Je správne pripútanie chlapa dieťaťom?
Bolo by podľa vás správne si pripútať chlapa dieťaťom? Že bez jeho vedomia by som vysadila antikoncepciu.. nemáme spolu vzťah iba občas spolu spávame..
Priputaš ho jedine k plateniu alimentov. 🙂
Ak chceš byť slobodná matka, klamárka, tak choď do toho.
V predošlej diskusii ste to už spravili... Tak prečo si pýtate rady
nie nebude s tebou ani ked mas dieta ked ta raz muz nemiluje mozes sa aj na usi postavit a tancovat aj tak nebude
Toto moze urobit iba uplny bezcharakterny primitiv.
Dokazala by si si uzivat takyto vztah?
Zas ďalšia diskusia k tej predošlej? A čo by som bola už ozaj zúfalá tupaňa, aby som si ho pútala dieťaťom? Kto kedy a ako zaručil, že chlap hneď skočí a bude tú ženu milovať a starať sa o ňu, lebo zrazu si panička zmyslela, že hups, asi som tehotná. By som od takej odišla a nech sa stará keď je primitívna.
Jasne .... je nápad storočia 👍..... 😁😁😁 Keď mu to nepovieš nemusí byť ani jeho 😁
Takato recnicka otazka moze byt jedine fake.
🤦♀️ Niektoré ženy sú fakt na facku. Nie nepripútate si ho dieťaťom a možno by ste sa ani nikdy nemali rozmnožovať
Toto normálna žena neurobí!!
ok, tymto som pochopila, ze snaha radit aj v predchadzajucej diskusii bola marna ... fake, fake, fake
takych pripadov je na mraky, predoslu temu som nekomentovala, no tu sa vyjadrim... vela zien si mysli, ze dietatom zachrania rozpadajuci sa vztah, vztah v krize alebo dokonca "prinutia chlapa" ostat s nimi... a potom to konci tak, ze chlap sa chodi k*rvit kade tade a zena doma s deckom nervaci... necha si potom urobit pre istotu druhe, niekedy aj tretie, ale okrem tej radosti z deti nema z manzelstva vseho vsudy dokopy nic. alebo ostanu spolu roky a zrazu bum, chlap sa fakt zamiluje, vykasle sa na zenu a samozrejme ON je ten hajzel, ktory si nasiel inu a tak.
Toto je pokračovanie tej témy, kde si nasilu otehotnela či ako?
Ja nenadávam, ale ty si riadna kukurica 🤦
Nepoznam chlapa, ktory by sa nechal « priputat ». Mozno na chvilku ano, ale ak nebude chciet so zenou ostat, tak ani dieta ho neprinuti. Odide tak ci tak.
len to aspon nie so zenatym 🙏
chlapa neudrzi ani dieta ked ta nechce tak ta nechce ... jedine co dosiahnes ze budes slobodna matka a ver mi ze to jednoduche nieje ...a ak si najde priatelku/partnerku budes sa o dieta musiet delit este aj s nimi ... takze nerob somariny a odid zo vztahu so vstycenou hlavou ak to nefunguje ... a ak to funguje netlac ho do nicoho
Kdeže. Dieťa nepripúta jeho rodičov.
Keby to bolo také jednoduché, že dieťa udrží chlapa vo vzťahu, tak by sme nemali 50% rozvodovosť a osamelé matky, že? 😃
Dieťa ešte žiadneho chlapa nepriputalo, to fakt chceš aby bol s tebou len preto, že ho oklameš a porodíš mu dieťa? Kam sme to dospeli.Sa čudujem ako môžeš nad takouto variantou rozmýšľať, čo ťa k tomu vedie?
Úvaha je od začiatku chybná.
Chlapa si dieťaťom nepriputas. Takže je úplne zbytočné uvažovať či je to správne.
A ten chlap má tučnú peňaženku, keď si ho chceš pripútať dieťaťom ?
Také, ako ty by nemali dostať od chlapa ani cent na výživné.Niektoré ženy by si fakt zaslúžili jednu poriadnu po papuly.
Počkaj, ved dnes tu bola už diskusia ohľadom toho, že dievča vysadilo antiku a otehotnelo