Je toto nevera? Chaos v duši
Ahojte,
som na koníku už dlhé roky. Založila som si nový nick z pochopiteľných dôvodov, keďže tu chcem byť inkognito.
Potrebujem od vás možno iný pohľad na vec, možno radu, možno ..... ani neviem čo .....(možno otvoriť oči, možno výčitky, po papuli)
Začnem.....
Mám manžela 14 rokov, predtým sme 3 roky spolu chodili. Bola to veľká láska. Ako to v živote chodí, pekne sme si žili, mali prácu, vlastné bývanie bez úveru, časom prišli dve deti (6 a 9 rokov). Ako každé manželstvo mali sme aj malé nezhody, ktoré sme vždy prekonali. Aj sa mi zdalo všetko veľmi dlho ideálne.
Prvý zlom nastal, keď som sa po dvoch materských vrátila do práce. Bolo to náročné ..... Manžel ráno odnášal deti do škôl ja som všetko riešila poobede (učenie, krúžky). Keď narátam na dvoch rukách, tak aj to je veľa, koľkokrát sa manžel učil s deťmi. Nikdy nerozumel tomu, čo toľko robíme, prečo to všetko tak dlho trvá.
Ja som bola z toho unavená (zmena režimu), veľa povinností.
Manžel je taká povaha, že všetko robí on, asi preto lebo má pocit, že to urobí najlepšie (takto to funguje aj v práci), umýva riad, žehlí, perie, vysáva, proste robí veľa domácich prác. Mnohé ženy mi to závidia, ale má to vždy dve strany. Ja povešiam prádlo, on ho prevesí, lebo tak to je lepšie. Žehličku si zapne aj o 22,00 keď som už veľakrát spala. Nevravím, že ja vôbec nežehlím. Ale tým, že toto všetko robí, a tým, že stále mi stojí za zadkom a kontroluje či to robím dobre, ja som proste všetko nechala naňho, keď to on vie najlepšie. Načo robiť to iste dvakrát. Tak isto robí deťom suchú večeru. Proste maká. Mnohé by ste ho na rukách nosili. Ale všetko má dve strany.
Ja tiež robím veľa vecí, varím na 99 percent ja. Na druhej strane mi začal všetko vyčítať, že veľa míňam na nákupy potravín, keď sem tam kúpim deťom drahší jogurt, alebo nejakú lakocinku (že načo???). Pritom peňazí máme viac než dosť. Keď príde večer z práce tak mi aspoň pár vecí hodí na oči, že prečo nie je urobené toto a hento. On je strašný puntičkár. U nás je vždy max. čisto. Ja už mám pocit, že som úplne nemožná, neváži si to, čo robím, makám okolo detí, všetci OCR, všetky vyšetrenia absolvujem ja. Doteraz keď sme sa pohádali, tak sme to vždy urovnali. Sexu máme málo, ale keď vždy dostanem vynadané keď príde domov, tak ma aj chut prejde, a nemám chut sa ani na neho pozrieť. Aj to mi vyčíta. Za nič mi nikdy nepoďakuje, nikdy neohodnotí, že je niečo dobre.
On je celkovo pesimista, na všetko pozerá z tej zlej stránky. všetko mu vadí. Uráža ma tým, že hovorí, že bohvie, čo robím s kolegami v práci. Že iste si svitoríme, alebo, že mam s niekym dohodnutú schodzku preto chodim do prace zavcasu (chodim na 6,00) aby som stihala potom poobede deti.
No a už to bolo tak zle, že som bola aj rada ked nebol doma, nebol stres, mali sme pohodu, vsetko bolo porobene.
No a teraz k veci......
