icon

Je toto správanie normálne?

28. okt 2021

Zdravím, chcela by som sa poradiť, vidieť názor ostatných, keďže to sama hodnotím iba z môjho pohľadu. S partnerom mame spoločnú domácnosť. Ja mám necelé 2 mesiace do pôrodu a už toľko nevladzem. Nevarim každý deň, ale varím niekoľko krát do týždňa, buď varím teplý obed alebo večeru, ale na tom si nejak veľmi nezaklada, vie sa najesť v práci a večer nemá problém so studenou večerou. Čo mi ale vyčíta je neporiadok. Lenže tu je ten problém, ja som nebola vychovaná takému poriadku a ja nevidím jednoducho take veci ako neporiadok ako on. Že stare letáky mám v kuchyni, vôbec som si nevšimla že im už vypršala platnosť, že prečo mám slnečné okuliare na kuchynskej linke. Náhradný mobil na stole už 3 dni. Nejaký kúsok plastu na linke, 2 utierky len tak pohodené na linke a nie zavesené. Dozu ktorú mám vrátiť mamine som tam pri umývadle mala tiež asi 3 dni a vždy ju zabudnem zobrať. Krém na tvar som mala na kuchynskom stole namiesto kupelky, mne to nepríde ako nič strašne… Príde vam toto dôvod na hádku? Ja som taká bordelárka alebo priateľ je príliš prísny ? Povedal mi že nebudem mať bordel ako u rodičov, lenže ja sa naozaj snažím aby bol poriadok, a on mi povie že to tak nevyzerá a mňa to vytáča lebo keby nič nerobím tak to vyzerá naozaj inak.. predtým ako príde z prace si skontrolujem aby som mala taniere po sebe umyté, hrnce,… Lenže tým že som nebola vychovaná takému tip top poriadku tak mne proste nejak nedôjde že čo všetko je bordel 🤷🏻‍♀️. Ak je chyba na mojej strane, rada to napravím..

Strana
z6
lavender273
30. okt 2021

Nikdy som si nemyslela ze raz napisem ze dakujem nebesam ze moj muz je bordelar. Radsej si budem somrat popod nos roky rokuce akoby som mala byt v strese ze doma to nie je ako v interhoteli.

irusa
31. okt 2021

Myslím, že aj mne by to vadilo,čo popisujes a to nie som puntickar na poriadok...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6