icon

Je to čudná požiadavka?

7. jan 2022

Ahojte,
zacala som sa stretavat s jednym chalanom. Zo zaciatku sa mi zdal ok, ale teraz mam pochybnosti. Boli sme spolu parkrat vonku, nic viac medzi nami nebolo, aj ked mi dal najavo sympatie, aj ja jemu. Vie, ze studujem a byvam na internate. No a tu ma zarazil - povedal mi, ze sa mu nepaci, ze byvam na internate, pretoze ma tam mozu vraj lahko „pokazit” a su tam vselijaki ludia, ktori ma proste mozu zviest na zle cesty (narazal hlavne na alkoparty, pritomnost chalanov,..). Tak mi nie ze navrhol, ale bez okolkov povedal, ze mi najde byt a bude mi ho platit. Najprv som myslela, ze zartuje, ale myslel to vazne. Ja som zostala v soku a samozrejme odmietla, ani to nechcem prijat, ale mam take obavy z toho spravania… Nepride vam toto od neho zvlastne, ked len randime a uz ma problem s tym, ze by som na party mohla spoznat niekoho ineho? Pritom som slusna, na party idem raz za cas, neopijem sa a nevyspim sa tam s nikym, co dobre vie.

susedka
9. jan 2022

To ako keby si písala o mne a mojom,,napadnikovi ale tak 10 rokov späť :D tiež bol problém internát ale on to povýšil na level ze ma bude voziť každý deň - hodina jazdy autom :D bola som s nim asi 3x von a stacilo .... stihol sa úplne prejaviť... vozil by ma preto lebo aj kebyze nue som na internate alenuekde v podnájme tak večer by som chodila von bez neho a on veľmi dobre pozná ženy ....poskedny vecer ked som bola s nim som to yz trochu hrotila , vedela som ze s nimnechcem nic mat :D tak sme v rozhovore prisli az na to ze uz spolu zijeme ale ja bez neho nemozem ist ani na kavu k sestre lebo on nevedel pochopiť preco sama mam niekam chodit..... sama s kamoskou nie, mqm sediet doma, cakat na neho samozrejeme s navarenym obedom , vecerou .... v ten vecer sa ma opytal ci to teda poaunieme niekam a na moju odpoved NIE povedal ze mi da este cas na premyslenie :D :D :D Na druhy den volal moja odpoved vola rovnaka a tak som si vypocula aka som pi.... a ze prrsne vedel co som za cloveka :D TYMTo som chcela povedat ze asi ta chce mat pod kontrolou, takze si to premysli co vlastne chces a o co stojis ....

viestta
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
9. jan 2022

@zoro9836 No neviem, ale ty si bud vyrastal v nejakom Pakistane alebo v 18 storoci. Co Ako su zenske nohy v minisukni neuctive voci partnerovi? Iba ak je ten partner majetnicky a puritansky.
A to ze si myslis ze zena ktora hlada vztah nemoze ist na oslavu s kamoskami je uplne sokujuce. Podla teba kazda damska jazda skonci na mol v bare alebo grupacom?

Pocuvaj, nie si ty nahodou ta znamost s ktorou autorka randi?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
monka105
9. jan 2022

@zoro9836 Predpokladám, že nie si ženatý a momentálne si slobodný. Ak si si niekedy kládol otázku prečo, prečítaj si svoje komentáre. Otras.

janage
9. jan 2022

Joj urýchlene to ukonči. Nebude to jednoduché, on ťa ešte bude presviedčať, že je pre teba ten pravý. Keď nepovolis skončíš ako najhoršia na svete. Jeho názor bude ten správny, všetky ostatné vrátane tvojho ak sa nebudú zhodovať s jeho, budú pomýlené, hlúpe a pod.
Ak nechceš skončiť ako uzlicek nervov, čím skôr to ukonči.
Mám osobnú skúsenosť. Ak chceš napíš súkromne.
Doteraz ten rozchod o 5 12 považujem za jedno z najspravnejších rozhodnutí v mojom živote

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
heleninamama
9. jan 2022

@zoro9836 Ty kresťan jeden, šťastne ženatý 19 rokov. A ako nám a svojej pokornej nevyzývavej manželke vysvetlíš, že si členom v skupine Zoznamka?
My skazené, vyzývave ženy dobre vieme, prečo tam muži chodia... 😂 😂 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
hlubik
9. jan 2022

je to zvlášne, musi ti veriť. Je to manipulátor

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
10. jan 2022

@zoro9836
"Vravím že správanie o obliekanie ak je vyzývave tak je vizitkou manželky a že je nevhodné a je urážkou manželského zväzku.
Kde som napísal že má o tom rozhodovať manžel?"

V tej prvej vete pises ze ty ako manzel rozhodujes o tom co je vhodne a co je nevhodne. V tej druhej vete sa pytas ze kde o tom pises.
Ved tak si precitaj po sebe pred tym ako stlacis ten gombik Odisli.

andreatytler
10. jan 2022

@heleninamama To vazne? Bol na zoznamke tu na Modrom koniku? Lebo uz neni.

heleninamama
10. jan 2022

@andreatytler Už sa zrušil. 😂😂😂

andreatytler
10. jan 2022

@heleninamama Joooj to ma pobavilo... Ale hlavne ze je stastne zenaty.😂

simca06022011
10. jan 2022

Ano, je to zvlastne a tieto jeho poziadavky a kontrolu nad tym s kym co robim a s akou partiou kam pojdem by som rychlo zatrhla. Je to podľa mna prejav nedôvery, kontroly, manipulovania. Nejde o platenie bývania. Proste podla tych reci mu ide len o to, mech ťa "nepokazia" = rozumej nestretnes lepšieho alebo budes pod kontrolou. Iste by nasledovali v byte prepadovky neohlasene, kontroly ci si doma, kde si, s kym si... Ved ti predsa platí bývanie.
Tazko sa mi veri ze by to ponúkal iba tak z čistej lasky, ked tak by ste isli bývať spolu predsa...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
10. jan 2022

@zoro9836 dôvera je niečo dôležité vo vzťahu. Keby zo mna chlap robil chuderu, co sa da ovplyvniť par pubertakmi alebo sa triasol ci sa pojdem na intraku opit si spolužiakmi tak mne by to teda prekazalo. Nieco k študentskému životu patri. A teda ja svojmu partnerovi tiež nediktujem s kym moze s nemôže ist niekde a s kym co moze robiť. A som s nim uz teda velmi dlho. Nemam na to dôvod ma svoj rozum. Čisto teoreticky keby rozum nemal a bala by som sa ze je nejaky hlupacik, tak preco by som s nim bola?

bronik89
10. jan 2022

ked uz sa teraz na zaciatku javi takto ziarlivo, popremyslala by som, ci by spolocny zivot v jednej domacnosti, nebol len zlym krokom a nevyklul sa z neho manipulator