Je to "spackaný" život?
Ahojte, novy nick samozrejme, naozaj sa nenudim 🙂 mam co na robote...chcem sa vyzalovat, vypisat, hladat odpoved? sama neviem. som v skoro 20rocnom vztahu, jedno dospievajuce dieta, jedno 2,5rocne...to druhe malo byt na "ozivenie" vztahu. no nevyslo to, nemilujem ho uz. a neviem ci mi je smutno za tym, ze som prezila "najlepsie" roky s debilom :( alebo za tym vztahom. bilancujem, no nejako neviem co dalej. stale si predstavujem ake by to bolo, keby som odisla ako by sme zili s detmi a ako by som sa znovu nadychla, rozhodovala o veciach ja a bola by som spokojna. mala cas na svoje konicky, na seba a ak nie, vedela by som, ze mi do toho nikto nefrfle....no to su sny. realita je ina. sem tam ma moj partner zachvev tej starej povahy, do ktorej som sa zalubila. ale stale menej a menej. stal sa z neho iny clovek a asi aj zo mna. boli sme nedozreti na to, aby sme mali dieta, no stalo sa. nelutujem to, len nahlas rozmyslam. ide o to, ze on je - ako to povedat - neschopny realneho zivota, je nesamostatny, bezo mna (bez nejakeho prehanania) je strateny. neviem si predstavit ako by zil sam. je to moje tretie dieta...jednoducho to nevie...no snad s nim nemam byt len pre to, ze som mu doteraz robila fullservis? ja viem, ze nie, znovu len nahlas rozmyslam...ako z toho von? od jeho rodiny moc nemoze cakat podporu, rodicia ho maju stale v zuboch...poradte, zazili ste aj vy niektora takeho chlapa? :/
@minnie55 no to uplne chapem, mne to hovoril pravidelne, najprv som rezignovala, potom som si potrebovala dvihnut ego pokecom...co sa mi podarilo...Neskor mi moja nadvaha tiez liezla na nervy..a ked som zistila aki su chlapi na pokeci povrchni tak som za zariadila ako zariadila...obcas zajdem na kavu citim ze som ziadana dostanem kvety 🙂 mne to pomaha ...Nic viac... samozrejme muz o tom nevie...A vidim ako ziarli ked pokecam so svalnacom z fitka ktory vyzera 100x lepsie ako ten moj, aj ked je svalnac inak nepouzitelny kedze je narcis a okrem proteinov a cvicenia sa s nim neda normalne pokecat ( no o tom moj muz nevie ) 😀
@svetluska82 😀
@natalym raz som dostala kyticu od jedneho vojaka z 9 ruzi...Bolo mi ju luto hodit do kosa a dat kamoske...Tak som vymyslela nejaku vyhovorku, no muzovi to bolo divne, ze od kamoskineho frajera som dostala kvety na meniny predcasne mesiac. 😀 Ak ked videl ako kyticu fotim a ako jej denne menim vodu..Tak prisiel a povedal, ze tie kvety by mi mal kupovat predsa on ako manzel....A ze isto ten dotycny nieco ku kmne citi lebo kytica stala minimalne 50e...To som nekomentovala len zahlasila, ze nikto mu nebrani mne kvety kupovat...Potom pol roka kupoval len tak bez sviatku z Lidla 🙂 No asi na to zabudol, kedze na vyrocie som nedostala nic...treba foto s kyticou spred cca roka zavesit na fb..... 😀
@svetluska82 Ja si kupujem kvety sama. Už dávno.
Ale toto nie je čo by mi vadilo, alebo chýbalo. Niekedy ma prekvapí.
my máme iné.