Cez vikend sme boli mimo domu s detmi a ja som sa v noci zobudila, ze este nespi, a pozeram, ze smskuje..... tak som vyskocila z postele, nech mi da mobil, ze s kym si pise. On hned, ze s nikym .... vsetko hned vymazal a hodil mi mobil. Bol uplne vyplaseny. Potom sa priznal, že s kolegynou. Ze sa len pytal ako sa ma, lebo vraj sa zle citila v praci. O 23,00 pisal. Ale ja mu neverim. Tak on mal o nu starost o 11 v noci a ja ked som bola pred tyzdnom chora, tak mne len povedal, ze to si ako predstavujem, ze to akoze teraz budem chora alebo co?????? Tak to sa ma strasne dotklo. A ja som mala teploty a ani mi nezavolal ako sa mam. Ale o nu ma starost. Pytala som sa ho, ze ako dlho si s nou pise. Ze pol roka. A o nas, ze on sa jej stazuje ako to je medzi nami. Chapete, namiesto toho, aby to riesil so mnou, tak to riesi s kolegynou. V noci, kym ja spim. Ja mu neverim ani slovo. Podla mna klame. Pytala som sa ho, ze ci s nou mal aj nieco viac. Vraj nie, ale to pozname, zatlkat.Povedal, ze ma k nej platonicky vztah, ved ma mna a nase deti. A ze ma ma rad.
No mali sme nejake rozhovory, ale k nicomu to nevedie. Povedala som mu, ze ok, ze mozeme to vsetko riesit, ale ze si prestane s nou pisat a chodit na teambuildingy, kde samozrejme vzdy bola ak ona. Ona je od neho o 10 rokov mladsia.
Realne uvazujem, ze by som sa s nim rozviedla, lebo ten psychicky natlak co robil aspon rok a pol, vsetky vycitky, uz nevladzem a este aj toto. On a deti su na seba velmi naviazani, bolo by to pre deti neskutocne. Prenho urcite tiez, ale ja mu neverim a asi nikdy nebudem. A takto zit???? Ja chcem v zivote niekho kto oceni aka som, a co robim. On je z rozvedenej rodiny, a povedal mi, ze nech neberiem otca detom. Ale vzdy to otaca na mna.... vsetko.
Co vy na to? Ako dalej ??????
Taketo platonicke vztahy mal aj moj exmanzel,tiez to boli len nevinne spravy cez FB,kym sa raz neperatal aa nepisal jednej zo svojich platonicky ladenych kolegyn ako ju miluje,pricom mal blbo nakloneny mobil a vsetko som si to citala..nevravim,ze to tak musi byt..ale tak,ako neklamala intuicia mna............,zvaz,ci sa ta Tvoja myli..po rozvode uz priznal vsetko,aj to,ze udajne nadcasy travil bezne u kolegyni v byte..a kedze v byte,tak asi aj v posteli,predpokladam,ze piskvorky tam nehrali..
Ak chces byt na istom,hladaj dokaz..kto hlada,najde.moj sa tiez.nikdy nepriznal..az ked som nasla..poloz si ale zakladnu otazku,ci unesies to,co bude nasledovat a ci to fakt chces..
Druha vec je,ze mozno naozaj neklame a len si tak nevinne a platonicky uz 1/2 roka pise s kolegynou,s ktorou sa stretava v praci a stale maju o com,aj ked spolu travia dni a zda sa,ze aj noci vo virtualnom svete..znie to priam neuveritelne,ale ja som v tomto skepticka..kazdopadne..ak nieco taji a robi nieco,co by nemal,raz spravi chybu,ver mi..u nas to ale trvalo 5 rokov,kym k tej chybe doslo a pritom som mala podozrenie cely ten cas,ale nepatrala som,nehladala som..hlavne preto,lebo som vedela,ze ak najdem,bude to koniec a na ten som nebola pripravena,lebo som si nevedela predstavi,ako to dam vsetko sama..
