icon

Je takého správanie manžela v poriadku?

16. mar 2022

Ahojte, potrebovala by som pocut nazor viacerych ludi/zien na nasu terajsiu situaciu. Sme rodina s dvomi detmi (13+9), obaja po 40-tke. Moj manzel zacal pracovat pred par mesiacmi v novej praci a samozrejme prisli aj nove kolegyne. Pracuje momentalne vylucne s home office a tym, ze aj ja aj ked nie kazdy den pocujem tie kazdo-denne telefonaty. Prevazne s jednou kolegynou (vydata s 1 dietatom) ma v mojich ociach "nadstandartne vztahy". Skusim to priblizit. Telefonuju si denno-denne aj 5-krat za den. Ich rozhovory su asi tak 10 % pracovneho charakteru a zvysok sukromne. Prevazne ona sa mu stazuje a riesi s nim jej sukromne zaleitosti - ako napr. ake auto kupit a on jej radi alebo na aku dovolenku a kde ist, co varit a pod. Tieto debaty vedu do uplnych detailov ako keby sa tykali aj jeho. A prave moj manzel doma nieriesi nic, ziadej zaujem o nase starosti a zalezitosti. Vsetko musim riesit ja. Ani by som v tom nevidela ziaden velky problem ale zacalo to byt velmi intenzivne. Volaju si (prevazne ona) cez vikendy vo vecernych hodinach, pocas dovolenky alebo aj ked nieje on alebo ona v praci. Kazdy den spravy, fotky co varila, kde bola, co piekla a pod. Mne sa takyto casty kontakt prestava pacit a aj som mu to povedala. Samozrejme nastal "ohen na streche" ze ziarlim, nafukujem, hystercim a pod. Ano v spravach sa nenachadza nic "nebezpecneho charakteru" ale tu intenzitu som od neho pozadovala, nech sa to obmedzi. Bohuzial on to vidi inak a nema v plane to urobit. Samozrejme nastala hadka a povedal mi, ze si s nou lepsie rozumie ako so mnou. Ze nemam za tym nic ine hladat, ale da sa s nou perfektne porozpravat a so mnou nie. Samozrejme, ze som ostala po tejto situacii ako ochrnuta, prekvapena, nahnevana. Stale sa ohana tym, ze ju este nikdy nevidel, ze spolu len komunikuju a nemam naco ziarlit. Ja sa mu snazim povedat, ze sa mi takyto "nadstandartny vztah" nepaci a ma ubrzdit. Reaguje na to, ze mu mam verit a nenamyslat si. A tak som mu zacala kontrolovat mobil a spravy na PC na ich intranete ( ano nie som tymto riesenim nadsena ale overit si to nejako potrebujem) a prisla som nato, ze mi klame. Vymazuje si spravy a telefonaty, kt. tam boli a v hadke mi strci telefon do ruky ved sa pozri, nevolam s nou a vsetko, co tam bolo predtym je vymazane. Ked som na home office si teraz uz nevolaju len vkuse pisu- stylom: dobre ranko, ako si sa vyspinkala...co si papkala a pod. Som ja ta hystericka alebo je toto kolegialny vztah, kt. sa ubera nespravnym smerom??

sabina_71
17. mar 2022

Ak ťa ešte nepodviedol spraví to hneď, keď sa bude dať. Ona ma možno doma problémy, muž ju nepočúva. Ten tvoj sa jej vtiera, leno je mladá, pekná a je to možno vzrušujúce mať niečo nové. V žiadnom prípade tu nie je čo tolerovať. Všetko má svoje hranice a toto je tak ďaleko za nimi, že ich ani nie je vidieť.

bilancia
17. mar 2022

kokos ,normalne ma to vytocilo, a este ti do oci povie, ze si snou rozumie lepsie ako s tebou? hajzel.. ja bysom normalne nabehla k nej domov na tvojom mieste(keby viem kde byva) zazvonila a porozpravala sa pekne nahlas s nou pred jej mužom a vytlačila si dokazy o spravach a telefonatoch. bolo by mi jedno co by si kto myslel . a samozrejme potom si dala do poriadku svojho muza. a este on z teba robi podozrievavu a hystericku ach

laska86
17. mar 2022

No nieco podobne bolo aj.u nas..nova robota nova dispecerka firemny mobil..herecka pisala alebo volala mojmu na sukromny mobil cez vikendy ked mal volno..spravy typu-dobre ranko vyspinkany?atd...potom telefonat akoze ohladom roboty polhodinu to iste co uz davno bolo vyriesena cez tyzden a na sukromny mobil..jedno pekne sobotnajsie rano sedime s drahym pri ranajkach a cink..zas ona..dobre ranko vyspinkany?kavicka uz bola?....nooo hovorim mojmu vytoc ju pokecam snu😂😂ked zistila ze to som ja zacala koktat taky naklad dostala ze aj zabudla co chcela😂poslala som ju na liecenie ze je chora osoba..

laska86
17. mar 2022

Toto nebol prvy pripad co sa snazila otravovat chlapov z firmy..este majitel firmy mi podakoval ze dobre som urobila a vyhodil ju lebo staznosti bolo viac len nikto jej do huby nic nepovedal..tak som sa nato podujala ja..este aj na fb si hned mojho vyhladala a potom rozhovore ho blokla😂podotykam zena cez 43rokov a ja som vtedy mala 32..

