Je to tyran, alebo to je len moja paranoja?
Maminky, manželky, ženy , chcem Vám napisat svoj príbeh , životnú situáciu s ktorou si sama neviem poradiť ... So svojim manželom sme spolu 6rokov spolu, z toho 3 roky manželia , zo začiatku bolo všetko v poriadku , no uz po pár mesiacoch som si všimla , ze keď si vypije je agresívny , najpr to bol len krik , hádky , urážky , no po roku ma prvý krát udrel , nikdy nie do tvare , skôr ma mláti do tela , stalo sa to uz pár krát , naposledy po narodení nášho syna , teraz je uz asi rok kľud , no ja stále žijem v strachu , a to nie je jediný problém , sprava sa nepríjemne aj voči mojim rodičom , otcovi aj pár krát vynadal a mna to velmi trápi , vždy keď sa s ním o tom bavím tak ma odbije tým , ze nemám riešiť minulosť , sťažuje sa na mna svokre , ktorá mi potom vyvoláva , píše mi aj jeho brat , ze muža tyram a podobne veci , ja uz neviem co robiť ďalej , temu rozvod sa bojím aj nadhodit aby to zas neskončilo modrinami ....
@madeline1 no to ze ho sere, ze nebyva vo svojom mu vobec, ale ze vobec nedava pravo, aby urazal jej rodicov, a uz voooobec aby ju mlatil.
zlatý bimbas..vy tu inak dávate (rofl) som sa aj rozosmiala
@lubkavargova1 presne tak!
ale on si to zrejme mysli...lebo ako chlap zlyhal...mozno tak to chape on...ale to je len moje konstatovanie
@lubkavargova1 zlatého bimbasa som uz pár mesiacov nevidela , nie ze by mi chýbal ....
@anilienka77 ty si ho prosila? no dievča normalne sa prestavam čudovat ze si bita ako zito...otec moze zrusiť trvaly pobyt a tym dnom kedy to zruším tak menim zamky, prst mam na čisle policie keby začal robit bordel a jeho handry letia von oknom!!!
Tak sa nechaj otlkat ked sa NEDA....moj otec je uz stary ale snazil by sa ma branit. No a moja mama...ti vravim...ta si lupne panaka a je ako šelma!!!! Uz raz na mojho tatka v opitosti vytiahla nožik, ked jej preplo....takze pakoval by sa ten tvoj chuj keby nechcel mat kudlu v chrbate.
aaale on vie ze si slaba. Zvladli to ine zeny zvladla by si aj ty, len nechceš. Tak pekny zivot prajem, sem tam ten tvoj ,,pole poorie,, ach jaj...moznosti máš a nechceš nič spravit. Tak potom nenariekaj a daj si lad do mrazaka na monokel....fakt toto...
toto nedopadne dobre, bude to len horšie... aj ja som mala takého emanžela, keď sme spolu chodili, nepil absolútne, bol športovec. Po nasťahovaní na dedinu do domu mojho starého otca začal popíjať s miestnymi, a začala agresia a bitky..Bol chorobne žiarlivý, stačilo, keď ma sused na ulici pozdravil, už bola agresia a bitka.Vdržala som s ním 10 rokov, a keď už začal byť agresívny aj na deti, išiel zo dňa na deň z chalupy aj z mojho života. Ja so zlomenými rebrami, obrazenými ľadvinami, dobitá, modrá, zostala som sama s dvoma deťmi a dala som to.Radím preč, preč, preč..................
@sardinka335 Asi tak nejak. Toto už fakt nie je ani pravda - tak kretén býva v cudzom, otĺka ju a ona ho ešte prosí. 😠
@anilienka77 Ja neviem na čo čakáš. A neboj sa - všetko sa dá ak sa chce - zvládli to ženy v ešte horšej situácii ako si ty - ty máš hlavné - strechu nad hlavou......Ale ak si schopná ešte aj prosiť kreténa, ktorý ťa otĺka - tak sa nechaj aj naďalej a len sa sťažuj. Veľa šťastia.
@marisola Nikdy to nie je jednoduché ale nikdy by som sa nedala niekým biť a týrať....Na to sme ľudia aby sme sa vedeli o tom porozprávať a slušne dohodnúť a ak je niekto kretén - tak nech si aj hľadá kreténa k sebe (ospravedlňujem sa za výrazy). A celkovo sa divím zakladateľke, že mu niečo takéto trpí...."Ale kto chce kam...."
Prerbezne citam, kedze nebyvas u neho ale v done svojho otca, mas navrch. Zrusit trvale bydlisko
Dolrzite, pre buducnost - ak ta napadne, hned zavolat policiu, podstupit lek.vystrenie - dokazny material - ja som tak nespravila s bola to chyba
Odputanie sa od partnera nasilnika je tazke, prezila som to. Zostala sama s dcerou...tazko bolo, ale lepsie...precitaj si o stokholmskom syndrome - kontaktuj nejake poradne, potrebujes psychicku podporu, aby si mala odvahu a silu to zmenit. Zhromazduj pripadne dokazy, pomozu na sude, po fyzickom napadnuti - aj ked "len" do tela treba policiu, nasledne lek.vysetrenie - tam musi byt uvedene, ze zranenia, i ked "len" modriny ti sposobil on. Mozno naberies idvahu hned, mozno postupne, len hlavne ju musis naberat, inak sa nic nezmeni a bude to este horsie. On vie, preco neudiera do tvare...to aj moj ex vedel...raz mi spravil monokel, ale to bolo viduet...potom sa uz "zmohol len" na skrtenie, sacanie, silne stlacanie na rukach... utiekla som s dcerou v noci...od strachu...pre lasku k nej, aby som hej dala lepsiu, krajsiu buducnost...no a teraz nam uz aj druhu dceru. Rada by som ti napisala pribeh s happym endom, ale to moj pripad nieje...pomaly, ale isto sa stavam zenou, ktora muzom dala definitivbe stop a slobodnou matkou 2 deti, pre alkoholizmus partnera...
on býva v dome tvojho otca a neodijde tak by som mu jopla do guli žeby letel cez zavrete dvere hajzel vy bývate v dome tvojho otca tvojmu otcovi nadava a ty ho ešte držiš čo z neho máš že by si to sama nezvladla bolo tu tisic takých a všetky to zvladli ty máš bývanie ty nemáš kam odchadzať on ma odijsť a ty si v dome tvojho otca pobyt nech mu zruši otec ked nebude mať pobyt pride policia a vyvedie ho von vymeniť zámky a je po probléme ty sa o svoju existenciu bať nemusiš ale ten tvoj debil nie aby bol rád že ma kde bývať ale ešte ťa bije spämataj sa čim skvôr tým lepšie.

Prosim? Ak je to dom tvojho otca, nech mu zrusi trvaly pobyt, vymen zamky a dovi na sude.. Nema na dom ziadny narok.