icon

Je to len moje ego, alebo sa partner správa nemiestne?

bibero
25. feb 2016

Ahojte. Rozhodla som sa dať svoju otázku do pléna dúfajúc, že mi pomôžete sa trochu zorientovať. Či je to len nejaký trenažér na moje ego alebo je problém u priateľa. Mám priateľa 4 mesiace, obaja máme okolo 40 rokov a každý z nás má dieťa z predchádzajúcich vzťahov. Môj partner je priamy človek a vtipálek. Jedna naša spoločná známa ma dokonca upozorňovala, že je dokonca niekedy až príliš priamy ... Pred asi 2 mesiacmi mi povedal, že "aj tak mám niečo lepšie" mysliac tým podľa neho zo žartu, že má niekoho lepšieho odo mňa. Keď sa ma to dotklo a dala som mu to najavo, išiel to žehliť s tým, že to myslel zo žartu a nikoho iného nemá. Inak nie sú žiadne indície na to, že by mal niekoho iného. Náš denný režim beží tak, že trávime väčšinu voľného času aj noci spolu. Teraz mi povedal, že sa mu sníval sen so mnou, kde som údajne bola krajšia. Keď som sa opýtala, či krajšia od toho aká som, povedal, že áno. Opäť som začala premýšľať nad tým, či sa mu vôbec páčim taká aká som. Páčim sa a páčila som sa mužom, som plnších tvarov, no nemám pocit, že by som bola nepríťažlivá, vždy boli okolo mňa záujemcovia. Pre niekoho sú to možno banality ... Prosím vás o úprimné názory, či to len ja šaliem a robím z komára somára alebo má môj partner nejaký problém prijať ma takú aká som? Je to len moje ego, čo sa v takýchto situáciách ozýva, som ja netykavka? Prijmem aj kritiku, chcem sa v tom zorientovať ... nemusíte ma šetriť, chcem počuť úprimné názory.

Strana
z6
anickaaa6aaa
26. feb 2016

Ja by som z toho také haloo nerobila. Ja som s mojim 8r a neprejde deň aby tiež takto ironicky nešiel na mňa...ale ja mu to vraciam rovnako. Viem že ma len podpichuje inak je so mnou spokojný ja sním máme sa radi. proste sú chlapi čo potrebujú takto podpichnúť a pritom to nemyslia zle, že by chcel niečo meniť alebo podobne...

bmuller
26. feb 2016

@katarinapekna prosim ta, co hned zhadzujes niekoho, koho ani nepoznas? kazdy je nejaky, a nehovor, ze nepoznas ludi, ktori vtipkuju, kade chodia. na svete je kopa zovialnych ludi, chlapov, ale aj zien, ktore sa nerozpakuju a rovno kazdemu navalia bez servitky, co si myslia. no tak co uz, nie kazdy ma takt a jemnocit. takze hned sa navazat do chlapa, ktory zene povedal, ze sa mu snivalo, ze bola krajsia, a pritom ona sama pise, ze chlap nie je nijake hovado, prave naopak, iba jeho zmysel pre humor je trochu ostrejsi... a k tomu tie zartiky asi ani nemysli v zlom, proste moze byt rad vtipny. nikde nie je napisane, ze pan tym myslel - si skareda a zmen sa na vilu.
no holt, nie sme vsetci diplomati. ale - ovela radsej mam priamych ludi, ktori co na srdci, to na jazyku, nez jemnocitnych okolkarov, ktori cloveka radsej ohovoria poza chrbat.
@bibero, sama o nom pises pekne, takze uz len ostava sa s nim porozpravat, ze ti take vtipky vadia. ale je mozne, ze ked to nemysli ironicky, tak na takom zartovani nic zle nevidi, a nemusi pochopit, co zle na tom vidis ty. ak ti vyhovuje ako clovek a ako muz, tak si musis skusit vybudovat trochu hrosiu kozu na odrazanie zartikov, nebrat si ich prilis k srdcu alebo odplacat ich podobnou zartovnou mincou 😎

babu15
26. feb 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

ono kazda mame na toto asi iny, svoj nazor.. :/

ali223
26. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

Kazdy tvrdi veru nieco ine

bibero
autor
26. feb 2016

@ali223 a ja sa mám v tom vyznať 😉

slivka11
26. feb 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

@bibero asi sa veru nevyznas :D

aniko92
26. feb 2016

@bibero ja ti za seba možem povedat len tolko že unas je taketo doberanie normalne...je pravda ze od styrydsiatky máme este daleko ale sme s manzelom uz pár rokov spolu.ak to jeden znas prezenie s vtipkovanim tak sa ten druhý ozve...mňa by nebavilo žít sneakym nudnym clovekom ktorý nevie vtipkovat...nás keby niekto pocul ked sa doberame tak by si myslel svoje...☺☺

