Je to normálne?
Ahojte. S chlapom mam taky problem. Stale by chcel, aby som mu robila oral. Robi naznaky a obcas priamo povie. Milujeme sa casto, ale on by nedbal, keby som mu to urobila hoci aj kazde rano. Mne sa to paci, ale vsetko ma svoje hranice. Nemam sa s kym o tom porozpravat, ci je to u chlapov normalne, alebo... A zas nechcem, aby siel kazde rano s mobilom na zachod a riesil to tam, ako to poznaju baby odtialto...
@natalym čosi ja ho naťahujem. Mne to vyhovuje. Zas je pravda, že môj robí manuálne A chodí hotový. Takže aj preto. Zase to chápem. Stačí že na dovolenke to je častejšie. A zas keď ja chcem tak nemôžem povedať fakt niekedy ale to zle vystihnem. Ale určite v konečnom dôsledku chce viac ako ja.
@natalym no na mojom vidis, že je mŕtvy my sme max do deviatej hore potom ideme spať. Koľkokrát už nepozerá správy tak taký sex nechce to je jasne. Ale paradoxne potom v noci sa poslednú dobu deje, už to bolo, že chce sex. No, keď už ja spím, alebo v noci že fakt o druhej alebo tak zrazu cítim že nespí, vehementne sa chce bozkávať a ráno mi povie, že som ho odmietla si koľkokrát ani nepamätám😀 ale stalo sa aj, že sme mali narovnako chuť to také zvláštne ako chémia, tak takéto mam rada, také že fakt je chuť, to je také iné. Ak vieš čo myslím.
@sono2 u nas je to tiez tak, ze ked to robime tak to stoji ozaj zato a neni to iba nejaka rychlovka na 3minuty...ale prijala by som troska viac, aby mi "nepreskakovalo" kedze i u nas tiez dostavam tie iste hlasky, ze a uz zasa ti preskakuje 🙂 a myslim si, ze je to i vidiet na mojom spravani niekedy pre okolie, nechcem byt za staru pannu ne...nu 😔 Ved to neni zdrave takto sa tyrat 😅
3x mesacne sa ti zda dost? Ak mate po 80ke tak mozno. Inak sa tvojmu chlapovi necudujem ze chce kazdy den. Skus mu toho dopriat viac a ono sa to stabilizuje a ustali a urcite to nebude denno-denne.
@zexi nie som si ista, ci chapes, ze oral mal 3x za posledny mesiac. O sexe som nic nevravela. Ten mavame tak 3-4x tyzdenne... Myslim, ze sa v tomto ohlade nema na co stazovat.
Asi tak ty mne - ja tebe. Overene ver ze za to mu to nestoji a prestane naliehat ze az kazde rano. Dostane zaplatene za to co odrobi. A budete spokojni obaja :P
to len zena sa dokaze takto extremne premostit z temy do temy od oralu k spotrebicom heh

@natalym to už neprezradím.