laska86
17. mar 2022

V prvom rade islo o to ze ked chcela nieco riesit nato mal firemny mobil.a cez vikendy mal volno takze aj ona a vodicom mala dat pokoj..nuz nedala tak aj dopadla😁

laska86
17. mar 2022

Ale zas moj by ju nikdy neposlal do ... lebo sak dispecerka😂...len stupila do nespravneho hniezda kde kralovna je len jedna👍👍👍

pbra40
17. mar 2022

Pobalit vsetky jeho spinave trenky, ponozky... zazvonit u nej doma, a pred jej muzom to tam vysypat.... s poznamkou: ked si s tvojim muzom vypisuje, nech mu aj pere 🤣

aurinia
17. mar 2022

@pbra40 aj by si to reálne urobila? 😂😂😂😂 Lebo ja áno. 😂😂😂😂 Ja keď chytím nerva, tak ide urobiť aj nereálne.

pbra40
17. mar 2022

@aurinia znama to urobila. Jej sokyna pracovala v banke. Prisla do banky a za zrakov zakaznikov, jej to tam vysypala na pracovny stol 🤣 ale oni uz spolu aj spavali, takze veta bola, ze ked s nim aj spava, nech mu aj perie 😃

laska86
17. mar 2022

@pbra40 ja ako sa poznam tiez by mi to nerobilo problem😂

laska86
17. mar 2022

Jak ta Gizka Onova idem riesim😂

laska86
17. mar 2022

Pocuj ked si pisu cez vocap..opis si jej cislo a napis jej ze by si ju rada spoznala ze ju pozyvas k vam😂samozrejme aj s manzelom.kedze ju tak tvoj muz ospevuje ze by si ju rada spoznala...

laska86
17. mar 2022

Chcela by som vidiet ako by sa k sebe spravali v tvojej pritomnosti...asi by boli nemy🤔

laska86
17. mar 2022

@kamkalu dviha mu ego..a urcite aj nieco ine...zakazane ovocie najlepsie chuti...😬

minticka
17. mar 2022

Tak môj chlap má tiež takú "kamarátku"...až som mu na základe zlého tušáka zapla telefón keď mu pipla sms...a bum..všetko vyšlo na povrch a z jeho úst len samé klamstvo 🤦ty to nerobis tak prečo by to mal robiť tvoj chlap?!skús zostať arogantná,alebo si nájdi aj ty niekoho na písanie...alebo mu povedz,že skontaktujes jej muža 🤷chlap si myslí,že podvádzanie je len o sexe...ale tak to nieje ☝️a už keď sa raz vytratí dôvera,tak bude stále o podozrievani...

laska86
17. mar 2022

Ktovie ci sa uz nestretli a on tvrdi ze nie🤔aby to vyzeralo ze o nic nejde...

laska86
17. mar 2022

No ja uz by som to riesila..a ktovie ci ona neni slobodna matka..cele divne tvrdenia tvojho muza..vsetko o nej vie a nikdy sa nevideli..neverila bysom mu..

laska86
17. mar 2022

Boha tam aj s chlapmi..nie ze by si vazili to co maju doma..😞..za vajcia do prievanu zavesit...

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
beatta7
17. mar 2022

neverila by som ani ja, toto mi vobec nepride normalne, najma ked si tolkokrat volaju a doma sa o taketo veci ani neobzrie, joj nervy mam na takychto chlapov, jak sa hovori ked je koze dobre ide na lad tancovat

olusik112
17. mar 2022

@martina1985ba 🤣 čo vari by si jej napisala? A čo jej chceš napisat to by ma zaujmalo 😅

minticka
17. mar 2022

@olusik112 napr.ahoj tvoj manžel vie akú mrchu má doma?😂

aurinia
17. mar 2022

@olusik112 voľačo by sme jej vyviedli....dáme ju na pokec že robí hotline sex ....že to má tak rada... Možno zabudne na "manžela"

jolikaa
17. mar 2022

Zeny, podla mna treba skor poriesit toho jej muza, to on si nevazi co ma doma a ublizuje manzelke. Na tu kolegynu sa vykaslat, jemu sa zapalili lytka a ked nebu tato, tak zacne flirtovat s inou, lebo sa mu to zrejme zapacilo a masti si ego.

laska86
17. mar 2022

@martina1985ba fuuu by jej zhorel mobil😂😂

laska86
17. mar 2022

Nemala by cas na tvojho muza a urcite by rychlo zmenila cislo..to je dobry napad😂😂

laska86
17. mar 2022

@jolikaa to ano ale podla toho co pisala autorka ona mu vyvolava atd..takze aj jej treba ukazat kde ma svoje miesto..a ak si zacne pisat s druhou tak to uz len kopanec do guli..

aurinia
17. mar 2022

@jolikaa ja kľudne poprosím muža, aby zavolal jej mužovi. Že čo si to dovoľuje obťažovať jeho ženu. Raz to pre mňa urobil brácho....jeden chalan mi vypisoval, frajerovi som to nechcela hovoriť aby nevypenil, tak mu môj brácho zavolal, a predstieral že je môj frajer.😂😂😂😂

laska86
17. mar 2022

@aurinia stacilo by jej nonstop prezvanat zo sukromneho cisla..

modra_kolobezka
17. mar 2022

Moja najlepsia vyhrazka pri hadkach je, ze odidem a deti ostanu tebe. Sem tam treba z domu odist aspon na tyzden a nechat celu starostlivost chlapovi. Hned mu budes vzacna a pochopi co pre rodinu robis. Pochybujem, ze jeho nova kolegyna sa bude chciet hrat na mamu vasim detom 😉