Aby som mu vsak nekrivdila..mozno to fakt nie som schopna vidiet objektivne,lebo pri takomto spravani mi to proste zavana pruserom,zvlast,ked ma potrebu si s nou pisat potajme v, noci,ked Ty uz zaspis a on ma istotu,ze "vzduch je cisty" a nedychas mu na krk..moj sa schovaval na wc a tam sedel kludne aj dve hodiny.. 😀 dovera je velmi krehka vec..a k otazke,ci je toto nevera..?samotne pisanie neverou byt nemusi,otazne je,o com si pisu a ci sa nieco deje aj mimo toho pisania..kedze v noci popisu a rano sa vidia v praci,to mi evokuje pocit,ze potrebuju byt v kontakte nonstop..
Citove vydieranie typu "neber detom otca" si moze nechat pre seba.stokrat radsej harmonia v neuplnej rodine,ako dennodenne hadky a husta atmosfera medzi rodicmi..deti budu toho svedkom a vela si z toho vezmu,zial..
Kazdopadne..pre rozhodnutia a jednoznacny zaver by som sa toho snazila zistit viac..aby si fakt nespravila razny krok kvoli niecomu,co naozaj nic neznamena..
@bonovka presne toto si vravim, aby som sa neunahlila. Mozno to tak nie je .... stale dufam. On vyplakava, ze ma miluje, ze s nou nic nema. Ale potom naco ma potrebu byt s nou v kontakte. Samozrejme, lebo maju k sebe blizsie. Dala som mu ultimátum, ze ked prestane si s nou pisat a prestane chodit na teambulidingy, tak mozeme skusit toto vsetko dat nejako dokopy. Ale o tom nechce ani pocut. Ved co im povie, ze preco zrazu neide? On uprednostni svoju zabavu pred tym, aby zachranil svoju rodinu, manzelstvo.
Ja mu na jednej strane nechcem branit. Som za to nech sme stastni, ci uz spolu alebo bez seba. Ale toto. A ked si spomeniem ako mne vsetko vykrikoval. Ze preco chodim skor do prace a s kym som bola a kde.... Je mi na zvracanie z toho.
A kazdy ho vidi tak dokonalého ..... aj ja som ho videla...... normalne je tazko tomu uverit, ze sa to stalo prave aj nam. Pritom som si bola taka ista, ze to bude naveky.....
Tu teraz vôbec nejde o deti .... tu ide o nas vztah a o to, ze donho vstupil niekto treti. ALe neviem, ci ozaj. Ci ..... tolko mam otázok a som z toho uplne v soku.
pre mna to je poriadny podraz ..... a myslim, ze uz mu nikdy nebudem verit ..... vzdy to tam niekde vzadu bude
@artemiss1 vies co?? skor som si to nevsimla, lebo sme sa dost hadali. A aby som sa vyhla hadkam a vycitkam, tak som radsej sla spat. Predsa som vstavala o 5,15. A hlavne minuly rok som najma riesila moju mamu, kedze jej zistili onkologicke ochorenie. A bolo to dost narocne.
dala som to prečítať môjmu mm. podĺa neho z mužského pohĺadu.... ešte nemusí ísť o neveru, nemusí mať s kolegyňou sex, ale už je tam prvý krôčik k nevere....vypytovať sa a zaujímať sa o kolegyňu o 11 hod večer tak to tam asi nebude všetko s kostolným poriadkom....
Z môjho pohĺadu - kašli na neho, o rozvod nepíš, skús to všetko urovnať kvôli deťom....a ak máš z toho nejaké problémy tak si kúp nejaký čaj na ukľudnenie a kašli na somára...ale tiež by som nato nikdy nezabudla - na ten jeho podraz.
@deti95060810 dakujem. Mozno presne ten muzsky pohlad potrebujem. Sex s nou nemal. Chodi domov z prace kedy ma. Ale co ja viem, co robia na tych svojich zrazoch a ved povedzme si, rychlovka sa stihne kedykolvek. Ale zase neviem ..... ale snad tam to az nezaslo. Ja si vzdy poviem, ze mozno to tak malo prist, aby som to zistila, takto skor. Ja neviem.
