icon

Je správne pripútanie chlapa dieťaťom?

11. máj 2021

Bolo by podľa vás správne si pripútať chlapa dieťaťom? Že bez jeho vedomia by som vysadila antikoncepciu.. nemáme spolu vzťah iba občas spolu spávame..

Strana
z2
sella38
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
11. máj 2021

Priputaš ho jedine k plateniu alimentov. 🙂
Ak chceš byť slobodná matka, klamárka, tak choď do toho.

zanetakovacsova
11. máj 2021

V predošlej diskusii ste to už spravili... Tak prečo si pýtate rady

w123
11. máj 2021

nie nebude s tebou ani ked mas dieta ked ta raz muz nemiluje mozes sa aj na usi postavit a tancovat aj tak nebude

sella38
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
11. máj 2021

Toto moze urobit iba uplny bezcharakterny primitiv.

maya_zilina
11. máj 2021

Dokazala by si si uzivat takyto vztah?

ella_price
11. máj 2021

Zas ďalšia diskusia k tej predošlej? A čo by som bola už ozaj zúfalá tupaňa, aby som si ho pútala dieťaťom? Kto kedy a ako zaručil, že chlap hneď skočí a bude tú ženu milovať a starať sa o ňu, lebo zrazu si panička zmyslela, že hups, asi som tehotná. By som od takej odišla a nech sa stará keď je primitívna.

patulienka16
11. máj 2021

Jasne .... je nápad storočia 👍..... 😁😁😁 Keď mu to nepovieš nemusí byť ani jeho 😁

janka0509
11. máj 2021

Takato recnicka otazka moze byt jedine fake.

kkovacovak
11. máj 2021

🤦‍♀️ Niektoré ženy sú fakt na facku. Nie nepripútate si ho dieťaťom a možno by ste sa ani nikdy nemali rozmnožovať

sella38
Autor odpoveď zmazal
silvusias
11. máj 2021

Toto normálna žena neurobí!!

ukulela
11. máj 2021

ok, tymto som pochopila, ze snaha radit aj v predchadzajucej diskusii bola marna ... fake, fake, fake

nairia
11. máj 2021

takych pripadov je na mraky, predoslu temu som nekomentovala, no tu sa vyjadrim... vela zien si mysli, ze dietatom zachrania rozpadajuci sa vztah, vztah v krize alebo dokonca "prinutia chlapa" ostat s nimi... a potom to konci tak, ze chlap sa chodi k*rvit kade tade a zena doma s deckom nervaci... necha si potom urobit pre istotu druhe, niekedy aj tretie, ale okrem tej radosti z deti nema z manzelstva vseho vsudy dokopy nic. alebo ostanu spolu roky a zrazu bum, chlap sa fakt zamiluje, vykasle sa na zenu a samozrejme ON je ten hajzel, ktory si nasiel inu a tak.

acrobaleno
11. máj 2021

Toto je pokračovanie tej témy, kde si nasilu otehotnela či ako?

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
juhseverzapad
11. máj 2021

Ja nenadávam, ale ty si riadna kukurica 🤦

komplikovana
11. máj 2021

Nepoznam chlapa, ktory by sa nechal « priputat ». Mozno na chvilku ano, ale ak nebude chciet so zenou ostat, tak ani dieta ho neprinuti. Odide tak ci tak.

alexandra2010
11. máj 2021

len to aspon nie so zenatym 🙏

syslik81
11. máj 2021

chlapa neudrzi ani dieta ked ta nechce tak ta nechce ... jedine co dosiahnes ze budes slobodna matka a ver mi ze to jednoduche nieje ...a ak si najde priatelku/partnerku budes sa o dieta musiet delit este aj s nimi ... takze nerob somariny a odid zo vztahu so vstycenou hlavou ak to nefunguje ... a ak to funguje netlac ho do nicoho

katkamatka7
11. máj 2021

Kdeže. Dieťa nepripúta jeho rodičov.

sissy27
11. máj 2021

Keby to bolo také jednoduché, že dieťa udrží chlapa vo vzťahu, tak by sme nemali 50% rozvodovosť a osamelé matky, že? 😃

vilma7
11. máj 2021

Dieťa ešte žiadneho chlapa nepriputalo, to fakt chceš aby bol s tebou len preto, že ho oklameš a porodíš mu dieťa? Kam sme to dospeli.Sa čudujem ako môžeš nad takouto variantou rozmýšľať, čo ťa k tomu vedie?

jankapepe
11. máj 2021

Úvaha je od začiatku chybná.
Chlapa si dieťaťom nepriputas. Takže je úplne zbytočné uvažovať či je to správne.

laurika999
11. máj 2021

A ten chlap má tučnú peňaženku, keď si ho chceš pripútať dieťaťom ?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lalenka33
11. máj 2021

Také, ako ty by nemali dostať od chlapa ani cent na výživné.Niektoré ženy by si fakt zaslúžili jednu poriadnu po papuly.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
11. máj 2021

Počkaj, ved dnes tu bola už diskusia ohľadom toho, že dievča vysadilo antiku a otehotnelo

Strana
z2