Je to normálne, ak 33-ročný balí 17-ročné???
Je podla vas normalne ked 33 rocny chlap,otec dvoch malych dievcat,bali 17 rocne baby s tym ze ich chce dostat do postele??
@perdulka7 17rocnemu dievctau sa este nejaka nerozvaznost alebo hlupost da prepacit, ale myslim, ze kazde slusne dievca by malo chapat, ze tahat chlapa od rodiny (aj keby jej bol vekovo blizsi) je proste tabu. A ze chlapi rozmyslaju casto len pohlavnym ustrojenstvom, to uz je kapitola sama o sebe. Chapem, ze mlade baby vyzeraju krasne, ale celkom nerozumiem tomu, ze ich chlapi maju potrebu aj otestovat, ked je nad slnko jasnejsie, ze to aj tak nebude ziaden excelentny vykon, kedze skusenosti su na nezaplatenie 😁
@lindusss2016 Iba poukazujem na dve veci. 🙂
Prava: Preco si 25-30 rocny zacne s 18tkou? Lebo ked mal 18, tak bol rovnako 18 rocnymi povazovany za nezaujimavu nulu, ked prejavi taka "standa" neskor zaujem, vyuziva prilezitost a to ze mlade baby chcu starsich, dobieha, co ho kedysi obislo.
Druha: Je srandovne, ako zeny vzdy s odstupom casu povedia, kebyze mam este raz 18, 25, 30, 35, 40 ... tak by som sa uz spravala inak. Ale v tom case sa aj tak budu spravat tak, ako sa spravaju ludia v tom veku a aj tak nebudu pocuvat starsich, co im radia. 🙂 Ta 17 rocna sa bude musiet aj tak poucit na vlastnych chybach, ... ak sa niekedy pouci. 🙂
@perdulka7 uz mal taku aj dve myslim
@perdulka7 presne toto on robi...vzdy sa lutuje a nadava na byvale
Autorke: Uz si zistila, ze chlapec je vul. Kade chodi, deti robi. Posun sa dalej.
Ak ma niekto dve deti s dvoma zenami, lutuje sa a nahana dalsie, ... z toho nebude asi partner roka.
@perdulka7 tie mlade mal este predo mnou,myslela som,ze uz sa zmenil a chce mat rodinu a dieta....ja mam 32 takze so mnou si ako so 17 kou nezacal
@majkeel ano uplne si ho vystihla,ma dve deti d 2 zenami a pritom stale nahana dalsie....a to sa dnes vyjadril,ze este si chce zalozit rodinu
Tak si daj ziadist na sud o vyzivne na seba i deti kedze predpokladam ze si na MD/RD....ked to bude platit bude mat ine starosti ako tlacit kaleraby do hlavy, dalsim krokom moze byt:prestan mu prat, zehlit, varit, ked je konoec, nech je koniec...nvm ako mate poriesene byvanie ale vyarenduj mu priestor kde bude jest a spat, nech si ho sam upratuje...pokial to ide ukaz mu, ze beries jeho oznam vazne hned ako budes mat vyzivne na papieri....on sa rozhodol, je na tebe aby si mu ukazala, ze ma aj povinnosti....
@jajka71 on odchadza do podnajmu...vraj do mesiaca je prec
No teda "Maj sa pekne!".
@perdulka7 idiot.ma dve deti a ani jedno pri nom.nebude vyrastat...lebo on musi mat mladu babu
S mladou splodi dalsie, ta ho odkopne, lebo jej nebude stihat a v 50 sa spamata, ze vsetky jeho deti na neho kaslu ako on kaslal na nich.
"Uzi si" nezodpovedny debko
@mareka49 toto som mu presne povedala
@perdulka7 nic vobec nic
Preco do mesiaca? Ty mas mat vedla seba chlapa, ktoremu budes prat, zehlit, varit, upratovat a on milostivo (ked nezmeni nazor) zdvihne kotvy, tak su 2 moznosti: bud caka, ze ho budes milostiveho pana prosit na kolenach, aby ostal, ze budes dobra, poslusna, vsetko mu odpustis a odteraz budes plnit co mu na ociach vidis len aby sa zmiloval a ostal s tebou a ty za odmenu budes prehliadat vsetky kamaratky (s vyhodami) i tie, o ktorych este nevies....alebo sa do mesiaca ma uvolnit nejaky byt kde bude byvat s dalsou, ktora uveri, ze uz bude jedinou....
Keď je taký zaľúbený tak by som sa ho opýtala či plánujú bývať v jej detskej izbe a či teda tá jeho láska tiež bude prať , variť,žehliť a upratovať po tom. Lebo toto si žiadna 17stka na krk nezavesi
@retatka a ty máš koľko rokov?

@perdulka7 mohla si mať krásny zážitok