Hlavne ma sokuje to, ze ked ma problem neriesi ho so mnou ale s nou a ze mu je sympaticka.
@mandarinka223 utekaaaaajjjjjjj... Co najdalej... Pokoj a stastie je vzacnost, tu to nenajdes
@deti95060810
vies co???? mozno by mi nevadilo, ze niekomu pise tak v noci ..... aj ked noooooo
ale ked ja ochoriem, raz za 3 roky ..... tak len nahnevane skonstatuje, ze to akoze teraz budem chora, alebo co???? Lebo ved by musel prebrat celu starostlivost o deti on. Ale ked jej bolo zle, tak mal tak o nu starost.... vies toto ma serie najviac. Za co ma ma? Za babysitterku svojich deti???? aku on ma uctu ku mne????
neverou by som to nenazvala, ale problém evidentne niekde je a je potrebné ho vyriešiť. Pre niečo to je. Podľa mňa každý chlap toto môže vnímať inak.
Moj byvaly si tiez len pisal sms a na fb a zazrakom ta jeho otehotnela :D uz to puntickarstvo by mi vadilo. A ocividne uctu k tebe nema.ziadnu. Skuste si to este vydiskutovat poriadne a uvidite.No je to uz len maly krocik ku nevere ak k nej este nedoslo :/
som podobneho nazoru ,ze si mohol len viac rozumiet s bazstarostnostou mladsej.....to je ale prvy krok k vzajomnemu odcudzeniu.....su krizy v manzelstve,aj ked to bude nic riesitelne,aj tak by som otvorila diskusiu......je zaujimave ,ze za tie roky nevie povolit z pedantnosti tych domacich prac,aby setril energiu,kedze su to prace,ktore sa opakuju....ale minal na to energiu,a citi sa byt z toho vycerpany......ja by som urobila to iste co ty,ked si vyhodnotila vtedy naco robit dvakrat tu istu robotu.......ze si to nechala na neho....kedze je tak presvedceny ze to vie on najlepsie...
To s tou kolegynou je len ceresnicka na torte. Skor by mi vadilo to vsetko predtym: nerespektuje ta, znevazuje ta, zosmiesnuje ta, neuznava ta, neveri ti, nedoveruje ti, upodozrieva ta. To je co za vztah????? Aky ma on vztah s vlastnymi rodicmi? Aky vztah maju rodicia jeho spolu? Na akych hodnotach a kvalitach sa zakladala vasa velka laska na zaciatku? Co si na nom milovala? ... tu vidim jedine smer manzelska poradna psycholog. Pol roka rok kvalitnej individualnej a spolocnej terapie. Vela literatury ustupkov vzajomnych casu a vedeli by ste to dat dokopy. Ty musis obnovit svoju sebahodnotu a sebavedomie a on musi zmenit svoje spravanie
@mandarinka223 ja nechcem byt zla..ale moj ex si s jednou z tych svojich uzival v robote..ked sa chce,tak sa da..sposob,miesto a cas sa vzdy najdu..
Ale ako som pisala..ak to chces zistit,hladaj..ono je to v podstate jednoduche,staci si ho viac vsimat,vnimat..nevravim,ze kontrolovat..ale napr.u nas som presne vedela,ze to je v prdeli,ked mi raz vecer,ked meskal z roboty,doniesol cokoladu..v zivote to nespravil.....mal problem mi nieco dat na sviatok,nie este v bezny vecer..vycitky su zvlastna vec,ako vedia ludi zmenit..