0silvia0
26. feb 2016

@bibero no ja neviem, páčiš sa mu, ale ma narážky na tvoj výzor... možno je to tak, ako píše @bmuller , možno typovo nie si tak celkom úplne jeho typ a preto si dovolí takéto "duchaplnosti". Dali ste sa dokopy nie na základe výzoru, ale na základe aj iných, povahových čŕt...
Ja napr. som bola vždy typ (mám okolo 50 kg), ktorý sa páčil pevným chlapom. Dokonca to funguje aj opačne, aj mne sa páčia poriadni pevní chlapi. Nikdy ma nepriťahovali chudí, štíhly muži, hoci ja sama mám takú postavu, ale viem si predstaviť, že by som napriek tomu s nejakým chodila (pre iné kvality ako pre výzor), ale tá prvotná príťažlivosť je jednoducho daná...
To len analyzujem a snažím sa nájsť riešenie tvojho problému, môže to byť celkom inak 😉

katarinapekna
26. feb 2016

@bmuller je rozdiel byť priamy a je rozdiel mať s dotycnou osobou problém,pravdepodobne vizuálny v tomto smere. Od muža smerom voci partnerke, s ktorou je 4 mes a mal by z nej byť paf,pokiaľ ho fyzicky priťahuje,toto jednoducho nie je v poriadku. Tým jej jasné dáva najavo, to čo dava a pre mna by to nemalo cenu, nikdy by som sa v takomto vzťahu necítila dobre. Je predsa rozdiel,keď ti brat,sestra,kamarát povedia,že máš toto alebo ono veľké alebo že práve nevyzeras dobre,to ja beriem,ale ak má chlap-partner výhrady,tak zrejme vie prečo a preto by som ho nechala nech si hlada podľa svojho gusta, nech sa neuspokoji s tým,čo je práve po ruke. Platí pre oboch rovnako.

mala_hobitka
26. feb 2016

@bibero Verim ze to nemyslel zle a nechcel ti ublizit....skor mi to pripada ze obcas povie co mu pride na jazyk bez premyslania nad tym ze tebe to moze ublizit. Ma vek na to aby rozumel co druhemu moze ublizit....humor je jedna vec ale taketo vtipky su dost cez ciaru.
Zatial sa to stalo len dvakrat tak by som to este neriesila. Normalne by som mu povedala ze vsetko ma svoje hranice a ze niektore veci by si mal najskor rozmysliet nez otvori usta. Keby to nepomohlo tak by som tiez hodila do ringu nejaky vtipek alebo hlasku......"uz vies ako sa citim ked to robis ty mne?" ....obcas chlapom treba vratit rovnakou mincou aby pochopili co to robi druhym......

anickaaa6aaa
27. feb 2016

@aniko92 tak ako my dvaja 🙂 svokra sa smeje ze sme ako malé deti a muža mam o 10r starsieho

nikuliak
28. feb 2016

@evkafekete Ak nepomôže, tak kašlať na neho. Len niekedy ani nemusí vedieť, že ti to vadí. Chlapi nebývajú v tomto moc citliví.

bibero
autor
29. feb 2016

S priateľom sme opäť otvorili tému jeho netaktných žartov. Povedala som mu, že mi to ubližuje a mal by s tým prestať, lebo inak dávam nad náš vzťah otáznik. On svoje žartovanie nevníma tak ako ja, že mi podkopáva sebavedomie a vháňa ma do neistoty, kedy začínam o sebe pochybovať. Povedal, že ma nechce stratiť. Verím, že si začína uvedomovať, že jeho nevhodne zvolené vtipy na moju adresu môžu medzi nami vyrobiť viac škody.

evkafekete
7. mar 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

@nikuliak ved toto :/

Strana
z6