Je to "spackaný" život?
Ahojte, novy nick samozrejme, naozaj sa nenudim 🙂 mam co na robote...chcem sa vyzalovat, vypisat, hladat odpoved? sama neviem. som v skoro 20rocnom vztahu, jedno dospievajuce dieta, jedno 2,5rocne...to druhe malo byt na "ozivenie" vztahu. no nevyslo to, nemilujem ho uz. a neviem ci mi je smutno za tym, ze som prezila "najlepsie" roky s debilom :( alebo za tym vztahom. bilancujem, no nejako neviem co dalej. stale si predstavujem ake by to bolo, keby som odisla ako by sme zili s detmi a ako by som sa znovu nadychla, rozhodovala o veciach ja a bola by som spokojna. mala cas na svoje konicky, na seba a ak nie, vedela by som, ze mi do toho nikto nefrfle....no to su sny. realita je ina. sem tam ma moj partner zachvev tej starej povahy, do ktorej som sa zalubila. ale stale menej a menej. stal sa z neho iny clovek a asi aj zo mna. boli sme nedozreti na to, aby sme mali dieta, no stalo sa. nelutujem to, len nahlas rozmyslam. ide o to, ze on je - ako to povedat - neschopny realneho zivota, je nesamostatny, bezo mna (bez nejakeho prehanania) je strateny. neviem si predstavit ako by zil sam. je to moje tretie dieta...jednoducho to nevie...no snad s nim nemam byt len pre to, ze som mu doteraz robila fullservis? ja viem, ze nie, znovu len nahlas rozmyslam...ako z toho von? od jeho rodiny moc nemoze cakat podporu, rodicia ho maju stale v zuboch...poradte, zazili ste aj vy niektora takeho chlapa? :/
@duplessis ono take metody mozno zaberaju v zaciatkoch vzathu, prip. len u niektorých typov muzov
@svetluska82 Hej a ako ten môj si na to zvykne a prirodzene očakáva, že to tak bude stále........ 😀
ja som tiez panna a mam velmi daleko od generala, ani pedant na poriadok nie som ani nahodou 🙂
Panny nie sú generáli, skôr levy.
To je jedno, neplatí to vždy to je jasné.
Ale baby pozrite keby ste si zaľúbené čítali horoskop, nevydali by ste sa preto?
Ja som sa vždy na tom dobre zabávala, aj keď to platilo do bodky.
@natalym lev neznáša tie ženské ťahy váh, lev je priamočiary a čestný. Odjakživa ma upozorňoval, aby som mu nehovorila medzi riadkami, že on tomu nerozumie... manželova sestra bola váha a keď ona rozprávala okľukami a pod závojmi náznakov, to som mu musela vždy potom polopatisticky vysvetľovať, aby tomu rozumel 😀
ale aj moj manzel bol lev. On je dobry chlap, ma vela dobrych vlastnosti, teraz po rozchode je aj vynikajuci otec, ale nejako sme to pokazili a nechali sme to dlho zahnivat, az to zhnilo uplne a neodvratne. Je to vlastne velka skoda, ze sme sa nesnazili, ked sme to este mohli napravit.
Nelutujem, ze som to ukoncila, ale ze sme to nezvladli, obidvaja.
podla mna ja som urobila chybu, ked som si povedala, ze sa uz nechcem trapit, ze chcem aby mi to bolo jedno - nase problemy. A fakt sa tak aj stalo a ja som uplne stratila vsetky city a preslo to az k odporu k dotyku.

@zrka Moja dcéra má frajera pannu. 😉 A je to podobný typ. Lenže asi len tá moja mu rozumie.