icon

Je takého správanie manžela v poriadku?

16. mar 2022

Ahojte, potrebovala by som pocut nazor viacerych ludi/zien na nasu terajsiu situaciu. Sme rodina s dvomi detmi (13+9), obaja po 40-tke. Moj manzel zacal pracovat pred par mesiacmi v novej praci a samozrejme prisli aj nove kolegyne. Pracuje momentalne vylucne s home office a tym, ze aj ja aj ked nie kazdy den pocujem tie kazdo-denne telefonaty. Prevazne s jednou kolegynou (vydata s 1 dietatom) ma v mojich ociach "nadstandartne vztahy". Skusim to priblizit. Telefonuju si denno-denne aj 5-krat za den. Ich rozhovory su asi tak 10 % pracovneho charakteru a zvysok sukromne. Prevazne ona sa mu stazuje a riesi s nim jej sukromne zaleitosti - ako napr. ake auto kupit a on jej radi alebo na aku dovolenku a kde ist, co varit a pod. Tieto debaty vedu do uplnych detailov ako keby sa tykali aj jeho. A prave moj manzel doma nieriesi nic, ziadej zaujem o nase starosti a zalezitosti. Vsetko musim riesit ja. Ani by som v tom nevidela ziaden velky problem ale zacalo to byt velmi intenzivne. Volaju si (prevazne ona) cez vikendy vo vecernych hodinach, pocas dovolenky alebo aj ked nieje on alebo ona v praci. Kazdy den spravy, fotky co varila, kde bola, co piekla a pod. Mne sa takyto casty kontakt prestava pacit a aj som mu to povedala. Samozrejme nastal "ohen na streche" ze ziarlim, nafukujem, hystercim a pod. Ano v spravach sa nenachadza nic "nebezpecneho charakteru" ale tu intenzitu som od neho pozadovala, nech sa to obmedzi. Bohuzial on to vidi inak a nema v plane to urobit. Samozrejme nastala hadka a povedal mi, ze si s nou lepsie rozumie ako so mnou. Ze nemam za tym nic ine hladat, ale da sa s nou perfektne porozpravat a so mnou nie. Samozrejme, ze som ostala po tejto situacii ako ochrnuta, prekvapena, nahnevana. Stale sa ohana tym, ze ju este nikdy nevidel, ze spolu len komunikuju a nemam naco ziarlit. Ja sa mu snazim povedat, ze sa mi takyto "nadstandartny vztah" nepaci a ma ubrzdit. Reaguje na to, ze mu mam verit a nenamyslat si. A tak som mu zacala kontrolovat mobil a spravy na PC na ich intranete ( ano nie som tymto riesenim nadsena ale overit si to nejako potrebujem) a prisla som nato, ze mi klame. Vymazuje si spravy a telefonaty, kt. tam boli a v hadke mi strci telefon do ruky ved sa pozri, nevolam s nou a vsetko, co tam bolo predtym je vymazane. Ked som na home office si teraz uz nevolaju len vkuse pisu- stylom: dobre ranko, ako si sa vyspinkala...co si papkala a pod. Som ja ta hystericka alebo je toto kolegialny vztah, kt. sa ubera nespravnym smerom??

Strana
z7
jakubrianka
30. máj 2022

ahoj, ako ste to vyriešili? Uvedomil sa tvoj muž že nerobí dobrotu?

Strana
z7