Ked mi potom hovoril,co a ako,tak s tou,ktorej vypisoval,ze ju miluje,to tiez zacalo len sympatiami a on zenaty,ona zadana..a aj tak do toho obaja sli..na nom to bolo ale velmi vidiet,akokolvej sa snazil doma to predo mnou skryt,uhrat,proste bol iny..ked toho cloveka poznas a vnimas,vidis aj male zmeny,ktore ale vela naznacia..casom uz potom robil vela chyb,ked nie nadcasy,tak sa zdrzal na pumpe (lebo ja som vcerajsia a zozeriem mu,ze tankoval hodinu..),ked nie na pumpe,tak mali poradu (bezne o 22:00 v noci 😀 ),ked nie porada,tak musel ist surne do obchodu-za cele roky som do domacnosti nakupovala ja a jeho nikdy nenapadlo sa spytat,ci nieco domov netreba,nie este spontanne utekat do obchodu,pricom domov doniesol len tri sladkosti..ale tak on uz bol priehladny velmi..len to stale boli len moje dohady a on zapieral..no ale hladala som,snorila,"sledovala" a nasla som..ale ja som najst chcela a potrebovala..aby som to dokazala cele raz a navzdy ukoncit,lebo u nas toho bolo vela a fakt to bolo cele zle..len som potrebovala jasny podnet,nakopnut,postrcit..
Otazne je,v akej situacii si Ty..?a ci to vobec chces nejako riesit..?to,ze nie je schopny sa zriect teambuildingu kvoli rodine..aj to som zazila..slubili smeto detom,ze ich v posledny den skoly za vysvedcko vezmeme von a na zmrzku,lenze on musel utekat na rozlucku z kolegynou,ktora dala u nich vypoved..zrazu..a cely nas program bol v kybli a on siel po svojom..z nicoho nic..nuz......dost podobne veci..ale stale hovorim,ze to moze byt cele inak..nemaj ruzove okuliare,ale ani to neodrovnaj,kym naozaj nevies,o co vlastne ide..mozno to fakt stoji za zachranu..vsetko ukaze cas,ver mi. ;)
Najskor by som riesila manzelovo spravanie ku mne, detom, domacnosti...lebo nadarmo mi je chlap, co ma nepodvadza, ked ma psychicky nici, nie som stastna, netesim sa domov, vycita mi, bojim sa aj ochoriet, aby zas nehuboval..Ked si toto uvedomi a zacne si zenu vazit, mohla by pominut potreba zverovania sa mladej sympatickej kolegyni, co ja osobne by som tolerovat nevedela..
@mandarinka223 Ahoj, je to hrozne sklamanie a podraz 😕 možno je to čisto moja vykonštruovana teória ale mne to pripadá takto: tvoj muž sa zapozeral a možno aj zabuchol do kolegyne, ale ani pred sebou si to priznať nechce. A hľadá chyby na tebe, aby si to podvedome zdôvodnil prečo jeho kolegyňa je “lepsia“ volba ako manzelka a matka jeho deti, ktora je (alebo bola) jeho velka laska. Ty sa mozes aj poskladat, aby si vyhovela jeho narokom, vzdy najde nieco. Nech ti ani na Sekundu nenapadne, ze ty nie si v niecom dost dobrá, toto je o ňom, nie o tebe. Dovtedy ta bude buzerovat a deptat kým ho buď ty neopustis alebo on sám uverí tomu, že kolegyňa je jeho práva láska.. tak či tak bude mat dôvod na aférku / vzťah s kolegyňou ale on nebude ten zlý.. môže to byt aj jeho nevedomý postup..
Ani neviem čo poradiť, otázka je či budeš ochotná prečkat toto obdobie, lebo neboj on sa vráti, len či ty ho ešte budeš chcieť a neutrápis sa medzitým..
