icon

Je to "spackaný" život?

7721luci
30. júl 2016

Ahojte, novy nick samozrejme, naozaj sa nenudim 🙂 mam co na robote...chcem sa vyzalovat, vypisat, hladat odpoved? sama neviem. som v skoro 20rocnom vztahu, jedno dospievajuce dieta, jedno 2,5rocne...to druhe malo byt na "ozivenie" vztahu. no nevyslo to, nemilujem ho uz. a neviem ci mi je smutno za tym, ze som prezila "najlepsie" roky s debilom :( alebo za tym vztahom. bilancujem, no nejako neviem co dalej. stale si predstavujem ake by to bolo, keby som odisla ako by sme zili s detmi a ako by som sa znovu nadychla, rozhodovala o veciach ja a bola by som spokojna. mala cas na svoje konicky, na seba a ak nie, vedela by som, ze mi do toho nikto nefrfle....no to su sny. realita je ina. sem tam ma moj partner zachvev tej starej povahy, do ktorej som sa zalubila. ale stale menej a menej. stal sa z neho iny clovek a asi aj zo mna. boli sme nedozreti na to, aby sme mali dieta, no stalo sa. nelutujem to, len nahlas rozmyslam. ide o to, ze on je - ako to povedat - neschopny realneho zivota, je nesamostatny, bezo mna (bez nejakeho prehanania) je strateny. neviem si predstavit ako by zil sam. je to moje tretie dieta...jednoducho to nevie...no snad s nim nemam byt len pre to, ze som mu doteraz robila fullservis? ja viem, ze nie, znovu len nahlas rozmyslam...ako z toho von? od jeho rodiny moc nemoze cakat podporu, rodicia ho maju stale v zuboch...poradte, zazili ste aj vy niektora takeho chlapa? :/

natalym
4. aug 2016

@zrka Moja dcéra má frajera pannu. 😉 A je to podobný typ. Lenže asi len tá moja mu rozumie.

zrka
4. aug 2016

@natalym Len dokedy 😉 Ja mám maminu pannu, to bol taký generál a ktovie prečo mám slabosť na levov.. Inak sa chovajú ženy a inak muži. Vždy som odmietala, že znamenia nemôžu vypovedať o tom, aký ten človek je alebo bude. Teraz to už pripúšťam..

0silvia0
4. aug 2016

@zrka ja mám doma tiež leva, dokonca ja som baran, ale podľa mňa sú levy pohoďáci. Trošku samoľúbi, ale pohoďáci 🙂

duplessis
4. aug 2016

@zrka
@natalym
no tak ja neviem ako to máte, nežijem vaše životy,
môjho to čo som opísala vždy vytrhne z letargie... 🙂

natalym
4. aug 2016

@zrka A ten môj má ešte väčšinou znakov aspergerovho syndrómu. Inak poznám jedného leva, doma by som ho nechcela. 😉

natalym
4. aug 2016

@duplessis Tak vieš čo platí, to je super.

svetluska82
4. aug 2016

@duplessis ono take metody mozno zaberaju v zaciatkoch vzathu, prip. len u niektorých typov muzov

natalym
4. aug 2016

@svetluska82 Hej a ako ten môj si na to zvykne a prirodzene očakáva, že to tak bude stále........ 😀

zrka
4. aug 2016

@natalym ja tomu môjmu hovorím Monk...taký autista.

natalym
4. aug 2016

@zrka Absolútne žiadna empatia, za to keď ide o neho..........

lena888
4. aug 2016

ja som tiez panna a mam velmi daleko od generala, ani pedant na poriadok nie som ani nahodou 🙂

zrka
4. aug 2016

@lena888 tak ale potom sa vymykáš popisu panien 😀 Čo ti len slúži ku cti 😀

0silvia0
4. aug 2016

@zrka ja mám otca pannu a ten pri mojej matke len potichúčko šúchal celý život nohami 😀 A ešte naďalej šúcha so slovami áno drahá... ako povieš... takýto som ja mala mužský vzor v rodine a našla som si muža leva, to je zas o niečom úplne inom...

natalym
4. aug 2016

Panny nie sú generáli, skôr levy.
To je jedno, neplatí to vždy to je jasné.

natalym
4. aug 2016

@0silvia0 A mama je čo?

Inak aj ten môj by šúchal, keby som bola lev napr.

zrka
4. aug 2016

@0silvia0 údajne muži panny nie sú generálovia, iba ženy. Viem to lebo som si študovala moju mamu a na ňu to teda platilo 😀 Teraz už je v pohode, ale veru som si pri nej užila 😀

natalym
4. aug 2016

@zrka A Ty si čo?

0silvia0
4. aug 2016

@natalym mama je Pani váha, toto je u nás generál, pani dôležitá, pani najmúdrejšia 😀 😀 😀 A otec šúcha a šúcha s tými nohami. Môj muž povedal, že len raz by mu urobilia manželka to, čo robí moja mama a končí s takou babou 😝 😝 😝

natalym
4. aug 2016

@0silvia0 Ale predstav si váha, no je to možné. Myslím, že lev by to nezniesol. 😀

zrka
4. aug 2016

@natalym ja som býk. Sakra zlá kombinácia s levom 😀

0silvia0
4. aug 2016

@zrka asi na tom niečo bude, lebo aj moja sestra je panna a tá má také generálske ťahy, ale len také jemné, ale uvidíme čo z toho bude vekom 😝

natalym
4. aug 2016

@zrka No tak to hej. Korida jak svet. 😀

natalym
4. aug 2016

Ale baby pozrite keby ste si zaľúbené čítali horoskop, nevydali by ste sa preto?
Ja som sa vždy na tom dobre zabávala, aj keď to platilo do bodky.

0silvia0
4. aug 2016

@natalym lev neznáša tie ženské ťahy váh, lev je priamočiary a čestný. Odjakživa ma upozorňoval, aby som mu nehovorila medzi riadkami, že on tomu nerozumie... manželova sestra bola váha a keď ona rozprávala okľukami a pod závojmi náznakov, to som mu musela vždy potom polopatisticky vysvetľovať, aby tomu rozumel 😀

0silvia0
4. aug 2016

@natalym nuž, chémia je chémia a tá je vždy dôležitejšia ako horoskopy 🙂

lena888
4. aug 2016

ale aj moj manzel bol lev. On je dobry chlap, ma vela dobrych vlastnosti, teraz po rozchode je aj vynikajuci otec, ale nejako sme to pokazili a nechali sme to dlho zahnivat, az to zhnilo uplne a neodvratne. Je to vlastne velka skoda, ze sme sa nesnazili, ked sme to este mohli napravit.
Nelutujem, ze som to ukoncila, ale ze sme to nezvladli, obidvaja.

0silvia0
4. aug 2016

@lena888 kopa vecí sa dá správnym prístupom opraviť, len treba chcieť...

natalym
4. aug 2016

@lena888 A kde ste podľa Teba urobili tú zásadnú chybu?

renarik
4. aug 2016

@7721luci mohol by Ti davat peniaze nie? Aspon na bezne vydavky myslim...

lena888
4. aug 2016

podla mna ja som urobila chybu, ked som si povedala, ze sa uz nechcem trapit, ze chcem aby mi to bolo jedno - nase problemy. A fakt sa tak aj stalo a ja som uplne stratila vsetky city a preslo to az k odporu k dotyku.