Je takého správanie manžela v poriadku?
Ahojte, potrebovala by som pocut nazor viacerych ludi/zien na nasu terajsiu situaciu. Sme rodina s dvomi detmi (13+9), obaja po 40-tke. Moj manzel zacal pracovat pred par mesiacmi v novej praci a samozrejme prisli aj nove kolegyne. Pracuje momentalne vylucne s home office a tym, ze aj ja aj ked nie kazdy den pocujem tie kazdo-denne telefonaty. Prevazne s jednou kolegynou (vydata s 1 dietatom) ma v mojich ociach "nadstandartne vztahy". Skusim to priblizit. Telefonuju si denno-denne aj 5-krat za den. Ich rozhovory su asi tak 10 % pracovneho charakteru a zvysok sukromne. Prevazne ona sa mu stazuje a riesi s nim jej sukromne zaleitosti - ako napr. ake auto kupit a on jej radi alebo na aku dovolenku a kde ist, co varit a pod. Tieto debaty vedu do uplnych detailov ako keby sa tykali aj jeho. A prave moj manzel doma nieriesi nic, ziadej zaujem o nase starosti a zalezitosti. Vsetko musim riesit ja. Ani by som v tom nevidela ziaden velky problem ale zacalo to byt velmi intenzivne. Volaju si (prevazne ona) cez vikendy vo vecernych hodinach, pocas dovolenky alebo aj ked nieje on alebo ona v praci. Kazdy den spravy, fotky co varila, kde bola, co piekla a pod. Mne sa takyto casty kontakt prestava pacit a aj som mu to povedala. Samozrejme nastal "ohen na streche" ze ziarlim, nafukujem, hystercim a pod. Ano v spravach sa nenachadza nic "nebezpecneho charakteru" ale tu intenzitu som od neho pozadovala, nech sa to obmedzi. Bohuzial on to vidi inak a nema v plane to urobit. Samozrejme nastala hadka a povedal mi, ze si s nou lepsie rozumie ako so mnou. Ze nemam za tym nic ine hladat, ale da sa s nou perfektne porozpravat a so mnou nie. Samozrejme, ze som ostala po tejto situacii ako ochrnuta, prekvapena, nahnevana. Stale sa ohana tym, ze ju este nikdy nevidel, ze spolu len komunikuju a nemam naco ziarlit. Ja sa mu snazim povedat, ze sa mi takyto "nadstandartny vztah" nepaci a ma ubrzdit. Reaguje na to, ze mu mam verit a nenamyslat si. A tak som mu zacala kontrolovat mobil a spravy na PC na ich intranete ( ano nie som tymto riesenim nadsena ale overit si to nejako potrebujem) a prisla som nato, ze mi klame. Vymazuje si spravy a telefonaty, kt. tam boli a v hadke mi strci telefon do ruky ved sa pozri, nevolam s nou a vsetko, co tam bolo predtym je vymazane. Ked som na home office si teraz uz nevolaju len vkuse pisu- stylom: dobre ranko, ako si sa vyspinkala...co si papkala a pod. Som ja ta hystericka alebo je toto kolegialny vztah, kt. sa ubera nespravnym smerom??
kokos ,normalne ma to vytocilo, a este ti do oci povie, ze si snou rozumie lepsie ako s tebou? hajzel.. ja bysom normalne nabehla k nej domov na tvojom mieste(keby viem kde byva) zazvonila a porozpravala sa pekne nahlas s nou pred jej mužom a vytlačila si dokazy o spravach a telefonatoch. bolo by mi jedno co by si kto myslel . a samozrejme potom si dala do poriadku svojho muza. a este on z teba robi podozrievavu a hystericku ach
No nieco podobne bolo aj.u nas..nova robota nova dispecerka firemny mobil..herecka pisala alebo volala mojmu na sukromny mobil cez vikendy ked mal volno..spravy typu-dobre ranko vyspinkany?atd...potom telefonat akoze ohladom roboty polhodinu to iste co uz davno bolo vyriesena cez tyzden a na sukromny mobil..jedno pekne sobotnajsie rano sedime s drahym pri ranajkach a cink..zas ona..dobre ranko vyspinkany?kavicka uz bola?....nooo hovorim mojmu vytoc ju pokecam snu😂😂ked zistila ze to som ja zacala koktat taky naklad dostala ze aj zabudla co chcela😂poslala som ju na liecenie ze je chora osoba..
