nejaká škola! Poznám XY ľudí, čo aj bez vysokého vzdelania pracujú na veľmi dobrých miestach 😉
Zájdi za rodičmi a povedz im o tom, čo prežívaš kvôli škole a hlavu hore.

autor
17. mar 2024

@karolinakr ešte som ho nepozerala, ale v najbližšej dobe ho pozriem..

mir0456
20. mar 2024

Ahoj, no čo ako si dopadla? Už si mala štátnice?

andreadca
25. mar 2024

Prezradíš ako si dopadla? Celkom ma to zaujíma 🙂

autor
25. mar 2024

Ahojte, školu som úspešne dokončila 🙂 ďakujem ešte raz všetkým za podporu. Zmenil sa mi život o 180 stupňov a všetky zlé myšlienky čo som mala sú zrazu preč.

liv1
25. mar 2024

Velmi sa z teba tesim a srdecne blahozelam ✊. Pestuj svoje zdravie po vsetkych strankach a nech sa ti dari v zivote 👍👍☺️

tundra
25. mar 2024

Gratulujem👍

mirkie
25. mar 2024

To je skvelé!!!! Veľká gratulácia. Uzivaj tento pocit. Zaslúžis si. A huraaaaa do dospelackeho života ☀️

estellas
25. mar 2024

Gratulujem

andreadca
26. mar 2024

Gratulujem, nepoznám Ťa ale veľmi sa teším 🙂

Strana
z5