Aj mne to robí dobre, že sa mužom páčim, keď vidím ako inteligentne so mnou flirtujú. Ale mňa to poteší len na chvíľu. Pre mňa najväčším šťastím by bolo porozumenie s manželom a v rodine. Mne dal muž po rokoch na narodeniny kyticu ruží. Vždy som čakala nejaké kvety, nejaké prekvapko, niečo iné ako spodné prádlo 😀 . Vtedy som mala pocit, že to prišlo neskoro. Tá kytica so mnou neurobila skoro nič. Keby ma obdaroval kytkou možno pol roka dozadu, bola by som celkom šťastná asi. Môj muž sa vždy rozkýve strašne neskoro. A keďže jeho kino nezaujíma, budem chodiť pravidelne do kina s niekým iným = kamoška.
Ale ste ma pobavili a zlepšilo mi to náladu. 😀
@natalym no vidis 🙂 lepsie ako spic...a usetrene eura za kabelku 😀
@svetluska82 Špic je fajn a šaty si kúpim. Na kabelky moc nie som. Videla som také ľahučké šaty.
@natalym ja som este pred 2 mes. minala strasne prachy za oblecenie...potom som sa stopla a vies ze mi to nechyba..Aj tak som nosila par veci stale dookola...
@svetluska82 Ja si málo kupujem. Sem tam keď potrebujem. Furt žranicu len, lebo my sme štyria furt doma.
@svetluska82
@natalym
@zrka
bože baby, ja vás tu čítam a normálne mi je z vás smutno na duši... toľko životného sklamania ide z vašich riadkov 😢
@obsadenemeno On ju má, už veľmi dlhú chvíľu. Pre mňa to skončilo. Len neviem, na čo sa drží silou mocou on mňa. Už niekoľkokrát som mu priateľsky navrhla, aby si niekoho našiel 🙂
@natalym no veď to, niekto to nevidí, necíti, ani keď mu to polopatisticky vysvetlíš... na šťastné manželstvo treba empatického človeka. Nám s manželom tiež trvalo roky, kým sme sa zladili, niečo vadilo jemu na mne, niečo mne na ňom, ale až keď sme sa naučili o tom hovoriť bez nejakých výčitiek, až vtedy to bolo dobré...
Ja neviem baby, ale nepreháňate to niektoré trochu? Nastavenie tvrdých pravidiel na muža?????? To čo už toto..... veď to ho jedine ak ešte viac odplaší (alebo minimálne ak aj posluchne, v duchu bude chcieť byť od vás čo najďalej). Veď to už akoby nemohol robiť vôbec nič čo chce, veď to pre toho muža musí byť peklo.(a potom je život s takým mužom peklom aj pre vás).
Ako chápem z toho čo opisujete, že vás serie ich správanie. Že je toho na vás veľa.
Ale čo tak radšej pokúsiť sa, aby ten muž chcel sám od seba tráviť čas radšej s vami doma ako s kamarátmi v krčme? (raz za čas samozrejme normálny muž sa potrebuje odventilovať aj s kamarátmi).
Čo tak keď príde z práce, privítať ho radšej doma pekne oblečená a upravená (nehovorím zas, že v gala a s diamantovými naušnicami), dať mu pusu a s úsmevom mu pripraviť chutnú večeru a trebárs vybrať mu aj to pivko z chladničky u vás doma?
Chápem, že máte veľa povinností, ale nehovorte mi, že na toto si niekedy nemôže nájsť čas žiadna žena. Verte mi, že potom bude aj radšej tráviť viac času s vami a dokonca vás rád odlahčí aj od niektorých vaších povinností a starosti a prevezme ich na seba (pokial ho požiadate o podporu milo a nie s bľačaním, samozrejme).
a k tomu, čo tu píšete že komentuju zle váš výzor.... Chápem, že vás to musí riadne zraňovať. Ale ako tu už niekedy písal aj oldman, muž keď si začne so ženou, musí ho na nej niečo fyzicky priťahovať. To znamená, že ste ho priťahovali, keď ste spolu začínali. Aj keď ste teraz už možno staršie, určite si viete spomenuť aké ste boli na začiatku, ako ste vyzerali a keďže ste v skutočnosti stále tie isté, určite zvládnete dať do takej formy v akej ste boli vtedy.