Platonicky vztah... vies co to znamena ? 🙂 co ja viem, platonicky vztah sa da prirovnat k pubertalnej laske, ked vidim niekoho dokonaleho a s prepacenim chuja o nom viem... a to presne ma on... je buchnuty do kolegyne, do jej vyzoru, do 5 minutoveho rozhovoru co stihnu, dotoho co mu napise... ale aj tak o nej nevie nic, ja by som sa just rozisla a poslala ho za nou, spoznaju sa blizsie a ver tomu, ze by im to nevydrzalo, ale to uz by som ja vysmiata mala jeho u riti
@mandarinka223 Je,to veľmi zložitá situácia nemáš to vôbec jednoduché.Ale zvládaš to podľa mňa perfektne. Je to o to zložitejšie že máte malé deti a ešte možno veľa veciam nerozumejú a bude aj je pre nich najťažšie. Myslím si že by bolo dobré keby ste navštívili nejakú manželskú poradnu, a porozprávajte sa a nech to zhodnotia .Lebo si myslím,že nie je dobré že neuvažuje nad tým že sa trápiš a že to chceš,vyriešiť a čakáš že sa zmení .Nezmení sa takto tým to spôsobom len dokazuje že Vás nemá rád ak aj má rád tak asi nie dostatočne ako by muž by mal milovať svoju ženu a deti. 🙂 Držím,palce.
@adkovmotylik
@juliet86
@bodkolienka81
@natalkanasta
baby vy ste to tak presne vystihli. Nechcela som to tu pisat, aby to odomna nevyznelo nevhodne, ale presne to, on si ma nevazi, znevazuje moju robotu pred detmi, tlaci ma dole, a tie vycitky, to je strasne ...... presne to som mu povedala, ze toto je ten najvacsi problem ako sa sprava, ku mne ako k svojej manzelke. Moje sebavedomie je niekde uplne na dne. Nevravim, ze ale neznesiem viac. Ale nemam o sebe uz ziadne iluzie. Nerozumiem len, ze v praci su so mnou spokojni. Lebo potom vzdy vo vsetkom pochybujem, ze som neschopna. A v praci mi vravia presny opak, skor expresiva v opacnom smere.
Ja fakt neviem ako dalej ...... co robit dalej .......povedala som mu, ze teda ked nie je ochotny urobit ustupky, a menit nieco, tak proste koniec, rozvedevieme sa. Tak jasne, je z toho hotovy. Ale myslela by som, ze bude viac bojovat. Bojuje len o deti. To, ze mi povie, ze ma miluje, to su pre mna uz prazdne slova.
A to este pred tyzdnom bol na lyzovacke s byvalymi kolgovcami a ja sprosta som si od kolegyne pozicala hrniec a uvarila kopec huspeniny, najprv nakup, potom 8 hodin varit a on mi to ofrflal, ze je malo slana a taka fadna. Myslela som, ze mu urobim radost. Ale nic ..... uplne nic. Bola som sklamana. To som mohla radsej s detmi travit krasnu slnecnu nedelu vonku.
Ja by som si ho prestala uplne vsimat a pred nim by som si tiez smskovala (hoci aj s kolegynou) nech ziarli. Robila len zakladne veci, napr.by som mu prestala varit aj prat.
Z toho ako si ho opísala, mám pocit, že kolegyňu nepreťahuje, len by chcel. Mne osobne pripadá, že má trošku lúzerské povahové črty. Napríklad to ako sa pokakal keď si ho pristihla, resp. že sa jej na teba sťažuje... A práve preto aký je lúzer sa podľa môjho názoru tá kolegyňa s ním len kamaráti. Ale kľudne môžem byť mimo, isté je, že by sa jej chcel dostať do gatiek. Všimol som si však úplne inú vec - tvoj postoj k nemu. Nie kvôli tej "nevere", ale celkovo, že už ho máš dosť. Že keď nebol doma, tak si si oddýchla a pod. Tá "nevera" to len umocnila, resp. uvrdila ťa v tom, čo už dávno cítiš, no možno si to nepripúšťaš - že ho doslova neznášaš. Ty sama si ale musíš zodpovedať otázku, či s takým človekom chceš stráviť zvyšok života. Či sa obetuješ kvôli deťom, alebo pôjdeš vlastnou cestou.
