icon

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnému synovi jej prso???? Akože “sranda”?

Dnes o 19:04

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnemu synovi ochutnať jej prso???? Akože “sranda”? Keď tam nie som tak malý si to jasne že dá do úst ale len na chvíľu. Keď tam som tak vie že nemôže. Som paranoidna?? Hovorím jej nech to nerobí ona aj tak . Toto

Strana
z2
autor
Dnes o 19:44
@anonym_246a4e

@anonym_autor ročnému synovi? Keď tam som tak vie že nemôže.Podľa mňa ročne dieťa nevie čo môže a nemôže robí si čo chce toto je výmysel a ak nie tak matka nech sa ide liečiť

@anonym_246a4e neviem akože čo je pre teba vymyslené načo by som to robila. Moje ročne dieťa vie a presne to chápe keď sa na neho pozriem a nepáči sa mi to. Keď som tam pozrie sa na mňa ja sa na neho pozriem a ani sa toho nedotkne.

anonym_e5d282
Dnes o 19:44
@anonym_autor

Práveže ona je normálna celý život ale ako sa nám narodilo dieťa alebo na starobu jej prepina. Ma 47 rokov a posledné dni je vkuse lenivá akože chodí do prace.
Vkuse niečo ma Jakeby ide proti mne..
Vkuse aký je malý chudý ako schudol. Vkuse mu niečo dáva jesť aj kee vie že to nemoze. Napríklad banan v čokoláde.

@anonym_autor jezis, na starobu 🫣😅, ja ked si predstavim, ze v 47 budem mat 4 rocne dieta, pomooooc. To je este moc mlada zena na nejake "starecke demencie" atd., ale urcite ma nejaku psychiatricku diagnozu.

autor
Dnes o 19:47
@anonym_e5d282

@anonym_autor jezis, na starobu 🫣😅, ja ked si predstavim, ze v 47 budem mat 4 rocne dieta, pomooooc. To je este moc mlada zena na nejake "starecke demencie" atd., ale urcite ma nejaku psychiatricku diagnozu.

@anonym_e5d282 prepaaac to som nechcela uraziť vôbec také ženy. Skôr som to myslela tam že sa chová ako 70 ročná nič sa jej nechce nestará sa o seba viete čo myslím. A čím je staršia tým jej viac šibe

anonym_67af60
Dnes o 19:47
@anonym_autor

Len mi je luto môjho otca pretože on s malým veomi rad trávy čas a malý ho lubi velmi. Inak by som dávno obmedzila kontakt.

@anonym_autor pomôžte jej a nebojuj proti nej ale za jej psychické zdravie
Nikdy nevies v budúcnosti co sa stane tebe, s tvojou psychikou a na to je rodina aby podržala a pomohla
Ak je to tak ako píšeš...

anonym_cea021
Dnes o 20:02

dalsi zaplateny troll? lebo ak nie, uz sa necudujem, ze zijeme v takom bananove ked tu ziju take osoby

anonym_a60507
Dnes o 20:05

Je to choré

anonym_ce00f2
Dnes o 20:07

možno má matka pri tom orgazmus. Kto vie.

anonym_0d975e
Dnes o 20:08

@anonym_autor fuj, uchylacka

alex49
Dnes o 20:48

Ani minútu by so synom ne strávila osamote. Tvoj otec môže malého navštevovať v tvojej domácnosti. Dúfam, že spolu ne žijete.

chrobak7
Dnes o 21:03
@anonym_autor

Ano nahé!!
O čo jej ide nechápem

@anonym_autor "O čo jej ide nechápem"

Asi akože sranda.... no nevyšlo to. 😵😨

abbey1
Dnes o 21:54

Niekto tomuto verí?

Strana
z2