Možno si myslíte, že sa tvárim ako mudra sova, ale toto je niečo uplne prirodzené a čo vlastne chcete aj vy, nielen vaši muži.
@svetluska82 ja som ju nedala. ale skončili sme spolu v jednom byte, máme spoločný úver, súhra okolností spred pár rokov. Za chyby som zaplatila a doslova. Ja sa nemám čím "povyhrážať", ale ani nechcem, on vie, že chcem odísť, ale myslím si, že si to ešte neuvedomuje - kým som tam. On väčšinou pochopil, až keď som uskutočnila to, čo som aj povedala... 😉
@duplessis no môj to všetko má...tak kde je problém, že? Žena, ktorá ho miluje, ktorá mu aj pivko podá, aj vínko kúpi, aj ho pochváli, aj sex dobrý, aj aj...A on nechápe problém veci, resp. nechce riešiť. Tak čo na takého chlapa? Len bič a ženskú riadnu sekeru, aby si uvedomil čo mal doma!
@duplessis U nás paradoxne sa vtedy niečo zmení alebo deje keď začnem byť za ,,sviňu domácu,, a to sa mi z duše protiví. Láskavo, jemne - ešte horšie.
Môj muž na dobré slovo nepočúva už vôbec. Len vtedy začne keď sa on začne cítiť nekomfortne. Inak ho netrkne. Čo je smutné, ale je to tak.
@7721luci ja mám dojem a - veľmi sa prikláňam k názorom Oldman50plus/ veľmi výstižné a presné - že spolu súperíte, manželstvo ale nie je súťaž, tam ťaháme za jeden povraz. Chlap je tvor veľmi jednoduchý ( muži neurážajte sa, nemyslím tým hlúpi ) - on potrebuje presný zoznam - čo nakúpiť, koľko a presný názov ( nie kúp aviváž - kúp 1 ks LENOR modrý 1,75 l a muž kúpi, to bol príklad ) a ak takto spísať zoznam nevieš, treba ísť nakupovať spolu, muž tlačí vozík, pri pokladni ukladá do tašiek, je to ohromná pomoc, nakupujem ja podľa zoznamu a podľa toho, čo budem variť, do polhodinky sme vybavení, lebo muž nemá rád dlhé poflakovanie sa po týchto a podobných obchodoch, ak už má ísť so ženou. Vzťah je aj o komunikácii, bavte sa spolu, rozoberte, čo sa vám páči a čo nie, no stále máš dobrého muža, máte už veľa za sebou, čo by iné za to dali, určite nehádž flintu do žita, a vždy je chyba na oboch stranách, nie len na jednej, ako čosi nefunguje ako má. Možno ste vkĺzli aj do určitého stereotypu, skúste vás vzťah oživiť obyčajnými vecami - objím ho, len tak, pobozkaj, len tak, chyť za ruku, v posteli sa k nemu pritúľ, príď za ním do sprchy, zasmejte sa spolu, neberte sa až tak vážne, robte si zo seba také nevinné žartíky, večer si spolu sadnite, otvorte si dobré vínko..., rozoberte svoj deň, hlavne to nevzdávaj, držím palce.
@natalym tak môj je lev, celkom blízko panny. To sú strašné znamenia 😀 😝 . Inak moja dcéra sa začala spolužiakov pýtať na znamenie a sama porovnala...Ten a ten je lev..no úplne sa chová ako tato 🙂 A čo jej z toho vyplynulo? Že keď zistí že potencionálny nápadník je lev berie nohy na plecia 😀
@natalym inak aj blizenci su divni 🙂

@natalym
@svetluska82 mne manzel uz parkrat povedal, ze nech so sebou nieco robim, lebo sa na mna neda pozerat..........a vtedy sa vo mne nieco zlomilo a koniec.........a pritom sa o seba staram, nemam ani nadvahu a on teda nie je ziaden Delon.