@mandarinka223 Je toto nevera že sa s týmto problémom zdôveruješ tu na fóre? To že si s niekym SMS-kuje nemusí samo o sebe byť problém. Niekedy má človek priateľa / priateľku, s ktorou si rozumie a vie sa porozprávať otvorene aj o veciach o ktorých sa s partnerom možno nevie. Robiť na základe toho nejaké predčasné závery podla mňa je zbytočné.
Ten despotizmus a komandovanie je možno druhá vec. Poznám jedného takého, je mi svokor a pre neho tiež nie je nič dobré len to čo on spraví. A ak aj to urobím na 99% tak ako chce, tak aj tak je to zle. Už len z princípu. Veď niekedy priznať že niekto niečo urobil dobre by bolo príliš jednoduché. Toto by som na tvojom riešil a nie to že eventuálne komunikuje s nejakou inou kolegyňou. Tie SMS možno sú len spúšťač ktorý ťa núti riešiť tento primarny problém vo vašom vzťahu.
@marseillefan
vies co???? mas pravdu, mala som toho dost!!!!! robil zo mna stale tu nemoznu a neschopnu aj pred detmi. Ja ako matka a manzelka a vlastne ako zena sa viem postarat o domacnost, o uvarenie, nakupujem takmer stale ja, vlacim tie tazke tasky, robim im torty na sviatky a fakt krasne potahovane, zalezi mi na nich, na vsetkom. Ja som sa stale snazila presvedcit samu seba, ze to bude fajn.
Vies co sa stalo vecer predtým ako sa to stalo. Sadla som si s nim a povedala mu, ze nech mi vsetko povie, co mu vadi, co robim zle. Znizila som sa, ponizila, nech mi nalozi co ma na dusi, nech sa polepsim, alebo sa zmenim. Porozpravali sme sa ....... vsetko bolo ok, pomilovali sme sa ...... a toto na druhy den?????
Skoro som odpadla. Bol to podraz.
@whistler mozno to nie je fer voci nemu.....
ale potrebovala som pocut nazor iných ludi, kde robim chybu. Prioritne to chcem dat dokopy, lebo aj napriek vsetkemu ....... to aky je on...... taka aka som ja .....ani jeden nie sme dokonali ...... ale zalezi mi na tom vztahu..... a neriesila by som to keby som ho nemilovala.
A neboj najprv som sa to snazila riesit s nim, ale nejako sme zastali na mrtvom bode ..... a neviem ako dalej. A niekedy skusenosti iných ta mozno v niecom posunu, alebo ti navodia nejaku myslienku.
@betina1984
vies co takto to riesit nechcem. Po prve mam svoju hrdost. A po druhe robit si naschvál, ja to tak necitim. Nebudem niekomu ublizovat alebo robit to iste, ked mne to je proti srsti.
A jedna vec, to si zapis, lebo toto mas v hlave kvoli nemu... nerobis nikde chybu, to ze jemu sa vsetko od teba nepaci tak to je aj kvoli tomu, lebo ma vo vyhlade inu a porovnava a vzdy ta žďube aj ked bude vsetko tip top.. no keby som ja cely den bola doma, upratovala, jemu huspeninu ci co si to chystala a on to musi naschval komentovat, bez vahania by ten hrniec skoncil na jeho hlave a aspon by mal robotu, upratoval by a nemal by v hlave tu krasku

Ufff ťažké naozaj ty musíš sama vedieť najlepšie ale tak isto by som mu neverila smskovat s kolegyňou? Prepáč ale určite majú pomer ozvy sa ty jej. Ja by som mu dala take esemeskovanie ze hneď by aj jej meno zabudol a ešte polroka a to si si skorej nevšimla? Ja na tvojom mieste by som to nenahala tak on ti klame jasne ze sa ti hneď nejde priznat a je ťažko sa rozviesť krz deti. Pevné nervy a nech čím skôr zistíš pravdu!