Toto nebol prvy pripad co sa snazila otravovat chlapov z firmy..este majitel firmy mi podakoval ze dobre som urobila a vyhodil ju lebo staznosti bolo viac len nikto jej do huby nic nepovedal..tak som sa nato podujala ja..este aj na fb si hned mojho vyhladala a potom rozhovore ho blokla😂podotykam zena cez 43rokov a ja som vtedy mala 32..
V prvom rade islo o to ze ked chcela nieco riesit nato mal firemny mobil.a cez vikendy mal volno takze aj ona a vodicom mala dat pokoj..nuz nedala tak aj dopadla😁
Ale zas moj by ju nikdy neposlal do ... lebo sak dispecerka😂...len stupila do nespravneho hniezda kde kralovna je len jedna👍👍👍
Pobalit vsetky jeho spinave trenky, ponozky... zazvonit u nej doma, a pred jej muzom to tam vysypat.... s poznamkou: ked si s tvojim muzom vypisuje, nech mu aj pere 🤣
Jak ta Gizka Onova idem riesim😂
Pocuj ked si pisu cez vocap..opis si jej cislo a napis jej ze by si ju rada spoznala ze ju pozyvas k vam😂samozrejme aj s manzelom.kedze ju tak tvoj muz ospevuje ze by si ju rada spoznala...
Chcela by som vidiet ako by sa k sebe spravali v tvojej pritomnosti...asi by boli nemy🤔
Tak môj chlap má tiež takú "kamarátku"...až som mu na základe zlého tušáka zapla telefón keď mu pipla sms...a bum..všetko vyšlo na povrch a z jeho úst len samé klamstvo 🤦ty to nerobis tak prečo by to mal robiť tvoj chlap?!skús zostať arogantná,alebo si nájdi aj ty niekoho na písanie...alebo mu povedz,že skontaktujes jej muža 🤷chlap si myslí,že podvádzanie je len o sexe...ale tak to nieje ☝️a už keď sa raz vytratí dôvera,tak bude stále o podozrievani...
Ktovie ci sa uz nestretli a on tvrdi ze nie🤔aby to vyzeralo ze o nic nejde...
No ja uz by som to riesila..a ktovie ci ona neni slobodna matka..cele divne tvrdenia tvojho muza..vsetko o nej vie a nikdy sa nevideli..neverila bysom mu..
Boha tam aj s chlapmi..nie ze by si vazili to co maju doma..😞..za vajcia do prievanu zavesit...
neverila by som ani ja, toto mi vobec nepride normalne, najma ked si tolkokrat volaju a doma sa o taketo veci ani neobzrie, joj nervy mam na takychto chlapov, jak sa hovori ked je koze dobre ide na lad tancovat
@martina1985ba 🤣 čo vari by si jej napisala? A čo jej chceš napisat to by ma zaujmalo 😅
Zeny, podla mna treba skor poriesit toho jej muza, to on si nevazi co ma doma a ublizuje manzelke. Na tu kolegynu sa vykaslat, jemu sa zapalili lytka a ked nebu tato, tak zacne flirtovat s inou, lebo sa mu to zrejme zapacilo a masti si ego.
@martina1985ba fuuu by jej zhorel mobil😂😂
Nemala by cas na tvojho muza a urcite by rychlo zmenila cislo..to je dobry napad😂😂
Moja najlepsia vyhrazka pri hadkach je, ze odidem a deti ostanu tebe. Sem tam treba z domu odist aspon na tyzden a nechat celu starostlivost chlapovi. Hned mu budes vzacna a pochopi co pre rodinu robis. Pochybujem, ze jeho nova kolegyna sa bude chciet hrat na mamu vasim detom 😉

Ak ťa ešte nepodviedol spraví to hneď, keď sa bude dať. Ona ma možno doma problémy, muž ju nepočúva. Ten tvoj sa jej vtiera, leno je mladá, pekná a je to možno vzrušujúce mať niečo nové. V žiadnom prípade tu nie je čo tolerovať. Všetko má svoje hranice a toto je tak ďaleko za nimi, že ich ani nie je vidieť.