Je toto manipulátor?
Mám priateľa 3 roky. Mame spolu syna. Samozrejme počas tehotenstva a po porode rok som bola vkuse doma. Asi si nato zvykol. Mesiac mu vravím o rozlúčke so slobodou mojej najlepšej kamarátky. Najprv sme mali ist na diskotéku , to sa mu nepáčilo , nezakázal mi ale provokoval ma, mal blbe narážky tak sa to radšej zrušilo. Povedal že kebyže si ideme niekde normálne večer sadnúť tak nepovie ani slovo. Tak teda dobre , vybrali sme len taký podnik pri vode kde hra hudba a sedí sa, fajčí vodná fajka pijú koktejly atd.
Povedal že dobre. Keďže nemám veci takto do spoločnosti skoro vôbec a chcela som sa aspoň trosku dať dokopy isla som si nakúpiť oblečenie. Dva dni pred rozlúčkou- mal problem s tým že som si ŠPECIÁLNE nato nakúpila veci a že pôjdem VYFINTENA. Potom že som chcela ist domov MHD že či mi toto treba? A či mi to chyba s “naje**nymi ko**tmi” sa flakat v autobuse.
Potom som povedala že vies čo , ja ta počúvať nebudem nejdem nikam už si mi pokazil celu náladu. Lenže asi to nezobral vážne ja som to medzi tým zrušila aj tej najlepšej kamoske pohádali sme sa a potom ma ON PROSIL aby som išla (viď foto)
Tak som jej teda na hanbu sveta ako uplny idiot napisala že nakoniec pôjdem.
Plan bol že pôjdem o 21 z domu a maximálne o 2:00 prídem. Už počas chystania mi prišiel kričať do kúpeľne že “ 4 hodiny sa chystaš cely víkend v p*c*”
A podobne podryvačky, čím mi chcel zase iba pokaziť náladu tak sme sa pred odchodom ešte pohádali.
Vypila som pár pohárov šampanského a vola mi že maly sa zobudil a veľmi plače tak som sadla na taxík a utekala domov prisla som asi o pol 1 Chcem ešte dodať že toto bolo prvý krát za 3 roky čo som niekde bola sama s kamoškami večer.
No a tým že ja nepijem tak to šampanské trosku cítim v hlave neni mi najlepšie a on naschval trieska do všetkého od 5 rana sa sprchuje trieska so sprchou potom sa pýta či chcem spat do večera ? Že on ma v pi*i že môžem spat do večera.
Ja už neviem je mi zle jak psovi ale ja mám 100chuti sa pobaliť a odísť aspoň na mesiac preč odneho.
@pictbridge keď ti to tak vyhovuje, tvojmu mužovi tiež, niet čo riešiť. Nám to vyhovuje zase inak, tiež ale väčšinu voľného času trávime v prírode, veď v súčasnej situácii kde aj, že? Inak sme vymetali koncerty, sem tam kino, sem tam múzeum, to spolu, tiež sme chodievali ako partia na chalupu, alebo grilovačky, turnaje v plážovom volejbale a pod. Ale my potrebujeme priestor byť aj jeden bez druhého. Teda podstatne viac ja a menej často tie kávičky s kamarátkami, ako len tak sa ísť prejsť, dať si kávu niekde na terase s výhľadom na vodu, usporiadať so myšlienky. Sama. Každý sme iný.

@pictbridge no ja pracujem, mám malé dieťa a potrebujem aj vypnúť, u nás to bolo ale aj tak že mal problem ked som chcela chodiť do fitka , keď chcem ist večer na drink s kamoskou, pusti ma ale vyvolá hádku počas toho ako som vonku a hádame sa zato aj týždeň , ale to bude asi aj mojim vekom ja nemám ani 25 a jednoducho potrebujem chodiť do spoločnosti , ja neviem sedieť len doma, kým bol maly ešte babatko som jasne nikde nechodila, kojila som , bola som furt doma no teraz ked už chodím do prace tak potrebujem vypnúť takto. Ja nemám klud doma , len hádky